STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Ουότερς: "Υπάρχουν μεγάλες προσδοκίες"

Ουότερς: "Υπάρχουν μεγάλες προσδοκίες"
INTIME SPORTS

Εν όψει της αναμέτρησης του Αρκαδικού με τον Άρη (17/10, 17:00), ο Ντομινίκ Ουότερς και ο Άκης Καλλινικίδης αναφέρθηκαν στον απώτερο σκοπό της ομάδας τους, αλλά και την πίεση που υπάρχει για την κατάκτηση του ροζ φύλλου αγώνα.

Μετά την ήττα της πρεμιέρας από τον Παναθηναϊκό, ο Άρης ψάχνει την πρώτη του νίκη στη Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Αυτή τη φορά, απέναντί του θα βρει τον Αρκαδικό, που επίσης ηττήθηκε την περασμένη εβδομάδα -από την Κηφισιά. Ο Ντομινίκ Ουότερς έγραψε στο blog που διατηρεί στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ για τις υψηλές προσδοκίες που συνοδεύουν τους "κίτρινους", ενώ ο Άκης Καλλινικίδης αναφέρθηκε στην ανυπομονησία που υπάρχει στην Τρίπολη για τον αγώνα με τον Άηρ.

Το blog του Άκη Καλλινικίδη

Η ώρα για το πρώτο παιχνίδι στην έδρα μας έφτασε και το περιμένουμε όλα τα παιδιά με μεγάλη ανυπομονησία. Την πρώτη αγωνιστική, κόντρα στην Κηφισιά δείξαμε κάποια στοιχεία που δουλέψαμε όλο το διάστημα και αυτό είναι άκρως θετικό. Ωστόσο, δεν αρκεί, για την ακρίβεια δεν μας αρκεί. Το παιχνίδι που έρχεται κόντρα στον Άρη, είναι ένα ακόμα δύσκολο για εμάς, ωστόσο είμαστε έτοιμοι.

Έχουμε δουλέψει όλη την εβδομάδα και το Σάββατο θα προσπαθήσουμε για το καλύτερό, όπως και σε κάθε ματς δηλαδή. Η μεγάλη ανυπομονησία έχει να κάνει με το ότι θα είμαστε για πρώτη φορά στην έδρα μας για παιχνίδι Α1 και όπως πληροφορούμαστε όλα τα παιδιά από τους ανθρώπους της ομάδας η προσμονή και η λαχτάρα του κόσμου είναι μεγάλη.

Εμείς, θέλουμε να δώσουμε χαρά σε όλο αυτόν τον κόσμο που θα μας στηρίξει και ελπίζουμε στο τέλος της αναμέτρησης, να είμαστε εμείς αυτοί που θα χαιρόμαστε την πρώτη μας νίκη στη μεγάλη κατηγορία. Κλείνοντας λοιπόν, έχω να πω στον κόσμο πως τον περιμένουμε στο ΔΑΚ Τρίπολης και πως θα δώσουμε το 100% των δυνάμεών μας για το ροζ φύλλο αγώνα.

Το blog του Ντομινίκ Ουότερς

Καλησπέρα σας...

Ήταν μια δύσκολη εβδομάδα για εμάς. Μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό στην πρώτη αγωνιστική της Basket League νιώσαμε απογοητευμένοι γιατί είχαμε την ευκαιρία να κερδίσουμε, αλλά δεν την αξιοποιήσαμε. Ξεχάσαμε όμως γρήγορα εκείνο το παιχνίδι γιατί είχαμε μπροστά μας το ευρωπαϊκό. Την Τετάρτη παίξαμε στην Τουρκία κόντρα στην Trabzonspor και πρόκειται για άλλον έναν αγώνα που νιώθουμε ότι μπορούσαμε και έπρεπε να κερδίσουμε. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε...

Η Πέμπτη ήταν μια μέρα που χαρακτηρίστηκε από το μακρύ ταξίδι της επιστροφής στην Ελλάδα. Είμαι πολύ χαρούμενος που γυρίσαμε. Ήταν πολύ κουραστικό το ταξίδι στην Τουρκία και ο καιρός εκεί ήταν κακός. Επιπλέον πολλοί συμπαίκτες μου αρρώστησαν, κάποιοι προπονητές το ίδιο και έπρεπε να είμαστε όλοι λίγο προσεκτικοί. Είναι δύσκολο να ταξιδεύεις όταν είσαι άρρωστος. Τώρα όμως γυρίσαμε στην Ελλάδα και είμαι ενθουσιασμένος που θα παίξουμε ένα ακόμη παιχνίδι για την Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ