STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Οι Σχίζας - Κακλαμανάκης στον Sport24 Radio 103,3

Οι Σχίζας - Κακλαμανάκης στον Sport24 Radio 103,3
EUROKINISSI

Ο ΠΑΟΚ και το Λαύριο πέτυχαν ευρείες, όσο και σημαντικές νίκες στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Basket League. Διαβάστε τι είπαν ο Σταύρος Σχίζας και ο Δημήτρης Κακλαμανάκης στον Sport24 Radio 103,3 (AUDIO).

Το μεν Λαύριο έσπασε ένα σερί πέντε ηττών με αντίπαλο την Κύμη και κέρδισε για πρώτη φορά από τις 17 Νοεμβρίου, ο δε ΠΑΟΚ ξεπέρασε τα πολλά προβλήματα με τα οποία πήγε στην Ρόδο, σημειώνοντας την τρίτη συνεχόμενη εκτός έδρας νίκη του στην Basket League.

Δύο από τους πρωταγωνιστές των δύο ομάδων, ο Σταύρος Σχίζας από πλευράς ΠΑΟΚ και ο Δημήτρης Κακλαμανάκης από το Λαύριο, μίλησαν στην εκπομπή του Sport 24 Radio 103,3 "Πάμε αποδυτήρια" με τον Νίκο Συριώδη.

Διαβάστε τι είπαν:

ΣΧΙΖΑΣ: Ωραίο να παίζεις κόντρα στην πρώην ομάδα σου

" Πάντα είναι ωραία να παίζεις κόντρα στην πρώην ομάδα σου, να βλέπεις γνωστούς και φίλους. Στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα ήμασταν μπροστά στο σκορ, ο Κολοσσός είναι πολύ ανταγωνιστική ομάδα. Το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες, καθώς οι παίκτες του αντιπάλου έκαναν πολύ καλή δουλειά σήμερα".

Για την κακή πορεία της πρώην ομάδας του:

" Δεν ξέρω τι φταίει. Όλες οι ομάδες αντιμετωπίζουν δυσκολίες. Είναι και λίγο θέμα τύχης, καθώς θα πάρεις ένα παιχνίδι στον πόντο και θα χάσεις ένα ματς με τον ίδιο τρόπο. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα και ο Κολοσσός θα τα πάει μια χαρά".

Για τον ΠΑΟΚ:

" Ακολουθεί το παιχνίδι στην Ευρώπη (σ. σ. με τη Χαποέλ Χολόν, στη Θεσσαλονίκη, για το Basketball Champions League) και πρέπει να το πάρουμε για να φτάσουμε πιο κοντά στο στόχο μας".

ΚΑΚΛΑΜΑΝΑΚΗΣ: Πολύ καλύτερο πρόσωπο στη συνέχεια

"Ήταν μια νίκη που τη θέλαμε πάρα πολύ για να ξεκινήσει καλά η χρονιά. Δουλέψαμε όλη την εβδομάδα πάρα πολύ σκληρά παρά το γεγονός ότι ήταν γιορτινές μέρες και τελικά πετύχαμε τον στόχο μας ".

Για την πορεία της ομάδας:

" Σίγουρα δεν κάνουμε ανάλογη πορεία με την περσινή, αλλά με τις τρεις προσθήκες που έγιναν τώρα θεωρώ ότι η ομάδα θα δείξει πολύ καλύτερο πρόσωπο".

Για το επόμενο παιχνίδι με τον Ήφαιστο:

" Ο Ήφαιστος είναι μια πολύ καλή ομάδα ειδικά μέσα στην έδρα της, νομίζω δεν έχει ήττα στην έδρα της. Εμείς θα πάμε την καλή ψυχολογία που έχουμε πλέον από τη νίκη, για να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο μπορούμε".




Photo credits: Eurokinissi
TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ