STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Ομπράντοβιτς: "Θέληση και μαχητικότητα"

Ομπράντοβιτς: "Θέληση και μαχητικότητα"
INTIME SPORTS

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς συνεχάρη τόσο τους παίκτες του Κολοσσού όσο και του Παναθηναϊκού που έπαιξαν 6 ματς σε διάστημα 12 ημερών. Τι είπε για Μπατίστ και Final-4

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να δυσκολεύτηκε μέχρι να κάμψει την αντίσταση του Κολοσσού (74-66), ωστόσο ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς έδωσε τα εύσημα στην ομάδα του για την πρόκριση για άλλη μία φορά στους τελικούς του πρωταθλήματος.

Στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε του αγώνα, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς συνεχάρη και τον Κολοσσό για την προσπάθειά του, ενώ αναφέρθηκε στην προετοιμασία της ομάδας του για το Final-4.

"Θέλω να πω συγχαρητήρια σε όλους για την προσπάθεια του Κολοσσού και για ότι έχει κάνει μέχρι στιγμής. Αξίζουν συγχαρητήρια στον Κολοσσό και για τον τρόπο που αγωνίζεται αλλά και για τα αποτελέσματα. Ήταν το έκτο παιχνίδι σε 12 ημέρες και για μας και για τον Κολοσσό", σχολίασε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς και συνέχισε:

"Η κούραση ήταν ζωγραφισμένη στα πρόσωπα των παικτών και των δύο ομάδων. Γι’ αυτό υπήρχαν άλλωστε και αρκετά άστοχα σουτ και λέι-απ σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Αυτό που με αφήνει ικανοποιημένο είναι η θέληση και η μαχητικότητα που δείξαμε σε αρκετά υψηλό επίπεδο.

Ήταν πολύ διαφορετικά αυτά τα στοιχεία σε σχέση με το προηγούμενο μας παιχνίδι στη Ρόδο. Αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες για την είσοδο μας σ’ έναν ακόμη τελικό. Θα έχουμε μπροστά μας μιάμιση μέρα ξεκούρασης και στη συνέχεια θα προετοιμαστούμε για το φάιναλ-φορ.

Σε ερώτηση για το ενδιαφέρον ρωσικών εταιρειών για την απόκτηση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός επισήμανε: " Δεν γνωρίζω τι γίνεται ακριβώς με τα δημοσιεύματα για το ενδιαφέρον των Ρώσων, αλλά ελπίζω να μάθω τις επόμενες μέρες τι ακριβώς θα γίνει. Θέλουμε να μάθουμε αν αυτά που ακούστηκαν είναι αληθή ή αναληθή. Ελπίζω ότι πριν φύγουμε για την Κωνσταντινούπολη, να έχουμε μία καλύτερη εικόνα για όλα αυτά που ακούγονται. Αν έχουν βάση ή είναι απλά σενάρια. Όποια και να είναι απόφαση, θέλουμε να ξέρουμε πριν από το φάιναλ-φορ".

Όσον αφορά την προετοιμασία του Παναθηναϊκού για την Κωνσταντινούπολη και τον τραυματισμό του Mάικ Μπατίστ επισήμανε ο Σέρβος προπονητής: "Η δική μας δουλειά είναι να ετοιμάσουμε την ομάδα για το φάιναλ-φορ. Αυτό μας απασχολεί και πρέπει να συγκεντρωθούμε στο έργο μας. Θέλουμε όμως να ξέρουμε τι πραγματικά συμβαίνει. Ο Μάικ Μπατίστ είναι καλύτερα, ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα και την Τετάρτη θα κάνει ξανά μαγνητική τομογραφία για να δει το ιατρικό team την πρόοδο της υγείας του".

Από την πλευρά του ο Στράτος Περπέρογλου επισήμανε: "Συγχαρητήρια στην ομάδα του Κολοσσού. Και στα δύο παιχνίδια έπαιξε πολύ καλά. Σήμερα ήμασταν καλύτεροι στην άμυνα, σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι, αλλά στην επίθεση είχαμε τα ίδια προβλήματα.

Τώρα πρέπει να προετοιμαστούμε για το φάιναλ-φορ, να δουλέψουμε σκληρά και να είμαστε έτοιμοι. Καλή επιτυχία στον Κολοσσό, στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Όταν ήμουν στη Ρόδο, ο Κολοσσός ήταν στη Γ’ Εθνική. Είναι ένα πολύ οργανωμένο σωματείο, από τα καλύτερα που υπάρχουν στην Α1. Είναι μεγάλη η επιτυχία του. Ελπίζω να έχει και συνέχεια, γιατί η Α1 χρειάζεται τέτοιες ομάδες".

Φραγκιάς: "Όσο υπήρχαν δυνάμεις αντέξαμε"

Μία γλυκιά γεύση αφήνει στον Κολοσσό, η ημιτελική σειρά με τον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε ο Βασίλης Φραγκιάς ο οποίος σχολίασε: "Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό, ήταν δίκαιη η νίκη του. Εμείς όσο αντέξαμε στο γήπεδο μας, προσπαθήσαμε να δείξουμε μία ανταγωνιστική ομάδα. Τα παιδιά το κατάφεραν και σήμερα. Μας αφήνει μία πολύ γλυκιά γεύση αυτή η σειρά των αγώνων.

Είχαμε την τιμή να παίξουμε με τον Παναθηναϊκό. Είναι πολύ μεγάλη η χαρά όταν αντιμετωπίζεις αυτές τις ομάδες που βρίσκονται σε τόσο υψηλό επίπεδο. Από την άλλη πλευρά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το γήπεδο δεν ήταν γεμάτο. Ο κόσμος έπρεπε να έρθει και να δει και τη δικιά μας ομάδα αλλά και τον Παναθηναϊκό, ο οποίος σε λίγες μέρες θα πάει στο φάιναλ-φορ.

Όσο υπήρχαν δυνάμεις, αντέξαμε. Είμαστε άδειοι, ξοδεμένοι. Όπως και ο κόουτς του Παναθηναϊκού, παίξαμε 6 παιχνίδια σε 12 μέρες. Και για να το λέει αυτό ο κ. Ομπράντοβιτς, φανταστείτε εμάς με τα συνεχή ταξίδια και παιχνίδια. Τα παιδιά έδωσαν ότι μπορούσαν, δεν έχω παράπονο.

Η αγαπημένη μου ρήση είναι να φτάσεις εκεί όπου δεν μπορείς. Φέτος φτάσαμε εκεί όπου δεν φανταζόταν κανείς στο ξεκίνημα της χρονιάς. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την πολύ μεγάλη προσπάθεια που έχουν. Τώρα θα παίξουμε με πλεονέκτημα έδρας με τον Πανιώνιο. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι και σοβαροί.

Θέλουμε να κατακτήσουμε την τρίτη θέση, αλλά θα πρέπει να ξεπεράσουμε την κούραση και την ταλαιπωρία με τους τραυματισμούς. Θέλουμε να κάνουμε το νησί υπερήφανο. Να ευχηθώ καλή επιτυχία στον Παναθηναϊκό, στο φάιναλ-φορ της Κωνσταντινούπολης. Εμείς περιμένουμε τους μικρούς τελικούς, να τελειώσει η σεζόν και να δούμε τι έχουμε καταφέρει".

Τέλος, ο εκπληκτικός Άγγελος Τσάμης επισήμανε: "Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό, κέρδισε δίκαια. Εμείς προσπαθήσαμε να είμαστε ανταγωνιστικοί σε όλο το παιχνίδι. Θεωρώ ότι παλέψαμε και ήμασταν αρκετά καλοί. Δώσαμε τον καλύτερο μας εαυτό σ’ αυτή τη σειρά. Ελπίζω στα παιχνίδια με τον Πανιώνιο, το γήπεδο να είναι πιο γεμάτο από σήμερα και να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο που ήρθε. Εύχομαι στην ομάδα του Παναθηναϊκού τα καλύτερα για το φάιναλ-φορ".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ