STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Ντούβνιακ: "Αποδείξαμε πως μπορούμε να κάνουμε πολλά"

Ντούβνιακ: "Αποδείξαμε πως μπορούμε να κάνουμε πολλά"

Ο Ούρος Ντούβνιακ αναφέρθηκε στα παιχνίδια κόντρα σε Μπεσίκτας και Απόλλωνα Πατρών, έδωσε τις ευχές του στον Γάιο Σκορδίλη, ενώ αποκάλυψε πως θα πάρει... σκύλο. Αποφασισμένος για τη νίκη, από την πλευρά του, ο Δημήτρης Βεργίνης.

Ο Απόλλων Πατρών υποδέχεται τον ΠΑΟΚ (5/12, 17:00) για την 9η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ, με τον Δημήτρη Βεργίνη να δηλώνει αποφασισμένος να κάνει ό,τι μπορεί για να δώσει τη νίκη στην ομάδα του. Μέσα σε όλα άλλωστε, οι Πατρινοί θέλουν το ροζ φύλλο αγώνα για να το αφιερώσουν στον Γιάννη Αθανασούλα, που τραυματίστηκε σοβαρά στο παιχνίδι με την Κηφισιά την περασμένη εβδομάδα.

Από την πλευρά του, ο Ούρος Ντούβνιακ έγραψε στο blog του για τις νίκες απέναντι στη Μπεσίκτας, έδωσε τις ευχές του στον Γάιο Σκορδίλη, ενώ αναφέρθηκε στο νέο μέλος της οικογένειάς του. Τον σκύλο που πρόκειται να πάρει.

Το blog του Δημήτρη Βεργίνη

Αποφασισμένοι να συνεχίσουμε τη δική μας αντεπίθεση και να καλύψουμε το χαμένο έδαφος των αρνητικών αποτελεσμάτων στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος είμαστε όλοι στην ομάδα. Η αρχή έγινε για εμάς το περασμένο Σάββατο με τον πανηγυρισμό ενός σπουδαίου «διπλού» μέσα στο Ζηρίνειο παρά τον σοβαρό τραυματισμό του συμπαίκτη μας, Γιάννη Αθανασούλα ο οποίος υπέστη ρήξη χιαστού και δυστυχώς δεν θα είναι κοντά μας στο υπόλοιπο της χρονιάς. Ωστόσο, τον διαβεβαιώνουμε ότι θα παίζουμε και γι’ αυτόν, όπως και για τον Βασίλη Νιφόρα και θα τους αφιερώνουμε τις νίκες μας.

Θέλουμε να κάνουμε ένα καινούριο ξεκίνημα μέσα στο σπίτι μας και για να γίνει αυτό θα πρέπει να κερδίσουμε το αυριανό παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ. Οι δυσκολίες είναι πολλές, όμως η θέλησή μας για νίκη είναι μεγαλύτερη και όπως και κόντρα στην Κηφισιά θα προσπαθήσουμε να διαχειριστούμε με τον καλύτερο τρόπο τις αδυναμίες μας και να πετύχουμε την τρίτη μας νίκη στο πρωτάθλημα. Επιδίωξή μας να πάμε στη διακοπή του πρωταθλήματος όσο πιο ανακουφισμένοι γίνεται. Ο ΠΑΟΚ προέρχεται από δύο μεγάλα αποτελέσματα σε Ελλάδα και Ευρώπη και παρά το κακό του ξεκίνημα δείχνει ότι έχει βρει τον αγωνιστικό του ρυθμό. Σ’ αυτό έχει βοηθήσει πάρα πολύ και η προσθήκη του Σχορτσιανίτη που δυνάμωσε τη ρακέτα του ΠΑΟΚ.

Καλούμε τους Πατρινούς να βρεθούν στο πλευρό μας και με την παρουσία τους να μας δώσουν ώθηση σ’ αυτή την κρίσιμη αναμέτρηση. Ο ρόλος τους στις κερκίδες θα είναι καταλυτικός και να είναι σίγουροι ότι εμείς από την πλευρά μας μέσα στο γήπεδο θα προσπαθήσουμε να τους ανταμείψουμε με το αποτέλεσμα.

Άλλωστε θα έχουν την ευκαιρία να δουν για πρώτη φορά από κοντά και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας σε δράση, τους Αμερικανούς Κέβιν Ντίλαρντ και Ντέβον Σάντλερ, οι οποίοι έχουν ενσωματωθεί για τα καλά και όλοι μαζί υποσχόμαστε θέαμα, αλλά και αποτέλεσμα.

Το blog του Ούρος Ντούβνιακ

Η εβδομάδα μας ξεκίνησε από την Κωνσταντινούπολη. Επισκεφθήκαμε ένα ελληνικό σχολείο και η παρουσία μας εκεί, εκτός του ότι έδωσε χαρά σε όλα τα παιδιά που μας υποδέχθηκαν με πολύ όμορφο τρόπο, δημιούργησε πολύ ωραία συναισθήματα και σε εμάς. Στην Κωνσταντινούπολη πήγαμε βεβαίως για το παιχνίδι με την Besiktas και μετά από μία μεγάλη νίκη την οποία πετύχαμε, η ομάδα μας είναι έτοιμη για μία ακόμη πρόκληση. Κερδίσαμε μία μεγάλη ομάδα, με μεγάλο μπάτζετ και σπουδαίους παίκτες και αποδείξαμε ότι μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα.

Το κεφάλαιο Eurocup παραμένει ανοικτό για μας, αλλά για την ώρα στο μυαλό μας είναι το παιχνίδι στην Πάτρα. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι μπροστά μας, γιατί αντιμετωπίζουμε μία αθλητική ομάδα που παίζει έξυπνα. Έχει αρκετούς καλούς παίκτες και φυσικά έναν πολύ καλό προπονητή, που έχει την ικανότητα να δημιουργήσει ένα πολύ αξιόλογο σύνολο.

Είχαμε αρκετό χρόνο να προετοιμαστούμε και ελπίζουμε στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και να επιστρέψουμε στη Θεσσαλονίκη με μία ακόμη νίκη. Θα συμπληρώσουμε σχεδόν έξι μέρες στο δρόμο και γνωρίζοντας ότι δεν θα πάω στο σπίτι μου για τα Χριστούγεννα, το κάνει πιο δύσκολο για μένα. Για αυτό, επιστρέφοντας πίσω στη Θεσσαλονίκη, το συντομότερο δυνατό, θα κάνω αυτό που έκανε και ο φίλος μου ο Kevin την περασμένη χρονιά. Θα πάρω έναν σκύλο και ελπίζω ότι ο χρόνος θα περάσει πιο εύκολα και πιο γρήγορα.

Θα ήθελα βεβαίως να χαιρετήσω μέσα από το blog μου, έναν άνθρωπο που διαβάζει το blog μου πριν από οποιονδήποτε άλλον! Ο μεγαλύτερος φαν μου, ο Γάιος Σκορδίλης, σε δύο μέρες έχει τα γενέθλιά του και θα ήθελα να του ευχηθώ ότι καλύτερο. Να συνεχίσει να διαβάζει τα blog μου και φυσικά να μου τηλεφωνήσει για να μου πει πόσο φοβερός είμαι.

Από 5 ευρώ τα εισιτήρια του αγώνα με την Αβτοντορ

Οπως αναφέραμε την Πέμπτη, στον ΠΑΟΚ περιμένουν την στήριξη του κόσμου της ομάδας στο κρίσιμο ματς με την Αβτοντορ την επόμενη εβδομάδα. Γι' αυτό η ΚΑΕ αποφάσισε τα φθηνότερα εισιτήρια για το συγκεκριμένο ματς να κοστίζουν 5 ευρώ. Τόσο κόστιζαν και στον αγώνα με την Ζενίτ που ήταν ιδιαίτερα σημαντικός και η ΚΑΕ έκανε κάλεσμα προς τον κόσμο των "ασπρόμαυρων".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ