STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Ουότερς: "Το νέο διαμέρισμα και η Κηφισιά"

Ουότερς: "Το νέο διαμέρισμα και η Κηφισιά"

Ο Ντομινίκ Ουότερς έκανε τον απολογισμό των πεπραγμένων του Άρη και δήλωσε ενθουσιασμένος για το γεγονός ότι οι "κίτρινοι" θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν μπροστά στους φιλάθλους τους κόντρα στην Κηφισιά (5/12, 17:00).

Μετά τις νίκες επί της ΑΕΚ και της Ούνικς Καζάν, ο Άρης θέλει να διευρύνει το σερί του απέναντι στην Κηφισιά (5/12, 17:00) και ο Ντομινίκ Ουότερς εξήγησε ότι οι "κίτρινοι" θα πρέπει να παίξουν καλά και σκληρά για να πάρουν το αποτέλεσμα που θέλουν.

Το blog του Ντομινίκ Ουότερς

Οι μεγάλες νίκες, το νέο διαμέρισμα και η Κηφισιά

"Καλησπέρα σε όλους!

Οι τελευταίες μέρες ήταν πραγματικά… τρελές! Πήραμε μια μεγάλη νίκη επί της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και μια επίσης μεγάλη νίκη επί της Unics Kazan στο Eurocup.

Κόντρα στην ρωσική ομάδα παίξαμε πολύ καλά σε άμυνα και επίθεση. Νιώθω ότι συνεχώς γινόμαστε πιο δυνατοί.

Οσον αφορά στα εκτός αγωνιστικά νέα μου, θέλω να πω πως είμαι πολύ χαρούμενος γιατί μετακόμισα σε νέο διαμέρισμα. Είναι πανέμορφο και με κάνει να νιώθω όμορφα κάθε βράδυ όταν γυρίζω σπίτι από τις σκληρές προπονήσεις. Χαλαρώνω πραγματικά. Επίσης, η κοπέλα μου είναι πολύ χαρούμενη που μετακομίσαμε σε αυτό το σπίτι, οπότε γίνεται πράξη το «happy wife, happy life» («χαρούμενη σύζυγος, χαρούμενη ζωή»)! Νιώθω πραγματικά καλά. Είναι πανέμορφο, έχω internet, όλα είναι κανονισμένα τέλεια! Αισθάνομαι σα να είμαι στο σπίτι μου και είναι σπουδαίο αυτό.

Πέρα από αυτό δεν έχω κάτι καινούργιο να πω… Όλα είναι τα ίδια. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε σκληρά κάθε μέρα. Τώρα έχουμε να αντιμετωπίσουμε στην έδρα μας την Κηφισιά. Μέχρι τώρα τα έχει πάει καλά στο πρωτάθλημα. Έχει καλούς παίκτες και πρόσφατα ενισχύθηκε κι άλλο. Περιμένουμε πως θα παίξουν σκληρά. Μέχρι τώρα παίζουν καλύτερα στα εκτός έδρας σε σχέση με τα εντός, οπότε θα πρέπει να παίξουμε καλά και σκληρά για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε.

Είμαστε ενθουσιασμένοι που έχουμε μια ακόμη ευκαιρία να παίξουμε μπροστά στον κόσμο μας και θα τα δώσουμε όλα για μια ακόμη νίκη, ώστε να ισχυροποιήσουμε κι άλλο την θέση μας στην Basket League. Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς".

Το blog του Λεωνίδα Κασελάκη

Είμαστε πληγωμένοι

"Γεια σας και καλό μήνα!

Έχει ξεκινήσει η χριστουγεννιάτικη περίοδος αλλά εμείς δεν έχουμε καιρό να σκεφτούμε τα Χριστούγεννα, την πιο όμορφη γιορτή του χρόνου διότι συνεχίζουμε με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον τις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις.

Είμαστε πληγωμένοι γιατί την περασμένη βδομάδα χάσαμε στην έδρα μας την οποία θα πρέπει να υπερασπιστούμε καλύτερα στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Μπροστά μας έχουμε έναν πολύ δύσκολο εκτός έδρας αγώνα με μια παραδοσιακή δύναμη του μπάσκετ όπως είναι ο Άρης. Προέρχεται από μεγάλες νίκες τόσο στην Ελλάδα όσο και στο Eurocup οπότε έχει μεγάλη αυτοπεποίθηση και την καλύτερη δυνατή ψυχολογία.

Εμείς από τη μεριά μας θα πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά στο πλάνο μας, να έχουμε τις καλύτερες δυνατές επιλογές στην επίθεση με υπομονή και αποφασιστικότητα και στην άμυνα να κάνουμε δική μας κάθε διεκδικούμενη μπάλα . Αν όλα αυτά γίνουν στο 100% θα μπορέσουμε να είμαστε κοντά στο σκορ ειδάλλως θα έχουμε πολλά προβλήματα. Θα τα πούμε την επόμενη εβδομάδα. Να είστε καλά"

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ