STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Παναθηναϊκός - ΑΕΚ: Μέρος πρώτο

BASKET LEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÏ (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports)
BASKET LEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÏ (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την ΑΕΚ σήμερα (11/5, 19:00) στον 1ο αγώνα της σειράς των ημιτελικών της Stoiximan.gr Basket League. Να ξεσπάσει θέλει ο Παναθηναϊκός, να παλέψει για το βήμα παραπάνω η ΑΕΚ.

Παναθηναϊκός και ΑΕΚ "διασταυρώνουν τα ξίφη τους" για πρώτη φορά σήμερα (11/5, 19:00, LIVE Blog από το Sport24.gr) στον 1ο μεταξύ τους αγώνα στα πλαίσια της ημιτελικής φάσης της Stoiximan.gr Basket League.

Πρόκειται σαφώς για μία σειρά με ξεκάθαρο φαβορί και αουτσάιντερ και αυτό το γνωρίζουν και οι δύο "μονομάχοι". Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν έχει ενδιαφέρον, κάτι που φάνηκε και στην κανονική περίοδο, όταν οι "πράσινοι" πραγματικά "εφτυσαν" αίμα μέχρι να κερδίσουν την ΑΕΚ και στα δύο παιχνίδια, κερδίζοντας μάλιστα το δεύτερο, όντες τυπικά φιλοξενούμενοι, έπειτα από 2 παρατάσεις.

Ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει να κάνει ένα restart σε αυτό τον αγώνα. Η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ έχει να δώσει επίσημο παιχνίδι από τις 25 Απριλίου, όταν και έπειτα από την ήττα που γνώρισε από την Φενέρμπαχτσε αποκλείστηκε από την συνέχεια της EuroLeague. Αυτό ίσως να είναι και το μεγαλύτερο μειονέκτημα του Παναθηναϊκού σε αυτό το παιχνίδι: Η "σκουριά" που λογικά θα υπάρχει έπειτα από ένα διάστημα 15 ημερών χωρίς αγώνες.

Η ΑΕΚ από την πλευρά της σε αυτό το διάστημα έχει δώσει δύο αγώνες κόντρα στο Ρέθυμνο, το οποίο και απέκλεισε με 2-0 νίκες στην προημιτελική φάση του Πρωταθλήματος. Η "Ένωση" αναμένεται μάλιστα να παραταχθεί πλήρης, κάτι που έχει να συμβεί σχεδόν 4 μήνες, λύνοντας τα χέρια του τεχνικού της, Σωτήρη Μανωλόπουλου.

Μένει πλέον να φανεί τι θα υπερισχύσει στον πρώτο αγώνα της σειράς: Το ταλέντο και η προσπάθεια του Παναθηναϊκού να αφήσει πίσω του το πρόσφατο παρελθόν ή η δίψα της ΑΕΚ για υπέρβαση.

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ