STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Οι πρωταγωνιστές μιλούν στον Sport24 Radio 103,3

Οι πρωταγωνιστές μιλούν στον Sport24 Radio 103,3
INTIME SPORTS

O Άκης Δημακός μπήκε στα αποδυτήρια και με την βοήθεια των δημοσιογράφων του Sport24 Radio 103,3 μίλησε με τους πρωταγωνιστές των αγώνων.

O Άκης Δημακός μπήκε στα αποδυτήρια και με την βοήθεια των δημοσιογράφων του Sport24 Radio 103,3 μίλησε με τους πρωταγωνιστές των αγώνων, τους Ντουέιν Ντέιβις, Ζήση Σαρικόπουλο και Νίκο Μπάρλο.

Ντουέιν Ντέιβις (φόργουορντ του Κοροίβου):" Ήταν ένα σπουδαίο παιχνίδι, προσπαθήσαμε να παίξουμε δυνατά και ήταν η πρώτη φορά από την αρχή της σεζόν που παίξαμε ως ομάδα. Οι συμπαίκτες μου με βοήθησαν να παίξω τόσο καλά και ήταν μεγάλη επιτυχία η νίκη. Η Καβάλα είναι καλή ομάδα και εμείς πήραμε ένα σπουδαίο αποτέλεσμα σε ένα ματς που διεξήχθη σε πολύ καλή ατμόσφαιρα".

Ζήσης Σαρικόπουλος (σέντερ της Α.Ε.Κ.):" Για μας ήταν σημαντικό να ξεχάσουμε την ήττα και την κακή εμφάνιση κόντρα στη Γαλατασαράι και να επιστρέψουμε στις νίκες. Είχαμε όρεξη και κίνητρο. Η ομάδα έχει περάσει δύσκολα, αλλά είχαμε καλύτερη ψυχολογία. Θέλαμε όλοι να δώσουμε το κάτι παραπάνω, να είμαστε θετικοί, να μην υπάρχει γκρίνια και νομίζω ότι ανταπεξήλθαμε καλά. Πήραμε μία νίκη, περισσότερο ψυχολογικής σημασίας για εμάς όσον αφορά τη συνέχεια. Η εμφάνιση στην Τουρκία μάς άφησε πικρία. Όταν παίζεις δύο παιχνίδια την εβδομάδα δεν έχεις την πολυτέλεια να σκέφτεσαι το προηγούμενο ματς και να αναλώνεσαι σε αυτό. Όπως και να έχει, θέλουμε να βρούμε την αγωνιστική μας ταυτότητα".

Νίκος Μπάρλος (φόργουορντ του Λαυρίου):" Στα τελευταία λεπτά πρέπει να είναι μεγαλύτερη η συγκέντρωση μας. Το ένιωθα ότι θα κρινόταν στο τέλος το παιχνίδι και αποδείχθηκε αλήθεια. Μπορεί να πάρεις μία κατοχή, μπορεί να χάσεις μία κατοχή, αλλά το σημαντικό είναι ότι πρέπει να είσαι στο γήπεδο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο και να παλεύεις για τη νίκη. Αυτή τη φορά τα καταφέραμε και είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτό. Όταν έχει 0,4 δευτερόλεπτα για να λήξει και ο αντίπαλος δεν έχει καν τάιμ άουτ, ξέρεις ότι ουσιαστικά όλα έχουν τελειώσει, διότι από τον κανονισμό επιτρέπεται μόνο ένα άγγιγμα της μπάλας σε αυτό το χρονικό διάστημα. Από την άλλη πλευρά, δεν μπορείς να πετάξεις και πολύ δυνατά τη μπάλα στο ταμπλό σε ελεύθερη βολή, γιατί μπορεί να χρεωθεί δυσφήμιση του αθλήματος και να πάει η μπάλα από τα πλάγια στον αντίπαλο. Έστω και με ταμπλό η μπάλα στριφογύρισε και τελικά μπήκε. Μας το χρώσταγε η τύχη γιατί και στα δύο προηγούμενα παιχνίδια, παλέψαμε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο"

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ