STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Οι νέοι είναι ωραίοι στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ

Οι νέοι είναι ωραίοι στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ

Οι πέντε παίκτες που έκαναν ντεμπούτο στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ το Σάββατο (28/11), ξεχώρισαν με την παρουσία τους στο παρκέ. Ο ένας εξ αυτών θα μπορούσε μάλιστα να αναδειχθεί πολυτιμότερος παίκτης της 8ης αγωνιστικής.

Η εβδομάδα που πέρασε περιελάμβανε έντονη μεταγραφική δραστηριότητα για τις ομάδες της Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Κάποιες εξ αυτών αναζητούσαν τους παίκτες που θα ενισχύσουν το ρόστερ τους, κάποιες ακόμη ψάχνουν. Η ουσία είναι πάντως πως οι πέντε που ήρθαν στη χώρα μας τις τελευταίες ημέρες έκαναν -και με το παραπάνω- αισθητή την παρουσία τους στην πρώτη τους εμφάνιση στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Οι Χρήστος Σαλούστρος (Κολοσσός), Ντι Τζέι Κούπερ (ΑΕΚ), Ρόμπερτ Λόουερι (Κηφισιά), Κέβιν Ντίλαρντ (Απόλλων Πατρών) και Ντέβον Σάντλερ (Απόλλων Πατρών) είχαν, ως επί το πλείστον, εξαιρετική απόδοση, με τους δύο τελευταίους να συνδυάζουν το ντεμπούτο τους με μία μεγάλη εκτός έδρας νίκη -σε βάρος του Ρόμπερτ Λόουερι.

Οι δύο νεοαποκτηθέντες γκαρντ των "μελανόλευκων" αποτέλεσαν τον βασικό λόγο που η ομάδα του Κώστα Μέξα απέδρασε από το Ζηρίνειο με τους δύο βαθμούς της νίκης, την ώρα που ο Κέβιν Ντίλαρντ φρόντισε να καταστήσει σαφές πως είναι ο νέος ηγέτης του Απόλλωνα Πατρών. Πως να χαρακτηρίσουμε διαφορετικά άλλωστε πως ο νεοαποκτηθείς είχε 28 πόντους (με 6/10 δίποντα, 2/3 τρίποντα και 10/11 βολές) σε 28'32'', για να οδηγήσει τον Απόλλωνα Πατρών στο "διπλό"; Βέβαια, έτσι πήγε... στράφι η εξίσου εντυπωσιακή εμφάνιση του Ρόμπερτ Λόουερι, που στην "πρώτη" του με τη φανέλα της Κηφισιάς σταμάτησε στους 21 πόντους (με 6/8 δίποντα και 3/8 τρίποντα).

Από την άλλη, ο Χρήστος Σαλούστρος δεν έφτανε στον Κολοσσό. Στην περίπτωσή του πάντως οι αριθμοί δεν λένε την πλήρη αλήθεια (7 πόντοι, 4 ριμπάουντ, 3 ασίστ) αφού βγήκε εκτός ρυθμού λόγω των τριών γρήγορων φάουλ που του καταλογίστηκαν (με αποτέλεσμα να παίξει μόνο 19'17''). Τέλος, ο Ντι Τζέι Κούπερ έδειξε μέρος της προσφοράς που θα έχει φέτος στην ΑΕΚ (12 πόντοι, 5 ριμπάουντ, 6 ασίστ), αλλά ούτε αυτός αρκούσε στην "Ένωση", στην εντός έδρας ήττα από τον Άρη.

Τι έκαναν οι πέντε στην 8η αγωνιστική

Οι νέοι είναι ωραίοι στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ
TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ