STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Οι πρωταγωνιστές μιλούν στον Sport24 Radio 103,3

Οι πρωταγωνιστές μιλούν στον Sport24 Radio 103,3

Ανδρέας Γλυνιαδάκης, Χρήστος Σαλούστρος, Θοδωρής Ζάρας και Χριστόφορος Στεφανίδης μίλησαν στον Sport24 Radio 103.3 για τα παιχνίδια της 7ης αγωνιστικής στη Stoiximan.gr Basket League.

Ανδρέας Γλυνιαδάκης, Χρήστος Σαλούστρος, Θοδωρής Ζάρας και Χριστόφορος Στεφανίδης μίλησαν στον Sport24 Radio 103.3 για τα παιχνίδια της 7ης αγωνιστικής στη Stoiximan.gr Basket League.

Διαβάστε και ακούστε όσα δήλωσαν...

Χρήστος Σαλούστρος (Προμηθέας)

Για τη νίκη του Προμηθέα 70-40 επί του Άρη

"Κάθε νίκη είναι σημαντικότερη από την προηγούμενη. Μαζεύουμε νίκες. Έχουμε πει ότι η ομάδα έχει φτιαχτεί για να κερδίζει. Έχουμε χάσει μόνο ένα ματς. Συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες, σε όλο το τιμ. Πιστεύω ότι κυριαρχήσαμε. Έχουμε μία από τις καλύτερες επιθέσεις, αλλά δείξαμε ότι με την άμυνα πήραμε το παιχνίδι με 40 πόντους. Στο δεύτερο ημίχρονο που επιβάλαμε το ρυθμό μας, τρέξαμε και κερδίσαμε. Εμείς κάθε φορά προσπαθούμε να προσελκύσουμε τον κόσμο. Αγαπάμε το ωραίο μπάσκετ. Μας αρέσει το θέαμα και έχουμε παιδιά που μπορούν να το υποστηρίξουν αυτό. Κάθε Σάββατο κατεβαίνουμε για να κερδίσουμε. Το επόμενο Σάββατο έχουμε ένα δύσκολο ματς με το Ρέθυμνο. Συνεχίζουμε. Δεν μας σταματάει τίποτα".

Ανδρέας Γλυνιαδάκης (Κύμη)

Για την εκτός έδρας νίκη της Κύμης 92-91 επί του Πανιωνίου στην παράταση

"Θέλαμε πολύ το παιχνίδι και οι δύο ομάδες. Το ματς κρίθηκε σε λεπτομέρειες, Κυρίως στα ριμπάουντ και όχι στα σουτ. Για τη δική μας ομάδα, τις τελευταίες 15 μέρες ήταν η πρώτη φορά που προπονηθήκαμε όλοι μαζί. Μας κόστισαν οι τραυματισμοί και οι αλλαγές. Οι πρόεδροι όμως στήριξαν την ομάδα και ο προπονητής δούλεψε πολύ. Έγιναν οι κατάλληλες προσθήκες και αυτό που έγινε σήμερα είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς. Δείξαμε ότι είμαστε μια ομάδα που παλεύει και μέσα στο γήπεδο και στον πάγκο. Είμαστε πολύ ενωμένοι. Αυτό το τρίμηνο που δεν έρχονταν τα αποτελέσματα, οι Έλληνες παίκτες προσπαθήσαμε να κρατήσουμε τα αποδυτήρια και να μαζέψουμε τους ξένους. Όλα αυτά συναίνεσαν στο να είμαστε ανταγωνιστικοί εκτός έδρας κόντρα σε μια πολύ πολύ δουλεμένη ομάδα. Πιστεύω ότι πολλές ομάδες θα έχουν πρόβλημα εδώ, ειδικά λόγω του κόσμου του Πανιωνίου. Για εμάς είναι μια τεράστια νίκη, αλλά από αύριο τα μηδενίζουμε όλα και κοιτάζουμε το επόμενο παιχνίδι επειδή το πρωτάθλημα είναι μακρύ".

Θοδωρής Ζάρας (ΠΑΟΚ)

Για τη νίκη του ΠΑΟΚ 70-56 επί του Κολοσσού

"Ξέραμε ότι ο Κολοσσός είναι μια σκληρή ομάδα, που προσπαθεί να επιβάλλει τον ρυθμό του και το κάνει πολύ καλά αυτό. Φάνηκε στο πρώτο ημίχρονο, που το σκορ ήταν χαμηλά και ο Κολοσσός ήταν κοντά μας. Στο β΄ ημίχρονο τρέξαμε, βάλαμε κάποια ελύθερα σουτ και πήραμε τη νίκη. Μεγάλο ατού ήταν η άμυνά μας και αυτό πρέπει να είναι ο οδηγός μας για να κερδίζουμε τα ματς. Εγώ και οι συμπαίκτες μου μπαίνουμε στο γήπεδο για να κερδίζουμε. Όλοι δίνουμε το 100% και πιστεύω ότι αυτό φαίνεται στο γήπεδο".

Χριστόφορος Στεφανίδης (Ρέθυμνο)

Για τη νίκη του Ρεθύμνου 89-70 επί του Γυμναστικού

"Ήταν μια μεγάλη νίκη. Η ομάδα ήταν αρκετά πιεσμένη, αλλά το ταλέντο ξεχειλίζει. Αυτό που χρειαζόταν ήταν τα αποτελέσματα. Της είχαν λείψει. Ήταν και άτυχη. Αυτή η νίκη θα βοηθήσει την ομάδα πάρα πολύ για να πάει εκεί που μπορεί".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ