STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Οι πρώτες αντιδράσεις των "αιωνίων" για την κλήρωση της Stoiximan.gr Basket League

BASKET LEAGUE / ÔÅËÉÊÏÓ / ÏÓÖÐ - ÐÁÏ (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports)
BASKET LEAGUE / ÔÅËÉÊÏÓ / ÏÓÖÐ - ÐÁÏ (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Οι Μάνος Παπαδόπουλος και Χρήστος Σταυρόπουλος που εκπροσώπησαν τις ΚΑΕ Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός αντίστοιχα μίλησαν στον Sport24Radio 103,3 αμέσως μετά την κλήρωση της Stoiximan.gr Basket League που φέρνει τις δύο ομάδες αντιμέτωπες την 1η αγωνιστική.

H κληρωτίδα είχε... κέφια και έφερε ντέρμπι στην Stoiximan.gr Basket League με το "καλημέρα", καθώς την πρώτη αγωνιστική ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί στο -κεκλεισμένων των θυρών λόγω τιμωρίας- ΣΕΦ τον Παναθηναϊκό.

Μετά το τέλος της κλήρωσης, οι Μάνος Παπαδόπουλος και Χρήστος Σταυρόπουλος που εκπροσώπησαν τις ΚΑΕ Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός αντίστοιχα μίλησαν στον Sport24Radio 103,3 για τη "μονομαχία" των δύο ομάδων.

Παπαδόπουλος: "Δύσκολο πρόγραμμα για εμάς"

"Είναι ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα για εμάς. Τουλάχιστον στην αρχή. Έχουμε πολλά ντέρμπι και στην Ευρωλίγκα. Το πιο σημαντικό όμως στον αθλητισμό και στο μπάσκετ είναι το που θα βρεθείς στο τέλος. Ας ευχηθούμε να υπάρχει βία και να έρχεται στο γήπεδο κόσμος που αγαπάει πραγματικά το μπάσκετ".

Σταυρόπουλος: "Έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τον Παναθηναϊκό"

"Είναι νωρίς για ένα ντέρμπι, αλλά θα φροντίσουμε να είμαστε έτοιμοι για να αντιμετωπίσουμε τον Παναθηναϊκό. Η ομάδα είναι πολύ ισορροπημένη σε όλες τις θέσεις και φέτος θα κάνουμε μια πολύ καλή πορεία στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Αν δούμε τα μέλη της Εθνικής φαίνεται από ποιους αποτελείται η ομάδα του Ολυμπιακού. Εύχομαι να γίνει ένα πρωτάθλημα χωρίς τραυματισμούς".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ