STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Παπαθεοδώρου: "Από τις μεγαλύτερες νίκες μας..."

Παπαθεοδώρου: "Από τις μεγαλύτερες νίκες μας..."
INTIME SPORTS

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου στάθηκε στην βοήθεια που έδωσαν ο Τζερόντ Στίγκερς αλλά και ο Ντάντε Στίγκερς για να κερδίσει η Κηφισιά τον ΠΑΟΚ. Μαρκόπουλος: "Ταπεινωτική ήττα..."

Συγχαρητήρια στους παίκτες του έδωσε ο τεχνικός της Κηφισιάς, Ηλίας Παπαθεοδώρου για την νίκη επί του ΠΑΟΚ , με τον Ελληνα προπονητή να στέκεται στην προσφορά των Τζερόντ Στίγκερς και Ντάντε Στίγκερς. Συγκεκριμένα είπε:

" Πήραμε μια νίκη επί ενός μεγάλο αντιπάλου που τον σεβόμαστε πολύ. Αυτή η νίκη, ειδικά όταν γίνεται στην Πυλαία, παίρνει μεγαλύτερη αξία. Αν εξαιρέσουμε τα πρώτα λεπτά που ο ΠΑΟΚ πήρε διαφορά 12 πόντους, ελέγξαμε το ματς. Ο Τζερόντ Στίγκερς μας έδωσε ώθηση, πήραμε μια διαφορά 10 πόντων στο τέταρτο δεκάλεπτο σταματώντας τον Βασιλειάδη και έχοντας καλό ρυθμό επιθετικά και αμυντικά με τον Ντάντε Στίγκερς. Είχαμε ψυχικά αποθέματα στο τέλος και με μεγάλα σουτ, πήραμε το ματς. Μπράβο στους παίκτες... Εχουμε φιλοδοξία πως μπορούμε να βελτιώσουμε κι άλλο το παιχνίδι μας. Ο Μαρκόπουλος είναι παράδειγμα για όλους τους προπονητές και έχει δύσκολες συνθήκες για να δουλέψει. Ο ΠΑΟΚ δουλεύει με τις δικές του δυνάμεις, είναι σε υψηλό επίπεδο και έτσι η αξία της νίκης μας είναι μεγαλύτερη, Είναι από τις πιο μεγάλες νίκες που έχουμε πάρει...".

Για τα λάθη του Ντάντε Στίγκερς και γιατί δεν τον άλλαξε στο τέλος του αγώνα: " Είναι ο πιο έμπειρος γκαρντ που έχουμε. Ο Γκίκας έχει θητεία στον Αρη αλλά όχι με συνέπεια γιατί είχε τραυματισμούς. Σε εμάς έχει έναν πιο υπεύθυνο ρόλο. Ο Στίγκερς έχει την απαιτούμενη εμπειρία, σίγουρα είχε λάθη αλλά είχε και καλές αποφάσεις. Ειδικά στο κομμάτι τις άμυνας...".

Γκίκας: "Μαζέψαμε τη διαφορά λόγω Στίγκερς..."

Ο Νίκος Γκίκας ανέφερε: " Πήραμε ένα μεγάλο διπλό σε έναν δυνατό αντίπαλο. Δεν αρχίσαμε καλά στο ματς και δεχτήκαμε σουτ από τον Βασιλειάδη. Μαζέψαμε την διαφορά με ένα τρομερό παιχνίδι του Τζερόντ Στίγκερς. Παλέψαμε στην άμυνα στο ματς και πήραμε και τα ριμπάουντ".

Mαρκόπουλος: "Ηταν μια ταπεινωτική ήττα..."

Ο Σούλης Μαρκόπουλος δεν ήταν καθόλου ικανοποιημένος από την παρουσία των παικτών του σε άμυνα και επίθεση. Συγκεκριμένα είπε: " Μπράβο στην Κηφισιά, άξιζε την νίκη. Ηταν μια ταπεινωτική ήττα που δεν αρμόζει στο όνομα του ΠΑΟΚ. Είπα στους παίκτες πως αν χαλαρώσουν αμυντικά, θα είναι δύσκολο ματς. Οταν δέχεσαι 44 πόντους στο πρώτο ημίχρονο, σημαίνει πως δεν είσαι συγκεντρωμένος. Σε όλα τα σημεία δεν παίξαμε άμυνα. Οταν δεν παίζεις άμυνα, έχεις άγχος επιθετικά και δεν έχεις καθαρό μυαλό. Και μετά προσπαθείς να μπεις στο ματς ανορθόδοξα. Εχουμε δύσκολο πρόγραμμα, είναι πρόβλημα για εμάς η ψυχολογία που έχουν οι παίκτες. Είχαν μεγάλη ατονία σε άμυνα και επίθεση. Δεν μπορείς να έχεις μηδέν φάουλ και να αφήνεις να κάνεις ντράιβ. Πρέπει να είσαι χαμένος στο γήπεδο...".

Για το ότι ο Μαυροειδής δεν πέτυχε πολλούς πόντους (είχε συνολικά έξι πόντους) αλλά ο ΠΑΟΚ έχασε: " Ο Μαυροειδής έχασε 3-4 λέι απ. Αν τα έβαζε, θα είχε 14 πόντους. Οταν έχεις διαφορά 12 πόντων, δεν μπορείς να την χάνεις. Κάναμε χαζά φάουλ και κάναμε τέσσερα λάθη στις πρώτες επιθέσεις".

Για την καθυστέρηση στην απόκτηση ενός σέντερ: " Δεν κάθισε... Δεν βρήκαμε τον παίκτη που θέλαμε. Δεν έχουμε νέο σε αυτό".

Για την θέση "1": " Οταν έχεις αδυναμία κάπου, φαίνεται σε όλους τους τομείς. Η ομάδα χωλαίνει και επιθετικά και αμυντικά".

Για τα πολλά παιδαριώδη λάθη: " Πρέπει να γίνει συζήτηση με τους παίκτες. Το πώς εκφράζεται ο καθένας στο γήπεδο, κανείς δεν μπορεί να το καταλάβει".

Για το τι μπορεί να αλλάξει: " Το ίδιο στυλ έκανα προπονήσεις, το ίδιο στυλ θα ακολουθήσω. Πρέπει να παίζουμε αμυντικά και επιθετικά σωστά. Στην άμυνα κάναμε παιδαριώδη λάθη".

Για το αν μετανιώνει κάτι στον σχεδιασμό της ομάδας: " Αυτή την στιγμή δεν μπορώ να πω τίποτα".

Μάρκοβιτς: "Φταίει η άμυνά μας..."

Ο Νίκολα Μάρκοβιτς είπε: " Μπράβο στην Κηφισιά, είναι μια δύσκολη ήττα για εμάς. Δεν παίξαμε καλή άμυνα, επιτρέψαμε στον αντίπαλο να έχει αυτοπεποίθηση στο πρώτο ημίχρονο. Δεχτήκαμε πολλούς πόντους στο γήπεδό μας και νομίζω αυτός ήταν ο λόγος που χάσαμε σήμερα".

Για την επίθεση του ΠΑΟΚ: " Το πιο σημαντικό είναι πως δεν δείξαμε χαρακτήρα αμυντικά στο πρώτο ημίχρονο".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ