STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Ο Ουότερς και ο James Bond

Ο Ουότερς και ο James Bond
INTIME SPORTS

Η επιστροφή στις νίκες είναι το ζητούμενο για τον Άρη στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Καβάλα (21/11, 17:00), με τον Ντόμινικ Ουότερς και τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη να σχολιάζουν τα του παιχνιδιού που θα διεξαχθεί στο "Nick Galis Hall".

Μετά την ήττα από τον Κόροιβο, ο Άρης δεν έχει περιθώρια για νέα βαθμολογική απώλεια στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ, ειδικά από τη στιγμή που αγωνίζεται στο "Nick Galis Hall". Ο Ντόμινικ Ουότερς αναφέρθηκε στην αναμέτρηση με τους "Αργοναύτες" μέσω του blog που διατηρεί στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, ενώ δεν παρέλειψε να πει ότι ανυπομονεί να δει τη νέα ταινία του Τζέιμς Μποντ. Από την άλλη, ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης σχολίασε την αλλαγή προπονητή στην Καβάλα.

Το blog του Ντόμινικ Ουότερς

Την Τετάρτη πετύχαμε μια μεγάλη νίκη που μας δίνει πλεονέκτημα στην προσπάθειά μας για πρόκριση στην επόμενη φάση του Eurocup, κάτι που θα αποτελέσει μεγάλο βήμα και για εμάς και για την ομάδα. Θα είμαστε ενθουσιασμένοι αν τα καταφέρουμε. Για αυτό μας έφεραν εδώ, για να είμαστε ανταγωνιστικοί στην Ευρώπη και στο ελληνικό πρωτάθλημα. Είμαστε χαρούμενοι που πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε στον αγώνα με την Τράμπζονσπορ. Παίξαμε καλή άμυνα. Στην επίθεση, ο Ζάρας έπαιξε πολύ καλά και σούταρε με εξαιρετικά ποσοστά. Πολύ καλός ήταν και ο Jamel(Hagins), ο οποίος "ξύπνησε" από τα δύο τελευταία παιχνίδια. Τον χρειαζόμαστε να παίζει δυνατά.

Σε γενικές γραμμές παίξαμε πολύ καλά... Ο κόουτς μας κρατά συγκεντρωμένους, όχι μόνο σε ότι έχει να κάνει με τον αντίπαλό, αλλά και σε σχέση με εμάς τους ίδιους, ώστε να είμαστε δυνατοί καθ' όλη την διάρκεια της χρονιάς.

Τώρα έχουμε μπροστά μας την αναμέτρηση με την Καβάλα που άλλαξε προπονητή και σίγουρα θα παρουσιάσει κάτι καινούργιο στο παρκέ. Δεν γνωρίζω τίποτα για τον νέο κόουτς, γνωρίζουμε όμως αρκετά τους παίκτες. Εχουμε κάνει σκάουτινγκ, τους ξέρουμε και ξέρουμε τι να περιμένουμε από εκείνους όσον αφορά στο ατομικό τους παιχνίδι. Όσον αφορά στον κόουτς, σίγουρα θα βάλει καινούργια στοιχεία στο παιχνίδι της ομάδας του, ίσως κάποιο press, ίσως μια άμυνα με παραλλαγές... Δεν ξέρουμε... Απλά προετοιμαζόμαστε για τα πάντα. Χρειαζόμαστε αυτή τη νίκη, ειδικά μετά την ήττα στον Κόροιβο. Πρέπει να επανέλθουμε στις νίκες στο ελληνικό πρωτάθλημα, όπως και στο Eurocup.

Πέρα από τα αγωνιστικά τίποτε το ιδιαίτερο δεν μου συνέβη μέσα στην εβδομάδα. Μόνο δουλειά, δουλειά και δουλειά... Δεν σταματά ποτέ η δουλειά! Το πιο ιδιαίτερο που θα κάνω είναι ότι απόψε θα πάω σινεμά για να δω την νέα ταινία του James Bond. Κατά τα άλλα, τίποτα καινούργιο...

Το blog του Δημήτρη Καλαϊτζίδη

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του μπάσκετ! Η ζωή μας και η καθημερινότητα μας περιστρέφεται γύρω από το μπάσκετ, αλλά δε θα μπορούσα να μην αναφερθώ στα τρομοκρατικά χτυπήματα που έλαβαν χώρα στο Παρίσι την προηγούμενη εβδομάδα, με θύματα ανθρώπους της διπλανής πόρτας (στην κυριολεξία). Όσο πιο κοντά σου συμβαίνουν τέτοια φρικτά γεγονότα, τόσο περισσότερο αντιλαμβάνεσαι το ποσό εύκολα θα μπορούσες να ήσουν κι εσύ ανάμεσα στα θύματα. Σκηνές συγκλονιστικές, που σε κάνουν να εκτιμάς πραγματικά την κάθε στιγμή και να νιώθεις τυχερός κι ευλογημένος για όλα όσα έχεις.

Στα δικά μας τώρα, η προηγούμενη εβδομάδα ήταν πολύ δύσκολη για την ομάδα μας, χάσαμε ακόμα ένα παιχνίδι στην έδρα μας και αυτό είχε ως αποτέλεσμα η διοίκηση να προβεί στην αντικατάσταση του coach Τζήμα από τον coach Γιατζόγλου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον coach Τζήμα για τα δύο υπέροχα χρόνια που ζήσαμε στην Καβάλα, δύο χρόνια που τα είχαν όλα με αποκορύφωμα την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α2 και να του ευχηθώ καλή συνέχεια σε ότι κι αν κάνει! Καλωσορίζω τον coach Γιατζόγλου και του εύχομαι να φέρει εις πέρας αυτήν την δύσκολη αποστολή που ανέλαβε.

Το Σάββατο παίζουμε εκτός έδρας απέναντι στον Άρη, μια πολλή καλή ομάδα που πραγματοποιεί πολύ καλές εμφανίσεις στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Το έργο μας θα είναι σίγουρα δύσκολο, θα πρέπει όμως να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι σε αυτά που θέλει ο καινούργιος μας προπονητής έτσι ώστε να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες που μας αναλογούν.

Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους με υγεία πάνω απ' όλα.

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ