STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Παπαθεοδώρου: "Έχουμε δύσκολη χρονιά φέτος"

Παπαθεοδώρου: "Έχουμε δύσκολη χρονιά φέτος"
INTIME SPORTS

Παρά τη νίκη επί του Αρκαδικού (68-66), ο Ηλίας Παπαθεοδώρου παραδέχθηκε πως η φετινή χρονιά θα είναι δύσκολη για την Κηφισιά, έτσι όπως έχουν διαμορφωθεί τα δεδομένα στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

Η νίκη επί του Αρκαδικού ήρθε πολύ πιο δύσκολα απ ότι ενδεχομένως περίμενε κανείς. Η ουσία πάντως είναι πως η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου πήρε τους δύο βαθμούς της νίκης (68-66) , με τον προπονητή των "κόκκινων" να επισημάνει πως η φετινή χρονιά θα είναι δύσκολη για την ομάδα του.

" Δεν μπήκαμε όπως θέλαμε στην άμυνα. Στο δεύτερο ημίχρονο αλλάξαμε τη φιλοσοφία μας και εκτελέσαμε σωστά κάποια πράγματα με αποτέλεσμα να περάσουμε μπροστά 6-7 πόντους σε ένα κλειστό ματς. Στο τέλος είχαμε την ευκαιρία να πάρουμε πιο εύκολα το παιχνίδι αλλά κάναμε λάθη. Έχουμε δύσκολη χρονιά και οι στόχοι είναι να σωθούμε στην κατηγορία και να χτίσουμε ομάδα από το μηδέν. Θέλει υπομονή από όλους", δήλωσε αρχικά ο Ηλίας Παπαθεοδώρου, για να καταλήξει λέγοντας: " Ο Αρκαδικός είναι καλά στημένος και εκμεταλλεύτηκε τις αδυναμίες μας . Συγχαρητήρια στον Γιάννη Καστρίτη και στην Τρίπολη. Ο Αρκαδικός θα είναι σημαντικός στην Α1. Συγχαρητήρια για το ήθος τους όλα αυτά τα χρόνια".

Από την πλευρά του, ο Νίκος Γκίκας σχολίασε πως " ήταν ένα κλειστό ματς με καλές άμυνες. Κάναμε λάθη τακτικής και αστοχήσαμε σε σουτ. Ο Στίγκερς έπαιξε καλή άμυνα και βοήθησε πολύ. Βέβαια, χρειαστήκαμε και τη βοήθεια της τύχης ειδικά όταν γλίστρησε ο Μπούκερ στο τέλος. Συγχαρητήρια στον Αρκαδικό. Θέλουμε να πάμε στην Πυλαία έτοιμοι στην επόμενη αγωνιστική".

Ο προπονητής του Αρκαδικού, Γιάννης Καστρίτης, συνεχάρη αρχικά τον ομόλογό του στην Κηφισιά για τη νίκη, πριν πει πως " γνωρίζαμε τις δυσκολίες για σήμερα και προετοιμαστήκαμε τις τελευταίες 10 μέρες. Κρατάμε τα θετικά και δεν κρυβόμαστε πίσω από μια καλή εμφάνιση. Συνεχίζουμε τη δουλειά και βελτιώνουμε τα λάθη μας", με τον Αβραάμ Καλλινικίδη να προσθέτει: " Ευτυχώς που σήμερα δεν τραυματίστηκε κανένας σήμερα γιατί γλιστρούσε το παρκέ. Συγχαρητήρια στην Κηφισιά. Είχαμε βάλει κάποιους στόχους για σήμερα και τους πετύχαμε. Χάσαμε στο τέλος το ματς με τα δικά μας λάθη στο 4ο δεκάλεπτο. Ελπίζουμε σε καλύτερη συνέχεια".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ