STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Παπαχατζής: "Μείναμε από δυνάμεις"

Παπαχατζής: "Μείναμε από δυνάμεις"
INTIME SPORTS

Ο Κολοσσός υποχρέωσε τον Απόλλωνα Πατρών στην τρίτη διαδοχική του ήττα στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ, με τον Θανάση Παπαχατζή να στέκεται στο σημείο που η ομάδα του έμεινε από δυνάμεις, όταν επιχείρησε την ανατροπή.

Ο Απόλλωνας Πατρών συνεχίζει να βαδίζει δίχως νίκη στη φετινή Basket League ΣΚΡΑΤΣ, με τον Κολοσσό να αποτελεί την ομάδα που υποχρέωσε τους "μελανόλευκους" στο 0/3 . Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Θανάσης Παπαχατζής αναφέρθηκε στην έλλειψη δυνάμεων από την πλευρά των παικτών του, στο σημείο που επιχειρήθηκε η ανατροπή.

" Είναι ξεκάθαρο ότι στην επίθεση δεν είχαμε τόσο καλό ρυθμό. Αλλά και η άμυνά μας ήταν αρκετά χαλαρή, ειδικά στο ξεκίνημα του παιχνιδιού. Βρεθήκαμε από νωρίς πίσω στο σκορ και αναγκαστήκαμε να κυνηγήσουμε κάθε φάση. Καταφέραμε κάποιες φορές να πλησιάσουμε στο σκορ αλλά στο κομβικότερο σημείο δυστυχώς για εμάς ξεμείναμε από δυνάμεις", δήλωσε αρχικά για να καταλήξει λέγοντας:

" Το να μένεις πίσω στο σκορ από τόσο νωρίς σε αναγκάζει να κυνηγάς κάθε φάση και να σουτάρεις από μακριά για να μπορέσεις να πλησιάσεις όσο μπορείς περισσότερο. Σίγουρα ενόψει συνέχειας πρέπει να βελτιωθούμε σημαντικά στην άμυνα και στην επίθεση να γίνουμε περισσότερο ορθολογιστές. Να κάνουμε εν ολίγοις ό,τι κάναμε με τον Κόροιβο".

Λυκογιάννης: "Ασκήσαμε μεγάλη πίεση"

Φανερά ικανοποιημένος από τη δεύτερη σερί νίκη του Κολοσσού, ο Άρης Λυκογιάννης δήλωσε αρχικά πως " ξέραμε ότι αν κλείσουμε την άμυνά μας από την αρχή, αν ελέγξουμε τα ριμπάουντ και αν δεν επιτρέψουμε τους αιφνιδιασμούς και τα γρήγορα καλάθια, θα τους αναγκάζαμε να μείνουν στο 5 εναντίον 5", για να προσθέσει:

" Όλα παίζουν ρόλο σε ένα παιχνίδι. Ο Απόλλωνας σήμερα είχε πρόβλημα στην δημιουργία. Τους πιέσαμε, εμποδίζαμε τις πάσες και δεν μπορούσαν να ολοκληρώσουν τις φασεις που ήθελαν. Γι αυτό άλλωστε στράφηκαν και στα μακρινά σουτ. Προσπαθούσαν να βρουν άμεσα λύσεις παίζοντας πολύ επιθετικά και η πίεση στη μεριά μας ήταν πολύ μεγάλη. Καταφέραμε να ανταπεξέλθουμε και πήραμε τη νίκη".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ