STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Πρίφτης: "Απαιτητικό παιχνίδι με πολλή ενέργεια"

Πρίφτης: "Απαιτητικό παιχνίδι με πολλή ενέργεια"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Άρης νίκησε την Κηφισιά και στην συνέντευξη Τύπου ο Δημήτρης Πρίφτης τόνισε πως ήταν ένα ματς απαιτητικό με πολλή ενέργεια. Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου επεσήμανε πως η Κηφισιά δεν πήρε αυτό που της άξιζε.

Σε ένα ματς που είχε εξέλιξη... θρίλερ, ο Άρης πέρασε δύσκολα από την Κηφισιά με σκορ 65-67. Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου από την αναμέτρηση και οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών.

Ο προπονητής του Άρη, Δημήτρης Πρίφτης, σχολίασε τα εξής: "Συγχαρητήρια στους παίκτες ήταν ένα δύσκολο ματς και ιδιαίτερα απαιτητικό παιχνίδι με πολλή ενέργεια. Ήταν έντονος ο ρυθμός. Η Κηφισιά είναι μια πολύ καλή ομάδα. Συγχαρητήρια στον Ηλία και στην Κηφισιά για την πορεία τους. Εμείς έχουμε ένα δύσκολο πρόγραμμα. Πρέπει να συγκεντρωθούμε για το εκτός έδρας ματς με τον Απόλλωνα Carna".

Παπαθεοδώρου: "Δεν πήραμε αυτό που αξίζαμε"

O προπονητής της Κηφισιάς, Ηλίας Παπαθεοδώρου, εξέφρασε την πικρία του για τον τρόπο που η ομάδα του έχασε το ματς: "Πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μας για την εξαιρετική εμφάνιση για ένα ακόμη παιχνίδι απέναντι σε ένα μεγάλο αντίπαλο. Νομίζω ότι δικαιούμαστε σήμερα τη νίκη γιατί παίξαμε καλύτερα καθ όλη τη διάρκεια. Καταφέραμε να ελέγξουμε όλα τα κομμάτια του ματς απέναντι σε μια εξαιρετική ομάδα. Στο τέλος, δεν πήραμε αυτό που αξίζαμε σε ένα ακόμη παιχνίδι στην έδρα μας με μια μεγάλη ομάδα. Τι να κάνουμε, έτσι είναι το μπάσκετ, δυστυχώς, γνωρίζουμε σε πιο πρωτάθλημα παίζουμε και τι συμβαίνει στο τέλος".

Τσούπκοβιτς: "Είχαμε τύχη στο τελευταίο λεπτό"

Τους παίκτες του Άρη τους εκπροσώπησε στην συνέντευξη Τύπου ο Σλάβεν Τσούπκοβιτς, ο οποίος τόνισε: "Ήταν σκληρό και σημαντικό κρίσιμο παιχνίδι. Παίξαμε απέναντι σε ένα δύσκολο αντίπαλο και σε μία σκληρή έδρα. Χάσαμε αρκετά ελεύθερα σουτ, αλλά παίξαμε πολύ καλά στην άμυνα. Είχαμε και τύχη στο τελευταίο λεπτό. Στο τέλος βγάλαμε δύο συνεχόμενες πολύ καλές άμυνες στη σειρά και είχαμε δύο εξαιρετικές επιλογές επιθετικά. Κρατάμε τη νίκη και βλέπουμε μπροστά, αφού έχουμε να δώσουμε ακόμα τέσσερις αγώνες μέχρι το φινάλε της κανονικής περιόδου".

Ελ Αμίν: "Στο τέλος τους χαρίσαμε την ευκαιρία"

Μουχάμεντ Ελ Αμίν (μπασκετμπολίστας Κηφισιάς): "Ήταν ένα σκληρό ματς. Είχαμε την ευκαιρία να κερδίσουμε αλλά δεν είχαμε καλή συγκέντρωση στο τέλος. Είχαμε προβάδισμα 4 πόντων και τους δώσαμε τρίποντο. Στο τέλος τους χαρίσαμε κι άλλη μια ευκαιρία και την αξιοποίησαν".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ