STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Πάβλοβιτς: "Δεν ψάχνω ποτέ δικαιολογίες"

Πάβλοβιτς: "Δεν ψάχνω ποτέ δικαιολογίες"
INTIME SPORTS

Ο Σάσα Πάβλοβιτς περιέγραψε στο blog του την κατάσταση μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από την Μπαρτσελόνα, ενώ σχολίασε την αναμέτρηση με τον Κολοσσό (1/11, 17:00). Τι έγραψε ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης.

Η συντριβή από την Μπαρτσελόνα "τσαλάκωσε" το γόητρο των παικτών του Σάσα Τζόρτζεβιτς, οι οποίοι θέλουν απέναντι στον Κολοσσό (1/11, 17:00) να επιστρέψουν στις καλές εμφανίσεις. Ο Σάσα Πάβλοβιτς κατέγραψε στο blog που διατηρεί στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ όσα υπάρχουν στο μυαλό του τις τελευταίες ώρες, τονίζοντας πως οι απουσίες είναι σημαντικές, αλλά δεν αποτελούν δικαιολογία. Από την πλευρά του, ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης ανέφερε πως οι "θαλασσί" γνωρίζουν καλά ότι οι γηπεδούχοι θα επιδιώξουν να "πατήσουν το γκάζι" στο αυριανό παιχνίδι, για να βρουν ρυθμό εν όψει της αναμέτρησης με τη Ζιελόνα Γκόρα.

Το blog του Σάσα Πάβλοβιτς

Χαιρετώ τους φίλους του μπάσκετ,

Τα ταξίδια μας συνεχίστηκαν και η αλήθεια είναι ότι έχουμε περάσει περισσότερη ώρα στα αεροπλάνα παρά στο έδαφος. Αν προτιμάτε, περισσότερη ώρα στο εξωτερικό ή εκτός έδρας, παρά στο ΟΑΚΑ ή στα σπίτια μας. Πρώτα είχαμε να αντιμετωπίσουμε το Ρέθυμνο, μια πολύ καλή ομάδα και σε ένα υπέροχο κοινό, όπου είχαμε βέβαια και πολλούς δικούς μας οπαδούς στο πλευρό μας.

Αυτό είναι σπουδαίο. Το να νιώθεις δηλαδή πως όπου κι αν αγωνίζεσαι οι φίλοι σου είναι κοντά και σε στηρίζουν. Ποιος δε θα ήθελε να το έχει αυτό; Κι εμείς είμαστε πολύ χαρούμενοι επειδή το έχουμε.

Περάσαμε δύσκολα τις τελευταίες ημέρες και συνεχίζονται τα προβλήματα. Στις απουσίες του Νίκου και του Λευτέρη, προστέθηκαν ο Βλάντο και ο Όγκνιεν και τελικά και ο Τζέιμς. Πήγαμε να παίξουμε στη Βαρκελώνη με πολλά προβλήματα διότι οι απουσίες δεν σε επηρεάζουν μόνο στους αγώνες αλλά και στις προπονήσεις. Όταν είμαστε λίγοι δεν μπορούμε να κάνουμε κανονική προπόνηση. Συν το γεγονός ότι από το βαρύ πρόγραμμα και τις απουσίες επιβαρύνονται σημαντικά όσοι είναι υγιείς και είναι λίγοι λόγω των τραυματισμών.

Δε θέλω να πιστέψει κανείς ότι προβάλω δικαιολογίες. Περιγράφω μια κατάσταση και δε ψάχνω ποτέ στην καριέρα μου για δικαιολογίες. Γι αυτό και είμαστε όλοι πολύ στεναχωρημένοι με την παρουσία μας στη Βαρκελώνη. Θα μείνουμε κοντά ο ένας στον άλλο και με τον τρόπο αυτό θα ξεπεράσουμε τα πάντα. Δικαιολογίες δεν υπάρχουν.

Αυτό που περιμένουμε τώρα από τους εαυτούς μας είναι η αντίδραση. Θα πρέπει να αντιδράσουμε σωστά και να επιστρέψουμε όπως πρέπει στις επόμενες αναμετρήσεις, αρχής γενομένης από τον αγώνα με τον Κολοσσό. Είναι ευχάριστο το ότι αγωνιζόμαστε στην έδρα μας και γνωρίζουμε ότι απέναντί μας θα έχουμε μια πολύ καλή ομάδα, που ήδη έχει δειξει καλή εικόνα στο πρωτάθλημα. Φυσικά και θα είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι ώστε να δείξουμε τον καλύτερό μας εαυτό, να επιστρέψουμε στις επιτυχίες και να διατηρήσουμε το αήττητο στο πρωτάθλημα.

Θα τα πούμε την άλλη εβδομάδα

Σάσα

Το blog του Γιαννούλη Λαρεντζάκη

Γεια σας και πάλι

Ερχόμαστε από μία καλή εβδομάδα, καθώς μετά τη μεγάλη νίκη επί του Ρεθύμνου καταφέραμε να φύγουμε με το διπλό από την Πάτρα κόντρα στον Απόλλωνα, μετρώντας έτσι δύο σερί θετικά αποτελέσματα. Στο παιχνίδι αυτό, κάναμε αυτό που σχεδιάζαμε από την αρχή. Μπήκαμε δυνατά και συγκεντρωμένα, τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση, με αποτέλεσμα να πάρουμε μία διαφορά ασφαλείας, την οποία και διατηρήσαμε μέχρι το τέλος.

Αντίθετα με τις υπόλοιπες εβδομάδες, αυτή όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι δεν κύλησε με τον καλύτερο τρόπο. Κι αυτό γιατί, ο Μπιλλής γύρισε λίγο το πόδι του στην προπόνηση και έτσι δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί με τον Παναθηναϊκό. Ευτυχώς δεν είναι κάτι σοβαρό, ενώ όλοι οι υπόλοιποι είμαστε υγιείς.

Τώρα, αναφορικά με την αναμέτρηση κόντρα στον Παναθηναϊκό. Έρχεται από μία βαριά ήττα από την Μπαρτσελόνα και όπως είναι φυσικό θέλει να αντιδράσει. Εμείς, από την πλευρά μας θα προσπαθήσουμε να δείξουμε ένα ανταγωνιστικό πρόσωπο. Το ζητούμενο είναι να μπούμε συγκεντρωμένοι, ειδικά στην άμυνα, αλλά και να ξεπεράσουμε τους εαυτούς μας ώστε να πιέσουμε όσο μπορούμε. Γενικά, όμως σε τέτοια ματς με μεγάλους αντιπάλους μόνο κερδισμένοι μπορούμε να βγούμε, γιατί συλλέγουμε εικόνες και εμπειρίες ενόψει της συνέχειας.

Γιαννούλης

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ