STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Πρίφτης: "Δεν θα φύγει ο Τσούπκοβιτς"

Πρίφτης: "Δεν θα φύγει ο Τσούπκοβιτς"
Πρίφτης INTIME SPORTS

Ο Δημήτρης Πρίφτης χαρακτήρισε δύσκολη την εβδομάδα που διανύει ο Άρης, με τις δύο σερί ήττες, ενώ ξεκαθάρισε πως ο Σλάβεν Τσούπκοβιτς θα παραμείνει στην ομάδα. Τι σχολίασε ο Χάρης Μαρκόπουλος για τη μεγάλη νίκη του Κοροίβου.

Μετά τις εφτά σερί νίκες ήρθαν οι δύο συνεχόμενες ήττες για τον Άρη, ο οποίος "λύγισε" στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης με τον Κόροιβο. Όπως είναι λογικό, ο Δημήτρης Πρίφτης δεν ήταν ικανοποιημένος από την εξέλιξη του αγώνα.

Λίγη ώρα μετά το φινάλε, ο προπονητής των "κιτρίνων" δήλωσε πως " είχαμε μία δύσκολη εβδομάδα, με τον αγώνα στην Μπάνβιτ και το σημερινό. Είχαμε κακή διαχείριση της κατάστασης στα τελευταία 4.5 λεπτά. Δεν είχαμε συγκέντρωση κι αυτός ήταν ο βασικός λόγος που χάσαμε το ματς. Ήμασταν κακοί στην επίθεση στο τελευταίο δεκάλεπτο όπου πετύχαμε μόλις 9 πόντους και στο τέλος δε διαχειριστήκαμε σωστά τον χρόνο. Συγχαρητήρια στον Κόροιβο, εμείς συνεχίζουμε", ενώ σε ερώτηση για τη μη χρησιμοποίηση του Σλάβεν Τσούπκοβιτς, απάντησε πως "ήταν καθαρά αγωνιστική απόφαση η μη χρησιμοποίησή του. Δεν τίθεται θέμα αντικατάστασής του".

Από την πλευρά του, ο Σπύρος Μούρτος ανέφερε πως " έχουμε ένα κρίσιμο ματς την Τετάρτη κόντρα στην Τράμπζονσπορ και στρέφουμε την προσοχή μας σ' αυτό. Θα δούμε με τους προπονητές τι δεν πήγε καλά στο τέλος. Ήταν ένας συνδυασμός κακής επικοινωνίας, λαθών και κάποιων τυχερών σουτ του αντιπάλου".

Μαρκόπουλος: "Δείξαμε μεγάλα ψυχικά αποθέματα"

Στην αντίπερα όχθη, ο Χάρης Μαρκόπουλος δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του για την ανατροπή και τη νίκη. Ο νεαρός προπονητής είπε αρχικά πως " ξέραμε ότι παίζαμε με μία από τις πιο δυνατές ομάδες του πρωταθλήματος. Ο Άρης παίζει πολύ καλό μπάσκετ είτε σε γρήγορο τέμπο είτε σε οργανωμένη επίθεση και σκοράρει αρκετά. Από το 15' ως το 35' ο Άρης ήλεγχε τον αγώνα", για να συνεχίσει λέγοντας:

" Εμείς δείξαμε μεγάλα ψυχικά αποθέματα στο τέλος και οδηγήσαμε τον αντίπαλο σε λάθη, παίρνοντας την ψυχολογία με το μέρος μας και πετυχαίνοντας ορισμένα μεγάλα καλάθια. Θέλω να συγχαρώ τα παιδιά μέσα από την καρδιά μου, θυσιάζουν τον εαυτό και την υγεία τους για την ομάδα. Από την άλλη, ο κόσμος έδειξε στο τελευταίο πεντάλεπτο τι σημαίνει καυτή έδρα. Πρέπει να μείνουμε ταπεινοί. Το πρωτάθλημα είναι μία εναλλαγή συναισθημάτων και θυμόμαστε πώς ήμασταν μετά τον αγώνα της πρεμιέρας με τα Τρίκαλα".

Τέλος, ο Διαμαντής Σλαφτσάκης σχολίασε: " Ήταν πολύ σημαντική νίκη. Κάναμε κακό ξεκίνημα με λάθη στην άμυνα, αλλά βελτιωθήκαμε τόσο αμυντικά όσο και στην κυκλοφορία της μπάλας και επιτρέψαμε. Στο δεύτερο μέρος χαλαρώσαμε στην άμυνα και ο Άρης πήρε διαφορά 13 πόντων. Αλλάξαμε την άμυνά μας, γυρίσαμε το ματς με μεγάλα σουτ και το κερδίσαμε με το καλάθι του Ντέιβις".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ