STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Οι πρωταγωνιστές στον Sport24 Radio 103.3

BASKET LEAGUE / ΤΡΙΚΑΛΑ - ΑΕΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΡΙΚΑΛΑ  - ΑΕΚ)
BASKET LEAGUE / ΤΡΙΚΑΛΑ - ΑΕΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΡΙΚΑΛΑ - ΑΕΚ) EUROKINISSI SPORTS

Οι Γαννούλης Λαρεντζάκης (ΑΕΚ), Νίκος Μπάρλος (Κύμη), Χριστόφορος Στεφανίδης (Ρέθυμνο), Νίκος Δίπλαρος (Πανιώνιος) μίλησαν στον Sport24 Radio 103.3 για την εκπομπή "Πάμε αποδυτήρια" με τον Άκη Δημακό.

Μετά την ολοκλήρωση της 14ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Basket League, οι πρωταγωνιστές της ημέρας μίλησαν στον Sport24 Radio 103.3 και την εκπομπή "Πάμε αποδυτήρια" με τον Άκη Δημακό. Συγκεκριμένα, οι Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Νίκος Μπάρλος, Χριστόφορος Στεφανίδης και Νίκος Δίπλαρος μίλησαν για όσα έγιναν σε τέσσερα παιχνίδια της ημέρας.

Γιαννούλης Λαρεντζάκης

Για την εκτός έδρας νίκη της ΑΕΚ με 82-71 επί των Τρικάλων: " Ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για τη συνέχεια. Ερχόμασταν από ένα πολύ άσχημο αποτέλεσμα στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ξεκινήσαμε όπως πάντα, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο σφίξαμε την άμυνα, παίξαμε καλύτερα και πήραμε μια διαφορά ασφαλείας. Τώρα συνεχίζουμε, επειδή την Κυριακή παίζουμε ένα "do or die" παιχνίδι την Κυριακή κόντρα στον Άρη και πρέπει να συγκεντρωθούμε σε αυτό".

Για τους στόχους της ΑΕΚ: " Αυτή τη στιγμή κοιτάμε λίγο περισσότερο το Τσάμπιονς Λιγκ, επειδή πρέπει να κάνουμε το 2 στα 2 για να συνεχίσουμε. Όταν παίζεις στην ΑΕΚ οι στόχοι είναι υψηλοί, ο κόσμος έχει απαιτήσεις και αυτό είναι λογικό. Εμείς προσπαθούμε και δουλεύουμε καθημερινά. Υπάρχουν όμως και περίοδοι που δεν παίζουμε καλό μπάσκετ. Άνθρωποι είμαστε και έχουμε τα πάνω και τα κάτω μας. Πρέπει όμως να δίνουμε το 100% για να είμαστε όπως πρέπει ακόμη και τις κακές μέρες".

Για την ομάδα των Τρικάλων: " Πιστεύω ότι τα Τρίκαλα θα κάνουν τις νίκες που πρέπει για να σωθούν. Είναι μια πολύ καλά δουλεμένη ομάδα και έχει πολύ δύσκολη έδρα".

Νίκος Μπάρλος (Κύμη)

Για την νίκη της Κύμης 94-81 επί του Λαυρίου: " Το Λαύριο είναι μια εξαιρετική ομάδα, καλοδουλεμένη και δεν βρίσκεται τυχαία εκεί που είναι. Για εμάς ήταν μια πολύ μεγάλη νίκη απέναντι σε έναν σπουδαίο αντίπαλο. Ήμασταν συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας. Ελέγξαμε σε μεγάλο διάστημα τον ρυθμό και φτάσαμε σε μια πολύ σημαντική νίκη για τη συνέχεια μας, την οποία θέλαμε πολύ και παλέψαμε για να την πάρουμε".

Για τους στόχους της Κύμης: " Όταν ήμασταν στο 0-6 η ομάδα έπεφτε, τώρα που έχουμε 6 νίκες σε 8 παιχνίδια, κοιτάμε το επόμενο βήμα, που είναι η προπόνηση και το μεθεπόμενο που είναι το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Αν κοιτάμε παραπέρα, είναι πιθανό να χάσουμε τον στόχο. Εμείς έχουμε μάθει να δουλεύουμε σκληρά και να συνεχίζουμε παρόλα τα προβλήματα τραυματισμών. Γι΄αυτό και πιστεύω ότι το μέλλον μας ανήκει".

Χριστόφορος Στεφανίδης (Ρέθυμνο)

Για τη νίκη του Ρεθύμνου 89-61 επί του Κολοσσού: " Σήμερα ήταν ένα πολύ ιδιαίτερο παιχνίδι. Εμείς προερχόμασταν από μια ήττα σοκ στη Νέα Σμύρνη και ο Κολοσσός έχασε τον καλύτερό τους παίκτη και δεν ξέραμε πως θα αντιδράσει. Ήμασταν αποφασισμένοι να παίξουμε καλά, ειδικά στο αμυντικό κομμάτι, επειδή το προηγούμενο Σάββατο αδικήσαμε τους εαυτούς μας. Βάλαμε σουτ, παίξαμε άμυνα και δεν δώσαμε δικαίωμα στον αντίπαλο. Στην επίθεση παίξαμε με αλτρουισμό και μοιράσαμε την μπάλα".

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος: " Μπορεί να μην είχαμε ιδανικό ξεκίνημα, τώρα όμως έχουμε 7 νίκες και είμαστε σε τροχιά πλέι οφ. Ακολουθεί όμως ένα ανηφορικό πρόγραμμα. Θα πρέπει να παλέψουμε σε όλα τα παιχνίδια και να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε στα εκτός έδρας, επειδή το πρωτάθλημα μπορεί μέσα σε μερικές εβδομάδες να αλλάξει για μια ομάδα".

Νίκος Δίπλαρος (Πανιώνιος)

Για τη νίκη του Πανιωνίου 74-66 επί του Γυμναστικού: " Αυτή η νίκη είναι αποτέλεσμα της ενέργειας που βγάλαμε και στις δύο πλευρές του γηπέδου και κυρίως στην άμυνα. Όπως και στις δύο προηγούμενες νίκες μας, έτσι και σε αυτή το κλειδί ήταν η άμυνα. Δουλεύουμε πάρα πολύ στην προπόνηση . Έχουν ανέβει οι ρυθμοί. Έχουμε πλέον συνειδητοποιήσει ότι αν δεν παίξουμε άμυνα, δεν μπορούμε να κερδίσουμε. Έτσι, μπαίνουμε κάθε Σάββατο δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό και μετά στην επίθεση τα πράγματα έρχονται από μόνα τους. Σίγουρα βέβαια, πρέπει να νικάμε και εκτός έδρας. Τώρα θα προετοιμαστούμε για το παιχνίδι στην Ρόδο για να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ