STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Ο απόηχος της Stoiximan.gr Basket League στον Sport24 Radio 103.3

BASKET LEAGUE / ÁÑÇÓ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
BASKET LEAGUE / ÁÑÇÓ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Άκης Δημακός μπήκε στα αποδυτήρια και με την βοήθεια των δημοσιογράφων του Sport24 Radio 103.3 μίλησε με τους πρωταγωνιστές των αγώνων της 2ης αγωνιστικής στη Stoiximan.gr Basket League.

Οι Μιχάλης Τσαϊρέλης (Άρης), Ανδρέας Χριστοδούλου (Ρέθυμνο) και Στέλιος Σκουλούδης (Τρίκαλα) μίλησαν στον Sport24 Radio 103.3 λίγη ώρα μετά από τις νίκες των ομάδων τους για τη 2η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League.

Μιχάλης Τσαϊρέλης (σέντερ του Άρη): " Σημαντικό ρόλο (σ. σ. στη νίκη) έπαιξε και η τύχη, η οποία, όμως, πάει με τους ικανούς. Αμφότερες οι ομάδες το ήθελαν πάρα πολύ και το έδειξαν στο παρκέ. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους προπονητές μας για το πλάνο που μας έδειξαν τις προηγούμενες ημέρες και το οποίο ακολουθήσαμε κατά γράμμα στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού. Η νίκη θα μπορούσε να είχε έρθει ευκολότερα, αλλά υποπέσαμε σε κάποια λάθη. Βέβαια και η ΑΕΚ έκανε λάθη, εμείς ήμασταν πιο τυχεροί στο τέλος και νικήσαμε. Η νίκη ήρθε μέσω της ομαδικής δουλειάς. Καθένας βοήθησε στον τομέα του. Κάποια παιδιά ήταν πολύ καλά στο πρώτο ημίχρονο κι άλλα στο δεύτερο, όπως ο Αθηναίου, που ήταν καταπληκτικός. Αυτός αξίζει τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη".

Ανδρέας Χριστοδούλου (γκαρντ του Ρεθύμνου): " Για εμάς ήταν μονόδρομος η νίκη (σ. σ. στον αγώνα με τον Κόροιβο). Μετά την ήττα από τον Κολοσσό, σε ένα ματς που κρίθηκε στην τελευταία επίθεση και θα μπορούσαμε να είχαμε νικήσει, έπρεπε να υπερασπιστούμε την έδρα μας. Είμαστε χαρούμενοι που κερδίσαμε, αλλά θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει μία πολύ καλύτερη εμφάνιση. Ειδικά στην τελευταία περίοδο κάναμε κάποια λάθη, που έδωσαν το δικαίωμα στον Κόροιβο να μείνει στο παιχνίδι. Το ξέρουμε ότι η συνέχεια θα είναι δύσκολη, οπότε δεν επαναπαυόμαστε και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο".

Για την επέκταση της συνεργασίας του με την ομάδα ως το 2020: " Είμαι χαρούμενος που ανανέωσα το συμβόλαιό μου. Ήταν κάτι που το θέλαμε τόσο εγώ, όσο και η ομάδα. Όσον αφορά την εμφάνισή μου, τώρα είμαι εγώ πρωταγωνιστής, την επόμενη θα είναι κάποιος άλλος. Το θέμα είναι να κερδίζει η ομάδα. Είμαστε πολύ καλοί παίκτες και το βασικό είναι ότι χαίρομαι που βοήθησα την ομάδα μου να νικήσει".

Στέλιος Σκουλούδης (σέντερ των Τρικάλων): " Ήταν μία πολύ σημαντική νίκη, την οποία τη θέλαμε πάρα πολύ. Μπορεί τώρα να μη φαίνεται η σημασία της, αλλά αυτό θα το δείτε στο μέλλον. Καθ' όλη τη διάρκεια της εβδομάδας προσπαθήσαμε πάρα πολύ στις προπονήσεις, ήμασταν συγκεντρωμένοι σε αυτά που μας είχε πει ο προπονητής, το παλέψαμε και στο τέλος δικαιωθήκαμε. Αυτό που έκρινε τα πάντα ήταν ότι ίσως το θέλαμε περισσότερο από τους αντιπάλους μας. Ο κόσμος μας βοήθησε πάρα πολύ και είναι πολύ σημαντικός για εμάς. Θέλουμε να βλέπουμε ένα γεμάτο γήπεδο, καθώς μας βοηθάει πάρα πολύ. Εμείς παίζουμε και για τον κόσμο μας. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά διότι μας περιμένει μία πολύ δύσκολη συνέχεια".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ