Οι ευχαριστίες του ΕΣΑΚΕ στην κυβέρνηση για τα μέτρα στήριξης

Οι 14 ΚΑΕ της Basket League μπήκαν στα μέτρα στήριξης και ο ΕΣΑΚΕ ευχαρίστησε με ανακοίνωσή του την κυβέρνηση για την βοήθειά της.

Τις ευχαριστίες του προς την κυβέρνηση, για την ένταση των 14 ομάδων της Basket League στα μέτρα στήριξης, μοιράστηκε μέσω της ιστοσελίδας του ο ΕΣΑΚΕ το απόγευμα της Παρασκευής (3/4) την ωρα που όλοι περιμένουν την οριστική αποφαση για την έκβαση της σεζόν εν μέσω πανδημίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ αναφέρει:

"Ο ΕΣΑΚΕ και οι 14 ΚΑΕ που απαρτίζουν τον Σύνδεσμο χαιρετίζουν τη στάση της Κυβέρνησης προς την Επαγγελματική Καλαθοσφαίριση, που παρά τις πρωτοφανείς δυσκολίες που καλείται να αντιμετωπίσει, ενέταξε τις Ανώνυμες Καλαθοσφαιρικές Εταιρείες και Λίγκες  στα μέτρα στήριξης όσων επλήγησαν από τη διακοπή των αθλητικών δραστηριοτήτων. Οφείλουμε να αναγνωρίσουμε την άμεση αντίδραση του Υφυπουργού Αθλητισμού, ο οποίος αποδέχθηκε το δίκαιο αίτημά μας και το υλοποίησε άμεσα.

Οι 14 ομάδες του ΕΣΑΚΕ εναρμονίστηκαν με τα νέα μέτρα στήριξης, ώστε όλοι οι εργαζόμενοι στην επαγγελματική καλαθοσφαίριση να απολαμβάνουν την μέριμνα που παρέχεται στο σύνολο της «αθλητικής οικογένειας» της χώρας.

Θέλουμε να δηλώσουμε το «παρών» σε κάθε ενέργεια της Πολιτείας που προάγει το αθλητικό πνεύμα και ανταποδίδει στο κοινωνικό σύνολο και στους φιλάθλους μας, την υποστήριξη που τόσα χρόνια απολαμβάναμε. Ευχόμαστε σύντομα να ξεπεράσουμε όλοι μαζί και με με το μικρότερο δυνατό κόστος σε ανθρώπινες ζωές την κρίση, να εστιάσουμε στο κοινό καλό, να αναλάβουμε την ατομική μας ευθύνη, για να μπορέσουμε να απολαύσουμε το άθλημα που αγαπάμε και υπηρετούμε. Μέχρι τότε, μένουμε σπίτι μας και #ζούμεαθλητικά".

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

HIGHLIGHTS