STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Ο Μουρ στάζει μέλι για τον Σερέλη

Ο Μουρ στάζει μέλι για τον Σερέλη

Ο ΜακΚένζι Μουρ έσπευσε να αποθεώσει τον προπονητή του, Χρήστο Σερέλη, με αφορμή την ανάδειξή του σε MVP της 15ης αγωνιστικής στη Stoiximan.gr Basket League.

Ο ΜακΚένζι Μουρ ήταν για μία ακόμη αγωνιστική ο πολυτιμότερος παίκτης της Stoiximan.gr Basket League, αποτελώντας την αιχμή του δόρατος στην εντυπωσιακή νίκη της ομάδας του επί των Τρικάλων BC Aries. Ο φόργουορντ του Λαυρίου Megabolt προσέφερε 17 πόντους (με 6/8 δίποντα, 0/1 τρίποντο και 5/6 βολές), 8 ριμπάουντ, 6 ασίστ, 1 τάπα, 2 κλεψίματα, 2 λάθη και 4 κερδισμένα φάουλ σε 21'55'' συμμετοχής, με αποτέλεσμα να συγκεντρώσει 31 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης.

" Στο Λαύριο Megabolt συνάντησα έναν καταπληκτικό προπονητή, που μου επιτρέπει να είμαι στο παρκέ ο εαυτός μου", τόνισε ο ίδιος μιλώντας στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ για την ανάδειξή του ως MVP της 15η αγωνιστικής στη Stoiximan.gr Basket League.

- Για τρίτη φορά την φετινή σεζόν αναδεικνύεσαι Stoiximan.gr MVP της αγωνιστικής, τι σημαίνει για σένα σε συνδυασμό με την εντός έδρας νίκη του Λαυρίου Megabolt επί των Τρικάλων Bc Aries;

" Νιώθω τιμή για την διάκριση, αλλά η νίκη είναι το πιο σημαντικό. Την πήραμε και συνεχίζουμε με στόχο να παρουσιαστούμε ακόμη πιο βελτιωμένοι στον επόμενο αγώνα. Προσπαθώ διαρκώς να γίνομαι καλύτερος. Στο Λαύριο Megabolt συνάντησα έναν καταπληκτικό προπονητή (σ.σ. Χρήστος Σερέλης), που μου επιτρέπει να είμαι στο παρκέ ο εαυτός μου. Γι’ αυτό και παρουσιάζω το καλύτερο δυνατό αγωνιστικό πρόσωπο μου".

- Την προσεχή Κυριακή (11/2) θα αγωνιστείς στην Πάτρα στο ΕΚΟ All Star Game και θα συμμετάσχεις στον ΛΟΥΞ διαγωνισμό των καρφωμάτων. Τι υπόσχεσαι στους φιλάθλους;

" Ότι θα περάσουμε ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο όλοι μαζί, παίκτες, προπονητές, παράγοντες της Stoiximan.gr Basket League και οι φίλαθλοι της Πάτρας, που γνωρίζω πολύ καλά από την παρουσία μου στον Προμηθέα πόσο πολύ αγαπούν το μπάσκετ".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ