STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Παπαντωνίου: "Βρισκόμαστε σε ανοδική τροχιά"

Παπαντωνίου: "Βρισκόμαστε σε ανοδική τροχιά"
INTIME SPORTS

Η ΑΕΚ δοκιμάζεται στην Αμαλιάδα από τον Κόροιβο (31/10, 17:00), κυνηγώντας την τέταρτη σερί νίκη της στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Η "Ένωση" είναι σε ανοδική τροχιά, σύμφωνα με τον Νώντα Παπαντωνίου, την ώρα που ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος θέλει να κατεβάσει τους τόνους για τον Κόροιβο.

Το απόλυτο των νικών θέλει να πετύχει η ΑΕΚ, η οποία -στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής της Basket League ΣΚΡΑΤΣ- αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Κόροιβο. Η "Ένωση" προέρχεται από την εντυπωσιακή επικράτηση επί της Νίζνι , με τον Νώντα Παπαντωνίου να επισημαίνει μέσω του blog του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ πως η ομάδα του βρίσκεται σε ανοδική πορεία. Από την πλευρά του, ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος θέλησε να κατεβάσει τους τόνους μετά τις δύο σερί εκτός έδρας νίκες του Κοροίβου, επισημαίνοντας πως είναι ακόμη νωρίς για συμπεράσματα.

Το blog του Νώντα Παπαντωνίου

Έχω ξαναγράψει, ότι πιστεύω απόλυτα στην ομάδα μας. Αυτό, που επιβαλλόταν ήταν να βγάλουμε τη δουλειά, που κάνουμε στην προπόνηση και στους αγώνες. Νομίζω, ότι σιγά-σιγά συμβαίνει αυτό. Οι οπαδοί μας έχουν υψηλές απαιτήσεις. Λογικό να έχουν. Η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα. Δεν συνηθίζω να μιλάω για προβλήματα, αλλά είναι γεγονός ότι υπήρξε, και υπάρχει ακόμα κακοδαιμονία. Ήταν λογικό να ταραχθεί η ομάδα. Με απόλυτη αφοσίωση, ωστόσο, στις εντολές των προπονητών μας θα μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε και να διεκδικήσουμε με αξιώσεις διακρίσεις.

Στο Πρωτάθλημα έχουμε μπροστά μας τον Κόροιβο. Η αναμέτρηση μόνο εύκολη δεν είναι. Είναι γεγονός, ότι πρόκειται για μια ομάδα, που έχει πλάνο και αναμένεται να προβάλλει σθεναρή αντίσταση. Θεωρώ, ωστόσο, ότι βρισκόμαστε σε ανοδική τροχιά, όπως ξαναείπα. Θα κάνουμε το παιχνίδι μας. Στον τελευταίο αγώνα της Ευρώπης δείξαμε ένα μέρος της δυναμικής μας. Προχωράμε.

Σας ευχαριστώ

To blog του Παναγιώτη Βασιλόπουλου

Μετράμε δυο συνεχόμενες νίκες και μάλιστα εκτός έδρας, με Απόλλωνα και Καβάλα. Είναι ακόμα πολύ νωρίς στο πρωτάθλημα για να βγουν συμπεράσματα. Το παιχνίδι στην Καβάλα έκρυβε παγίδες. Πέρα απο την δυναμική της αντίπαλης ομάδας, είχαμε να διαχειριστούμε και ενα πολύ κουραστικό ταξίδι. Το αποτέλεσμα γνωστό.

Τώρα στο μυαλό μας ειναι μόνο η ΑΕΚ. Η προετοιμασία για το συγκεκριμένο παιχνίδι δεν ήταν ιδανική, καθώς ήταν μια περίεργη εβδομάδα για εμάς στο να δουλέψουμε σωστά, γιατί είχαμε κάτι μικροτραυματισμούς που δεν μας επέτρεψαν να είμαστε όλοι μαζί όλες τις μέρες, αλλά δεν μας επηρέασε.

Έχουμε έναν αρκετά δύσκολο αγώνα το Σάββατο κόντρα στην ΑΕΚ που προέρχεται από μια καλή νίκη απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα μέσα στην έδρα της για το Eurocup.

Δείχνει οτι σιγά σιγά, παιχνίδι με παιχνίδι βρίσκει την χημεία της οπότε θα πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι. Να μην τους δώσουμε εύκολα καλάθια που θα τους φτιάξουν την ψυχολογία.

Τέλος θέλω να ευχηθούμε χρόνια πολλά στον αδερφό Δημήτρη Χαριτόπουλο, που είχε την γιορτή του την Δευτέρα.

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ