STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Παπαντωνίου: "Η νίκη είναι μονόδρομος"

Παπαντωνίου: "Η νίκη είναι μονόδρομος"
INTIME SPORTS

Ο Νίκος Μπάρλος και ο Νώντας Παπαντωνίου κατέγραψαν τις σκέψεις τους για την αυριανή (18/10, 17:00) αναμέτρηση του Λαυρίου με την ΑΕΚ, εκεί όπου οι γηπεδούχοι ψάχνουν την πρώτη νίκη της ιστορίας τους στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

Για τη δεύτερη αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ, η ΑΕΚ δοκιμάζεται στην έδρα του Λαυρίου, με μοναδικό στόχο την κατάκτηση των δύο βαθμών της νίκης, που θα την διατηρήσουν στην κορυφή. Ο Νώντας Παπαντωνίου και ο Νίκος Μπάρλος έγραψαν στο προσωπικό τους όσα συνοδεύουν τη μεταξύ τους αναμέτρηση (18/10, 17:00).

Το blog του Νίκου Μπάρλου

Μετά την πρεμιέρα κόντρα στην Καβάλα έχουμε μπροστά μας ακόμη ένα παιχνίδι με ιστορική σημασία για το Λαύριο, καθώς είναι το πρώτο εντός έδρας. Είμαι σίγουρος ότι το γήπεδο θα είναι γεμάτο καθώς ο κόσμος έχει αγκαλιάσει αυτή την προσπάθεια και διψάει για μπάσκετ.

Η ΑΕΚ είναι το μεγάλο, το αδιαφιλονίκητο φαβορί κι εμείς αυτό που υποσχόμαστε είναι πως θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να ανταποκριθούμε στις περιστάσεις των στιγμών.

Είμαστε ΟΜΑΔΑ και αυτό θέλουμε να αποδεικνύουμε κάθε φορά στο παρκέ, ανεξαρτήτως αντιπάλου. Ξέρουμε τις αδυναμίες μας, δουλεύουμε πολύ σκληρά πάνω σε αυτές και βλέποντας τη δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις και τη διάθεση όλων των παιδιών, είμαι 100% σίγουρος ότι θα παρουσιαζόμαστε καλύτεροι από παιχνίδι σε παιχνίδι.

Το blog του Νώντα Παπαντωνίου

Το Πρωτάθλημα ξεκινά. Είναι γεγονός ότι δεν ξεκινάμε με τις καλύτερες συνθήκες λόγω των απουσιών, που έχουμε, αλλά είμαστε η ΑΕΚ. Δεν κρυφτήκαμε ποτέ πίσω από δικαιολογίες. Συναισθανόμαστε το βάρος της φανέλας που φοράμε. Ο ΠΑΟΚ παραμένει μια ομάδα με φιλοδοξίες και εκτόπισμα. Ξέρουμε ποιες είναι οι δυνάμεις μας. Θα προσπαθήσουμε να διορθώσουμε τα όποια λάθη κάναμε στον αγώνα με τον Άρη και θα είμαστε πανέτοιμοι ν' αντιμετωπίσουμε τη νέα πρόκληση.

Οι στόχοι μας παραμένουν υψηλοί. Ξέρουμε ότι κι ο κόσμος της ΑΕΚ έχει υψηλές προσδοκίες και δικαιολογημένα. Η χρονιά θα είναι μακρά. Είναι απαραίτητο στην προσπάθεια, που καταβάλλουμε να έχουμε την στήριξη του κόσμου μας στα εύκολα και στα δύσκολα.

Περιμένουμε τις οδηγίες του προπονητή μας για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Η νίκη είναι μονόδρομος, όχι μόνο γιατί είναι πρεμιέρα, αλλά γιατί αυτό επιβάλλεται να γίνει. Θα προσπαθήσουμε και θα τα καταφέρουμε. Αυτό, που ζητάμε είναι υπομονή.

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ