STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Πλούσια και σήμερα η μπασκετική δράση

Πλούσια και σήμερα η μπασκετική δράση
EUROKINISSI

Τη νίκη που θα τους στείλει στα... ψηλά βαθμολογικά στρώματα της ΕΚΟ Basket League ψάχνουν Λαύριο και Ήφαιστος στην αναμέτρηση (17:45) με την οποία ολοκληρώνεται η 4η αγωνιστική. Πέντε ματς για τη 2η αγωνιστική της Α1 γυναικών.

Μετά το "κυρίως πιάτο" του Σαββάτου με έξι παιχνίδια, η αναμέτρηση ανάμεσα σε Λαύριο και Ήφαιστο είναι η μοναδική της Κυριακής (20/10) που θα ρίξει αυλαία στην αγωνιστική.

Το παιχνίδι στο Κλειστό Γυμναστήριο Λαυρίου (17:45, LIVE Blog Sport24.gr) παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς οι δύο ομάδες αναζητούν τη νίκη που θα τις ανεβάσει βαθμολογικά και θα τις φέρει στα υψηλά βαθμολογικά κλιμάκια της ΕΚΟ Basket League. Οι γηπεδούχοι έχουν ξεκινήσει πολύ καλά με δύο νίκες στις τρεις πρώτες αγωνιστικές και με μοναδική ήττα αυτή από τον Παναθηναϊκό. Η ομάδα της Λήμνου από την πλευρά της είναι για την ώρα... αψεγάδιαστη έχοντας κάνει ηχηρή εκκίνηση τριών νικών, συνεπώς στο Λαύριο θέλει να διευρύνει το αήττητο που διατηρεί στο Πρωτάθλημα.

Το μοναδικό παιχνίδι της ημέρας:

17:45 Κλειστό Γυμναστήριο Λαυρίου: Λαύριο-Ήφαιστος (Καρακατσούνης, Παναγιώτου, Θεονάς)

ΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Το Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ ήταν το μοναδικό παιχνίδι του Σαββάτου, με τη δεύτερη αγωνιστική της Α1 γυναικών να ολοκληρώνεται την Κυριακή (20/10) η οποία περιλαμβάνει πέντε αναμετρήσεις. Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τα Χανιά, ενώ ο Κρόνος Αγίου Δημητρίου τον ΠΑΣ Γιάννινα την ώρα που τα Μελίσσια θα αντιμετωπίσουν στην έδρα τους τις Εσπερίδες. Ελευθερία και Νίκη Λευκάδας κοντράρονται στο Μοσχάτο, ενώ το ματς της Δάφνης Αγίου Δημητρίου κόντρα στο Σπόρτινγκ.

Το πρόγραμμα της ημέρας:

Κυριακή 20 Οκτωβρίου

Αγ. Δημητρίου (Νέο) 14.00 Κρόνος Αγ. Δημητρίου-ΠΑΣ Γιάννινα Κατραχούρας-Καρανικόλα Αλ.-Μαρίγλη

Μελισσίων 14.00 ΚΑΟ Μελισσίων-Εσπερίδες Καλλιθέας Αποστολίδης-Φραγκούλη-Τηγάνης

Μοσχάτου 13.00 Ελευθερία Μοσχάτου-Νίκη Λευκάδας Καρακάσης-Καμήτσος-Μακρόπουλος

Αγ. Δημητρίου (Π) 16.45 Δάφνη Αγ. Δημητρίου-Σπόρτιγκ Μπούκας-Σπυρόπουλος-Γαρινή

Π. Γιαννακόπουλος 14.30 Παναθηναϊκός-ΟΑ Χανίων Δαρλαμήτσος-Σοφιανόπουλος-Κανελλόπουλος

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ