STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Το φύλλο αγώνα

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Το φύλλο αγώνα

Η διαδικασία σύνταξης του φύλλου αγώνα της αναμέτρησης Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός για την 19η αγωνιστική της Basket League ολοκληρώθηκε στον ΕΣΑΚΕ. Κατοχυρώθηκε στον Παναθηναϊκό το παιχνίδι (PIC).

Η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό για την 19η αγωνιστική της Basket League πέρασε στην ιστορία, καθώς το φύλλο αγώνα του ντέρμπι των αιωνίων έκλεισε στα γραφεία του ΕΣΑΚΕ.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός έχει ξεκαθαρίσει πως η ομάδα της δεν θα συμμετέχει σε παιχνίδι με τους πράσινους με Έλληνες διαιτητές, ενώ για λόγους ασφαλείας στην έκτακτη σύσκεψη που συγκάλεσε ο Γιώργος Βασιλειάδης αποφασίστηκε το φύλλο αγώνα του ματς να κλείσει στα γραφεία του ΕΣΑΚΕ.

Ο Ρικ Πιτίνο και οι παίκτες του μάλιστα αποφάσισαν στον ΕΣΑΚΕ να βρεθεί σύσσωμη η ομάδα τους και όχι μόνο πέντε παίκτες της, ενώ οι διαιτητές Κορομηλάς, Καρακατσούνης και Παπαπέτρου και αφού στον Σύνδεσμο έφτασαν και οι κριτές έκλεισαν το φύλλο αγώνα, το οποίο θα πάει στον αθλητικό δικαστή.

Στο φύλλο αγώνα αναφέρεται: "Με προφορική εντολή της διοργανώτριας αρχής και του πρωταθλήματος ΕΣΑKE και των αρμοδίων φορέων προσήλθαμε αυτής (σ.σ. του ΕΣΑΚΕ) για την σύνταξη του φύλλου αγώνα. Ο αγώνας κατοχυρώνεται με σκορ 0-20 υπέρ της Β ομάδος, Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος λόγω μη διεξαγωγής του από υπαιτιότητα της Α ομάδος, Ολυμπιακός, βάσει των κανονισμών παιδιάς".

Ύστερα από αυτή την εξέλιξη ο Παναθηναϊκός πήρε το ματς στα χαρτιά, ενώ ο Ολυμπιακός αναμένεται να τιμωρηθεί με αφαίρεση έξι βαθμών. Οι ερυθρόλευκοι μετά την αποχώρηση τους στο ημίχρονο του ημιτελικού του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκού "κουβαλούν" ήδη μία ποινή αφαίρεσης έξι βαθμών, αλλά έχουν προσφύγει στο ΑΣΕΑΔ ζητώντας να δικαστούν βάσει του πειθαρχικού δικαίου της ΕΟΚ και όχι της Basket League, όπως αρχικά είχε συμβεί.

Το φύλλο αγώνα:

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Το φύλλο αγώνα

Photo credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ