STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Το απόγευμα της Κυριακής (17/3) κλείνει το φύλλο αγώνα

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Το απόγευμα της Κυριακής (17/3) κλείνει το φύλλο αγώνα

Το φύλλο αγώνα της αναμέτρησης Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός για τον δεύτερο γύρο της Basket League θα κλείσει το απόγευμα της Κυριακής (17/3) στα γραφεία του ΕΣΑΚΕ παρουσία των διαιτητών και των κριτών του παιχνιδιού.

Η αναμέτρηση Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός για την 19η αγωνιστική της Basket League δεν θα διεξαχθεί και όπως αποφασίστηκε στην έκτακτη σύσκεψη που συγκάλεσε ο Γιώργος Βασιλειάδης το φύλλο αγώνα θα ανοίξει και θα κλείσει στα γραφεία του ΕΣΑΚΕ.

Οι διαιτητές Κορομηλάς, Καρακατσούνης και Παπαπέτρου, οι οποίοι ορίστηκαν από την ΚΕΔ, το απόγευμα της Κυριακής (17/3, 17:00) και οι κριτές της αναμέτρησης θα βρεθούν στα γραφεία του Συνδέσμου, όπου θα ανοίξει και θα κλείσει το φύλλο αγώνα. Οι τρεις διαιτητές στις 17:00 της Κυριακής (17/3) θα βρεθούν στα γραφεία του ΕΣΑΚΕ, θα περιμένουν 15 λεπτά - όπως ορίζει ο κανονισμός - κι εν συνεχεία θα κλείσουν το φύλλο αγώνα.

Οι πράσινοι μετά την άρνηση των ερυθρόλευκων να αγωνιστούν εναντίον τους με Έλληνες διαιτητές θα πάρουν το ματς στα χαρτιά, ενώ ο Ολυμπιακός αναμένεται να τιμωρηθεί με αφαίρεση έξι βαθμών.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ