Ούτε τώρα συμφωνία για τα τηλεοπτικά

Χωρίς συμφωνία ολοκληρώθηκε ένα ακόμη Δ.Σ. στον ΕΣΑΚΕ, με τις ομάδες να μην έχουν αποδεχθεί ακόμη την πρόταση της ΕΡΤ για την κεντρική διαχείριση.

Δίχως αποτέλεσμα πέρασε το Δ.Σ. που έγινε την Τετάρτη (6/9) στα γραφεία του ΕΣΑΚΕ, με βασικό θέμα συζήτησης το τηλεοπτικό συμβόλαιο της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου. Με τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό Superfoods και την ΑΕΚ να δεσμεύονται με συμβόλαιο με την Cosmote TV, οι υπόλοιπες ομάδες αναζητούν την καλύτερη (οικονομικά) λύση, δίχως όμως να παρουσιάζονται ικανοποιημένες από την πρόταση που υπάρχει στο τραπέζι. Γι αυτό άλλωστε δεν προέκυψε συμφωνία ούτε σήμερα...

Την επόμενη εβδομάδα, ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος (πρόεδρος) και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου θα έχουν νέα συνάντηση με τους ανθρώπους της ΕΡΤ, προσδοκώντας σε κάτι καλύτερο, με σκοπό να γεμίσουν περισσότερο τα ταμία των ελληνικών ομάδων.

Από την άλλη, αποφασίστηκε ομόφωνα η ανανέωση της συνεργασίας με την εταιρία Metlife για την ασφάλιση των παικτών και με το πρόγραμμα Sunergy για την τεχνική και στατιστική ανάλυση αγώνων και παικτών.

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Photo Κουίζ: Πόσους ήρωες της ελληνικής Trash TV μπορείς να θυμηθείς;

20 γραφικοί πρωταγωνιστές της παλιάς, κακής τηλεόρασης σε προκαλούν να τους αναγνωρίσεις.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24