STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Ο Πετρόπουλος εκθείασε τον Σφαιρόπουλο στην συνέντευξη Τύπου

Ο Πετρόπουλος εκθείασε τον Σφαιρόπουλο στην συνέντευξη Τύπου

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έμεινε ικανοποιημένος από την αντίδραση του Ολυμπιακού στο δεύτερο μέρος, με τον Κώστα Πετρόπουλο να τον εκθειάζει, τονίζοντας πως αποτελεί παράδειγμα για όλους.

Κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου στην Πάτρα, το "παρών" έδωσε και ο Κώστας Πετρόπουλος, ο οποίος γνωρίζει τον Γιάννη Σφαιρόπουλο από τα πρώτα του βήματα στον χώρο. Ο "Νουρέγιεφ" πήρε τον λόγο και εκθείασε τον προπονητή του Ολυμπιακού, τονίζοντας πως αποτελεί παράδειγμα για όλους.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος αρχικά είπε τα εξής: " Είχαμε ένα καλό παιχνίδι σήμερα. Είχαμε ένα καλό αμυντικό παιχνίδι και στο πρώτο και στο δεύτερο ημίχρονο κρατήσαμε χαμηλά στο σκορ τον Προμηθέα, ο οποίος ειδικά στην έδρα του είναι πολύ καλός. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν άστοχοι και δεν μπορούσαμε να πάρουμε διαφορά, αλλά γενικά είχαμε ισορροπημένο παιχνίδι. Στο δεύτερο ημίχρονο, μέσω της καλής μας άμυνας, βρήκαμε και πόντους στην επίθεση. Θεωρώ πως πήραμε μια καλή νίκη απέναντι σε μια αξιόλογη και αξιόμαχη ομάδα. Εύχομαι καλή τύχη στον Προμηθέα. Χαίρομαι πολύ που βρίσκομαι μπροστά στον κόουτς Κώστα Πετρόπουλο, τον οποίο τον αγαπώ πάρα πολύ" είπε ο προπονητής του Ολυμπιακού και σε εκείνο το σημείο, τον λόγο πήρε ο κύριος Κώστας Πετρόπουλος, ο οποίος παρακολουθούσε τη συνέντευξη Τύπου και είπε για τον προπονητή του Ολυμπιακού.

«Και εγώ τον αγαπώ πάρα πολύ. Έχω μάθει πολλά από αυτόν τον κύριο. Του ζήταγα να μου πει πως θα αντιμετωπίσουμε ένα πικ εν ρολ και μου έφερνε τρεις σελίδες. Και του έλεγα διάλεξε τα πιο sos και έλα να τα παίξουμε. Είναι εξαιρετικός κόουτς και με αυτό το ήθος και αυτό τον καλό χαρακτήρα που έχει, έχει καταφέρει και αντέχει ανάμεσα στα λιοντάρια της Α1 και της Ευρωλίγκας και αποτελεί παράδειγμα για όλους. Σε έχω μέσα στην καρδιά μου» ήταν τα λόγια του «Νουρέγιεφ» απευθυνόμενος στον 50χρονο προπονητή των πρωταθλητών Ελλάδος με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο να συνεχίζει. «Ο Πετρόπουλος είναι ένα διαμάντι του αθλητισμού, εμείς οι νεότεροι πήραμε πολλά από την εργατικότητα του και το ήθος του. Τον αγαπάω πάρα πολύ».

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος ρωτήθηκε και για την κατάσταση του Κεμ Μπιρτς και απάντησε πως «ο Μπιρτς έχει πάθει ένα διάστρεμμα, δεν δείχνει σοβαρό, αλλά και θα δούμε με την επιστροφή μας».

Πάτρικ Γιανγκ: «Μείναμε μακριά από τις αρχές του παιχνιδιού μας στο πρώτο ημίχρονο. Στο ημίχρονο, ο κόουτς μας εξήγησε τι έπρεπε να κάνουμε και τι έπρεπε να αποφύγουμε, θεωρώ πως τα περισσότερα από όσα μας ζήτησε τα κάναμε στο τρίτο δεκάλεπτο, παίξαμε σωστά αμυντικά και έτσι πήραμε μια διαφορά».

Ιωάννης Παπαπέτρου: «Ήταν ένα ανταγωνιστικό παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο βρεθήκαμε μόνο στο +4, αλλά στο δεύτερο παίξαμε καλύτερα, δεχτήκαμε μόνο 53 πόντους, παίξαμε πιο σκληρά στην άμυνα, ήμασταν πιο επιθετικοί σε άμυνα και επίθεση και έτσι φτάσαμε στη νίκη. Δε ήταν εύκολο το ματς, παρά τα όσα “λέει” το σκορ».

Αγγέλου: "Θα παίξουμε για τον Προμηθέα, όχι για τον Απόλλωνα"

Ο προπονητής του Προμηθέα, Βαγγέλης Αγγέλου, σχολίασε τα εξής: "Έγινε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι. Πραγματικά είμαι ευχαριστημένος από την ομάδα μας. Προσπαθήσαμε να παίξουμε στα ίσα μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη, ειδικά στο physical game. Ξέραμε ότι ο αντίπαλός μας παίζει για το πλεονέκτημα έδρας. Πιστεύω ότι στην άμυνα δεν είχαμε καμία διαφορά με τον Ολυμπιακό. Ξοδέψαμε τη μεγαλύτερη ενέργεια στον αμυντικό μας μηχανισμό κι αυτό μας στοίχισε στην επίθεση. Είπα στα παιδιά ότι δεν κοιτάζω εάν μπήκαν τα σουτ. Κοιτάξαμε στα μάτια την πρόκληση που λέγεται Ολυμπιακός. Θα φύγουμε ωριμότεροι από αυτό το παιχνίδι π.χ. από τα πολλά λάθη που κάναμε και από τα πέντε φάουλ που έκανε νωρίς ο Ντίκερσον".

Εν συνεχεία, ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να αναφερθεί στην επόμενη αναμέτρησή τους, με τον Κόροιβο στο κλειστό του Δήμου Ήλιδας (13/04, 17.00), την οποία περιμένει με αγωνία και ο Απόλλωνας Πατρών καθώς θα κρίνει τη σωτηρία του: "Δεν θέλω καμία ερώτηση για το εάν θα παίξουμε και για τον Απόλλωνα την τελευταία αγωνιστική. Εμείς θα παίξουμε για τον Προμηθέα και τίποτα άλλο. Και δεν φοβάμαι τίποτα. Η αρχή του Προμηθέα είναι η καλή φιλοξενία. Όλοι γνωρίζουν ότι ό,τι βγαίνει από την ομάδα μας έχει μια κοσμιοτάτη συμπεριφορά".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ