STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Ομπράντοβιτς: "Ήταν ένα καλό μάθημα"

Ομπράντοβιτς: "Ήταν ένα καλό μάθημα"
INTIME SPORTS

Στη συνέντευξη Τύπου ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς παραδέχτηκε ότι αυτός είπε στον Διαμαντίδη να μην ευστοχήσει στη βολή και να στείλει το ματς στην παράταση, ενώ ξεκαθάρισε πως θέλει και τους 12 παίκτες του σε εγρήγορση εν όψει του Final 4.

Παράλληλα, ο Σέρβος προπονητής ξεκαθάρισε πως η ομάδα του πήρε ένα καλό μάθημα από τον Ολυμπιακό. "Θα ήθελα να συγχαρώ τον Ολυμπιακό για τη νίκη. Θα συμφωνήσω με τον Χαλπερίν ότι ήταν μια ωραία ατμόσφαιρα και συγχαρητήρια στον κόσμο του Ολυμπιακού για αυτή την ατμόσφαιρα", σχολίασε ο Ομπράντοβιτς και συνέχισε:

"Όσον αφορά το παιχνίδι για εμάς ήταν πολύ δύσκολο επιθετικά. Είχαμε κακές επιλογές ιδιαίτερα στο πρώτο μέρος που μας οδήγησαν σε πολλά λάθη. Δυστυχώς συνεχίσαμε στο δεύτερο μέρος με λάθη, δεχτήκαμε τρία τρίποντα στη σειρά γιατί ο Ολυμπιακός πίεσε και εμείς είχαμε κακές επιλογές.

Εκτός όμως αυτού προσπαθήσαμε να βρούμε τρόπους να γυρίσουμε αυτό παιχνίδι το καταφέραμε και είχαμε και την ευκαιρία να το κερδίσουμε. Ήταν απόφαση δική μας να πάμε στη παράταση, γιατί είδατε πώς έχασε ο Διαμαντίδης τη βολή. Στην έξτρα περίοδο, ο Ολυμπιακός έπαιξε καλύτερα από εμάς.

Το πρόβλημα το οποίο ήταν εμφανές ήταν η κούραση κάποιων παικτών στην παράταση. Ήταν ένα καλό μάθημα για εμάς για να δούμε ότι σε αυτό που έχουμε στη συνέχεια και στο φάιναλ φορ και στο πρωτάθλημα χρειαζόμαστε περισσότερους παίκτες.

Για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε σε υψηλότερο επίπεδο χρειαζόμαστε τη βοήθεια περισσότερων παικτών. Έχουμε αρκετές μέρες μπροστά για να κάνουμε την ανάλυση του αγώνα. Να προετοιμαστούμε για το φάιναλ φορ και να έχουμε και τους 12 παίκτες μας σε εγρήγορση".

Παράλληλα, ξεκαθάρισε πως δεν ψάχνει για δικαιολογίες: "Δεν ψάχνω για δικαιολογίες. Παίζεις με τον Ολυμπιακό, με έναν μεγάλο αντίπαλο για τη πρώτη θέση. Θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει αυτό το παιχνίδι. Είναι γεγονός ότι μας έλειπε και ο Ντρου, όσον αφορά τη δημιουργία αλλά και την εκτέλεση λόγω του προβλήματος στον αστράγαλο και της ίωσης, αλλά και στην αντίπαλη πλευρά ο Ολυμπιακός έχασε τον Νεστέροβιτς".

Από την πλευρά του, ο Στράτος Περπέρογλου σχολίασε: "Είχαμε την ευκαιρία να κερδίσουμε αλλά δεν το κάναμε, γιατί θέλαμε να πάμε στην παράταση, για να νικήσουμε με διαφορά. Όμως την παράταση κάναμε πάρα πολλά λάθη και μας στοίχησαν. Πλέον, για να πάρουμε το πρωτάθλημα, θα πρέπει να κερδίσουμε, τουλάχιστον, μία φορά, μέσα στο ΣΕΦ, κάτι το οποίο είναι δύσκολο".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ