STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Πρίφτης: "Δεν χαλαρώνουμε"

Πρίφτης: "Δεν χαλαρώνουμε"
INTIME SPORTS

Ο Δημήτρης Πρίφτης τόνισε ότι οι παίκτες του Κολοσσού δεν θα χαλαρώσουν, ενώ ο προπονητής του Πανελευσινιακού, Γιώργος Σκαραφίγκας εξήγησε τι έφταιξε.

Ο προπονητής του Κολοσσού Ρόδου, Δημήτρης Πρίφτης αμέσως μετά το τέλος του αγώνα και τη νίκη της ομάδας απέναντι στον Πανελευσινιακό τόνισε πώς οι παίκτες του δεν θα χαλαρώσουν.

" Αρχικά να ευχαριστήσω τους παίκτες για τη στάση τους το 10ήμερο μετά την ήττα από τον Απόλλωνα. Ήταν πολύ δύσκολο να το ξεπεράσουμε. Ήταν θέμα αυτοπεποίθησης", είπε αρχικά και πρόσθεσε:

" Όταν προσεγγίζουμε το παιχνίδι αμυντικά, αυξάνουμε τις πιθανότητες μας. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε παραπάνω επιθετικά ριμπάουντ και αυτό μας έδωσε ένα μικρό προβάδισμα. Στο δεύτερο ήμασταν πιο εύστοχοι και έτσι φτάσαμε στη νίκη.

Εμείς παίζαμε με το "πρέπει" και αυτό αλλάζει πολλά. Η μπάλα βαραίνει, οι ταχύτητες μειώνονται και όλα αλλοιώνονται. Δεν σημαίνει τίποτα αυτή η νίκη, συνεχίζουμε με τον ίδιο στόχο. Απομένουν ακόμη πολλές αγωνιστικές και εννιά ομάδες βρίσκονται στα χαρακώματα. Δεν χαλαρώνουμε και συνεχίζουμε να παλεύουμε κάθε ματς".

Ο τεχνικός του Πανελευσινιακού, Γιώργος Σκαραφίγκας είπε: " Οι δύο ομάδες προσέγγισαν το ματς μέσα από τα αμυντικά τους πλάνα στο πρώτο ημίχρονο. Ήταν ένα νευρικό ματς, κυρίως επιθετικά. Η παρουσία των Ελλήνων παικτών του Κολοσσού στο δεύτερο ημίχρονο που αντιλαμβάνονταν την κρισιμότητα του ματς, αλλά και κάποια ριμπάουντ που χάσαμε μάς στοίχισαν, πήραν μια διαφορά και ακόμη και όταν μειώσαμε και αγχώθηκαν, ήταν πολύ δύσκολο να γυρίσει το παιχνίδι".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ