STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Πρεμιέρα στα playoffs της Stoiximan.gr Basket League με ΠΑΟΚ-Λαύριο

BASKET LEAGUE / ÐÁÏÊ - ËÁÕÑÉÏ (MOTION TEAM)
BASKET LEAGUE / ÐÁÏÊ - ËÁÕÑÉÏ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

ΠΑΟΚ και Λαύριο DHI ανοίγουν την αυλαία των φετινών playoffs της Stoiximan.gr Basket League στην Πυλαία (17:00), σε μία ιστορική μέρα για τους δεύτερους.

Ο "έμπειρος" και ο "πρωτάρης". Ο - 5ος στην κανονική περίοδο της Stoiximan.gr Basket League - ΠΑΟΚ υποδέχεται σήμερα (19/4, 17:00) το - 8ο στην κανονική περίοδο - Λαύριο DHI στα πλαίσια του 1ου αγώνα της σειράς του πρώτου γύρου των playoffs.

Οι δύο ομάδες είναι αυτές που ανοίγουν την αυλαία στην postseason, με το Ρέθυμνο Cretan Kings και τον Κολοσσό H Hotels να παίρνουν την σκυτάλη μία ημέρα αργότερα (20/4, 17:00). Η σειρά κρίνεται στις δύο νίκες και το έπαθλο του νικητή θα είναι το... συναπάντημα με τον Άρη στον δεύτερο γύρο των playoffs.

Το συγκεκριμένο παιχνίδι έχει βέβαια ιστορικό χαρακτήρα για το Λαύριο, αφού αυτός θα είναι ο πρώτος αγώνας στην ιστορία της ομάδας στα playoffs της 1ης κατηγορίας! Ο ΠΑΟΚ βέβαια βρίσκεται στο άλλο άκρο από άποψη ιστορίας, αφού μόλις μία σεζόν (2007/08) έχει μείνει εκτός playoffs.

Η ομάδα του Σούλη Μαρκόπουλου είχε επικρατήσει και στους δύο αγώνες κατά την διάρκεια της κανονικής περιόδου, κερδίζοντας με 73-63 μέσα στο Λαύριο και με 85-80 στην Θεσσαλονίκη.

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ