STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Οι πρωταγωνιστές της Stoiximan.gr Basket League στον Sport24 Radio 103.3

BASKET LEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
BASKET LEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Ακούστε τις δηλώσεις των Βασίλη Καββαδά και Μανώλη Παπαμακάριου στον Sport24 Radio 103.3 και την εκπομπή "Πάμε αποδυτήρια" με τον Άκη Δημακό.

Οι πρωταγωνιστές της 18ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Basket League, μίλησαν στους δημοσιογράφους του Sport24 Radio 103.3 για την εκπομπή "Πάμε αποδυτήρια" με τον Άκη Δημακό.

Βασίλης Καββαδάς (ΑΕΚ)

Για την επικράτηση κόντρα στον Κόροιβο:" Προερχόμασταν από μία κακή εμφάνιση κι ένα κακό αποτέλεσμα στοChampions League.Από κει και πέρα, είπαμε να ξεχάσουμε γρήγορα το ματς της περασμένης Τετάρτης και να προετοιμαστούμε για το παιχνίδι με τον Κόροιβο. Φάνηκε στην αρχή πώς δεν είμαστε έτοιμοι ν” ανταποκριθούμε σε αυτές τις συνθήκες. Παρόλα αυτά σημασία έχει ότι κερδίσαμε, αυτό μετράει. Από κει και πέρα, βλέπουμε κάθε μέρα ξεχωριστά και κάθε παιχνίδι στην ώρα του. Τώρα θα ξεκινήσουμε την προετοιμασία μας για το κρίσιμο ματς με τη Νίμπουργκ".

Μανώλης Παπαμακάριος (ΓΣΛ)

Για το “διπλό” στα Τρίκαλα:" Για εμάς είναι μια πολύ μεγάλη νίκη και η δεύτερη εκτός έδρας φέτος. Γνωρίζαμε πώς το ματς είναι πολύ σημαντικό για τα Τρίκαλα καθώς ήταν η τελευταία τους ευκαιρία να μείνουν ζωντανοί στη μάχη για την παραμονή. Θεωρώ πώς μείναμε συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά. Από το δεύτερο δεκάλεπτο είχαμε συνεχώς το προβάδισμα και όταν τα Τρίκαλα έκαναν την αντεπίθεσή τους, είχαμε το καθαρό μυαλό για να πετύχουμε τον στόχο μας.

Για τη "μάχη" της παραμονής: " Δεν έχει τελειώσει τίποτα, συνεχίζουμε και στρεφόμαστε στο δύσκολο ματς με τον Άρη στο γήπεδο μας. Θεωρώ πώς είναι το παιχνίδι της χρονιάς για εμάς αφού θέλουμε να το κερδίσουμε και να πατήσουμε με τα δύο πόδια στηStoiximan.gr Basket League,ώστε στη συνέχεια να κοιτάξουμε πιο ψηλά".

Ακούστε τις δηλώσεις των δύο παικτών:

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ