STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Ο Τσαλδάρης ευστόχησε από το κέντρο και διπλασίασε τα χρήματα

Ο Τσαλδάρης ευστόχησε από το κέντρο και διπλασίασε τα χρήματα

Η πρεμιέρα της εκστρατείας "Basket Αγάπης" στη Λευκάδα στέφθηκε με επιτυχία. Ο Τσαλδάρης με σουτ από το κέντρο του γηπέδου διπλασίασε τα χρήματα, με το ποσό να φτάνει τις 5.500 ευρώ.

O ΕΣΑΚΕ και η Stoiximan.gr , ο Μεγάλος Χορηγός της Basket League 2016-17, έχουν ενώσει τις δυνάμεις τους και διοργανώνουν την εκστρατεία "Basket Αγάπης" για την ενίσχυση απόρων οικογενειών και ιδρυμάτων στις πόλεις όπου εδρεύουν οι ομάδες της Α1.

Την κοινωνική δράση "Basket Αγάπης"συνθέτουνδύο πυλώνες αλληλεγγύης που μοναδικό στόχο έχουν την στήριξη των συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη. Συνοδοιπόροι σε αυτό το κοινωνικό έργο είναι πάντα οι ΚΑΕ/μέλη του ΕΣΑΚΕ και οι φίλαθλοι του μπάσκετ. Στο πλαίσιο της ενέργειας "Basket Αγάπης" θα συγκεντρώνονται τρόφιμα από τους φίλους του μπάσκετ πριν την έναρξη των αγώνων της Stoiximan.gr Basket League, τα οποία θα εμπλουτίζονται από προϊόντα που θα διαθέτουν οι διοργανωτές από τις τοπικές αγορές, και θα διανέμονται σε άπορες οικογένειες και τα Κοινωνικά Παντοπωλεία.

Ο Τσαλδάρης ευστόχησε από το κέντρο και διπλασίασε τα χρήματα

Η ενέργεια όμως δεν ολοκληρώνεται εκεί αλλά επεκτείνεται με την προσφορά σε τοπικά ιδρύματα, στην οποία ενεργό μέρος θα λαμβάνουν και αθλητές των ακαδημιών των ομάδων. Συγκεκριμένα, κατά την διάρκεια της ανάπαυλας του ημιχρόνου ένας αθλητής από τις ακαδημίες της ομάδας θα εκτελεί τρεις βολές. Κάθε εύστοχη βολή ισοδυναμεί με την ενίσχυση του ποσού που θα διατεθεί στο τοπικό ίδρυμα. Στην συνέχεια, ένας αθλητής της ΚΑΕ θα επιχειρεί να σουτάρει από το κέντρο του γηπέδου και κάθε εύστοχο σουτ θα διπλασιάζει το ποσό!

Ο Τσαλδάρης ευστόχησε από το κέντρο του γηπέδου και διπλασίασε το ποσό

Ο Τσαλδάρης ευστόχησε από το κέντρο και διπλασίασε τα χρήματα

Η πρεμιέρα της εκστρατείας "Basket Αγάπης" στη Λευκάδα στον αγώνα της Δόξας με τον Άρη στέφθηκε με επιτυχία και η ανταπόκριση των φιλάθλων στο κάλεσμα της Stoiximan.gr Basket League ήταν συγκινητική. Πλήθος τροφίμων συγκεντρώθηκαν πριν την έναρξη του αγώνα, τα οποία δόθηκαν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λευκάδας, ενώ το ποσό των 5.500 ευρώ που συγκεντρώθηκε στο ημίχρονο του αγώνα, μετά τις δύο εύστοχες βολές του Θόδωρου Ιωακειμίδη της Δόξας και το εύστοχο σουτ του Δημήτρη Τσαλδάρη, επίσης, των γηπεδούχων από το κέντρο του γηπέδου, διατέθηκε στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία.

Η απήχηση της εκδήλωσης αποτυπώνεται στα λόγια του Δημάρχου Λευκάδας, Κωνσταντίνου Δρακονταειδή: "Με ξεχωριστή ικανοποίηση ανταποκριθήκαμε στην πρωτοβουλία του ΕΣΑΚΕ και της STOIXIMAN.GR να ξεκινήσουν τη δράση "Basket Αγάπης" από τη Λευκάδα σε συνεργασία με την αγαπημένη μας ομάδα ΚΑΕ Δόξα. Θεωρούμε ότι η ενεργητική και οργανωμένη αλληλεγγύη μέσω προσπαθειών σαν κι αυτή, δίνει με διακριτικότητα αφενός τη δυνατότητα σε κάποιους αδύναμους οικονομικά συμπολίτες μας να ανακουφιστούν και αφετέρου τη διαρκή στήριξη σε άτομα με αναπηρίες και ευπαθείς ομάδες, αποδεικνύοντας ότι μια κοινωνία αλληλεγγύης είναι εφικτή".

Ο Τσαλδάρης ευστόχησε από το κέντρο και διπλασίασε τα χρήματα

Μελής: "Ελπίζουμε την ίδια και ακόμη μεγαλύτερη ανταπόκριση"

«Ευχαριστούμε τους κατοίκους της Λευκάδας και φιλάθλους της Δόξας, τον Δήμο Λευκάδας και την ΚΑΕ Δόξα για την θερμή ανταπόκριση τους στην προσπάθεια του ΕΣΑΚΕ και του μεγάλου χορηγού της Basket League, της STOIXIMAN.GR, να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη":, δήλωσε ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ Μιχάλης Μελής και επισήμανε: «Ελπίζουμε την ίδια και ακόμη μεγαλύτερη ανταπόκριση με εκείνη που είχαμε στην Λευκάδα, να συναντήσουμε και στις υπόλοιπες πόλεις ομάδων του πρωταθλήματος που θα ταξιδέψει το «Basket Αγάπης» μέχρι το τέλος της αγωνιστικής χρονιάς».

Ιδιαίτερα ικανοποιήμενος έμεινε και ο Πρόεδρος της Δόξας Λευκάδας, Σταύρος Κουκουμπρής, ο οποίος τόνισε: "Μας δίνει τεράστια χαρά, που ο ΕΣΑΚΕ η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος, και ο μεγάλος χορηγός, STOIXIMAN.GR αρχίζουν την φιλανθρωπική τους δράση, την εφετινή περίοδο, από το νησί μας. Οι συμπολίτες μας, ο Δήμος Λευκάδας και η ομάδα μας είναι απόλυτα έτοιμοι να ανταποκριθούν σε αυτό το κάλεσμα και να βοηθήσουν όλους εκείνους που έχουν την ανάγκη μας".

Ο Τσαλδάρης ευστόχησε από το κέντρο και διπλασίασε τα χρήματα

Κωνσταντόπουλος: "Το Basket Αγάπης θα μεγαλώσει και θα εκπληρώσει τους στόχους"

«Είναι μεγάλη χαρά για εμάς, στη STOIXIMAN, να συμμετέχουμε σε παρόμοιες ενέργειες και να επιστρέφουμε στην κοινωνία ένα μεγάλο μερίδιο από την υποστήριξη που και η ίδια μας παρέχει», δήλωσε ο Πάνος Κωνσταντόπουλος, Διευθυντής Marketing και Επικοινωνίας της STOIXIMAN.GR και υπογράμμισε: «Ο προσανατολισμός μας σε Προγράμματα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης ήταν από τα κυρίαρχα μελήματά μας όταν αρχίσαμε να συζητάμε με τον ΕΣΑΚΕ για τη χορηγία του Πρωταθλήματος Μπάσκετ και παραμένει ιδιαίτερα σημαντικός τώρα που η συγκεκριμένη χορηγία υλοποιείται.

Θεωρούμε ότι με τη βοήθεια όλων των εμπλεκομένων, το Basket Αγάπης θα μεγαλώσει και θα εκπληρώσει τελικά τους στόχους του, που ουσιαστικά είναι δύο:

- Να απαλύνει, όσο το δυνατόν περισσότερο, τον πόνο ορισμένων ανθρώπων και κοινωνικών ομάδων που υποφέρουν.

- Να ευαισθητοποιήσει ακόμη περισσότερο κόσμο ώστε να εμπλακεί στην προσπάθεια, μέσα από ένα άθλημα που αποδεδειγμένα αγαπάει.

Σημειωτέον ότι το Basket Αγάπης θα πλαισιωθεί και από άλλες ενέργειες, όπως αυτή με τις βολές στην ανάπαυλα του αγώνα, καθώς και επισκέψεις σε ιδρύματα, κερκίδα Αγάπης, ενώ υπάρχουν και πολλές άλλες ιδέες που θα ανακοινωθούν στη συνέχεια.

Δουλεύουμε με τον ΕΣΑΚΕ προς μια πολύ ελπιδοφόρα κατεύθυνση και μαζί με τους φιλάθλους, δουλεύοντας όλοι ως ομάδα, μπορούμε να επιτύχουμε πολύ περισσότερα».

Δείτε το βίντεο με τις βολές και του σουτ του Τσαλδάρη:

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ