STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Οι 22 ελεύθεροι Παναθηναϊκού, Ολυμπιακού και ΑΕΚ

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÆÁËÃÊÉÑÉÓ ÊÁÏÕÍÁÓ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / ZALGIRIS KAUNAS - OLYMPIAKOS (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÆÁËÃÊÉÑÉÓ ÊÁÏÕÍÁÓ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / ZALGIRIS KAUNAS - OLYMPIAKOS (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Το Sport24.gr καταγράφει τις 22 περιπτώσεις των παικτών του Παναθηναϊκού Superfoods, του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ που το καλοκαίρι λήγουν τα συμβόλαιά τους.

Η προσοχή του Παναθηναϊκού Superfoods, του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ πλέον έχει στραφεί στην Stoiximan.gr Basket League, καθώς οι "αιώνιοι" αποκλείστηκαν από το Final Four της EuroLeague, ενώ η Ένωση ολοκλήρωσε με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις της στο Basketball Champions League , αλλά δεν είναι λίγοι εκείνοι, των οποίων η σκέψη... τρέχει στο καλοκαίρι. Το Sport24.gr καταγράφει τις 22 περιπτώσεις των παικτών του Παναθηναϊκού Superfoods, του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ, οι οποίοι το καλοκαίρι θα είναι ελεύθεροι, καθώς δεν θα δεσμεύονται με συμβόλαιο.

Ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός Superfoods και η ΑΕΚ έχουν συνολικά 22 παίκτες, των οποίων τα συμβόλαια οδεύουν προς το τέλος τους, αλλά οι "ερυθρόλευκοι" θα ασχοληθούν και με δύο... bonus περιπτώσεις. Το συμβόλαιο του Γιάννη Σφαιρόπουλου λήγει το καλοκαίρι, ενώ στον Ολυμπιακό θα περιμένουν και τις εξελίξεις για τον Νίκολα Μιλουτίνοβ. Οι Ερυθρόλευκοι στην αρχή της σεζόν επέκτειναν τη συνεργασία τους με τον Σέρβο σέντερ ως το 2020, αλλά οι San Antonio Spurs έχουν το δικαίωμα να τον αποκτήσουν καταβάλλοντας το αντίστοιχο buy out.

Ο ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ, ΟΙ "PAPS BROTHERS" ΚΑΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ

Οι "ερυθρόλευκοι" το καλοκαίρι θα καθίσουν στο τραπέζι για να διαπραγματευτούν με τον ηγέτη τους Βασίλη Σπανούλη, ενώ το ίδιο θα πράξουν και με τους "Paps Brothers", καθώς τα συμβόλαια του Κώστα Παπανικολάου και του Ιωάννη Παπαπέτρου ολοκληρώνονται στο τέλος της σεζόν. Επίσης οι "ερυθρόλευκοι" δεν έχουν option για να ανανεώσουν την συνεργασία τους με τους Κάιλ Ουΐλτζερ και Μπόμπι Μπράουν που έπιασαν λιμάνι μεσούσης της σεζόν, αλλά και με τον Χόλις Τόμπσον, του οποίου ο κύκλος στον Ολυμπιακό ολοκληρώθηκε, καθώς ο Καναδός πάουερ φόργουορντ δηλώθηκε στην Stoiximan.gr Basket League.

"Δεμένοι" είναι οι Πρίντεζης, Μάντζαρης, Στρέλνιεκς, Ρόμπερτς, ΜακΛίν, Τιλί, Μπόγρης, Τολιόπουλος, άλλοι με "κλειστά" συμβόλαια και άλλοι με option που μπορεί να ενεργοποιήσει ο Ολυμπιακός.

Ο ΚΑΛΑΘΗΣ, Ο ΠΑΠΠΑΣ ΚΑΙ ΟΙ 6 ΞΕΝΟΙ

Οι "πράσινοι" από την πλευρά τους έχουν στο ρόστερ τους οκτώ παίκτες των οποίων το συμβόλαιο λήγει το καλοκαίρι. Το όνομα του Νικ Καλάθη δεσπόζει σε αυτήν την λίστα, καθώς αποτελεί τον ηγέτη του Παναθηναϊκού Superfοοds, ενώ και τα συμβόλαια του Νίκου Παππά και του Μάικ Τζέιμς ολοκληρώνονται στο τέλος της σεζόν. Επίσης, ελεύθεροι θα είναι οι Κρις Σίνγκλετον και Κέι Σι Ρίβερς, ενώ option ανανέωσης δεν υπάρχει στα συμβόλαια των Ματ Λοτζέσκι, Έιντριαν Πέιν και Ζακ Όγκαστ.

"ΕΛΕΥΘΕΡΗ" Η ΜΙΣΗ ΑΕΚ!

Τα 8 από τα 16 συμβόλαια των παικτών της ΑΕΚ ολοκληρώνονται το καλοκαίρι. Οι πέντε (Πάντερ, Τζέιμς, Γκριν, Χάρις και Χάντερ) από τους έξι ξένους παίκτες της Ένωσης το καλοκαίρι έχουν το δικαίωμα να βγουν στην αγορά ως free agents, καθώς μόνο ο 21χρονος Έντιν Άτιτς δεσμεύεται με συμβόλαιο με την ΑΕΚ. Επίσης, δικαίωμα να αναζητήσουν την τύχη τους σαν ελεύθεροι έχουν και οι Δημήτρης Μαυροειδής, Παναγιώτης Βασιλόπουλος και Μιχάλης Καμπερίδης, ενώ δεν ισχύει το ίδιο για τους Βασίλη Ξανθόπουλο, Ντούσαν Σάκοτα, Γιαννούλη Λαρεντζάκη, Βασίλη Καββαδά, Γιάννη Αγραβάνη, Νίκο Ρογκαβόπουλο και Δημήτρη Μωραΐτη.

Οι 22 ελεύθεροι Παναθηναϊκού, Ολυμπιακού και ΑΕΚ

Photo credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ