STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Με την πρώτη... μέσα οι Διαμαντίδης και Φώτσης

EKO ALL STAR GAME / RISING STARS - ALL TIME STARS / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÁÍÄÑÅÁÓ ÁËÅÎÏÐÏÕËÏÓ / EUROKINISSI)
EKO ALL STAR GAME / RISING STARS - ALL TIME STARS / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÁÍÄÑÅÁÓ ÁËÅÎÏÐÏÕËÏÓ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης και ο Αντώνης Φώτσης σκόραραν με την... πρώτη στη διάρκεια του αγώνα με τους Rising Stars. Στον ρόλο του δημιουργού ο Θοδωρής Παπαλουκάς, με no look pass (VIDEOS).

Τα χρόνια περνούν, αλλά η τέχνη δεν ξεχνιέται. Ο Δημήτρης Διαμαντίδης και ο Αντώνης Φώτσης έκαναν καριέρα με την ταμπέλα του "σουτέρ" να τους συνοδεύει. Δικαίως, ειδικά αν κρίνουμε από αυτά που έκαναν στο παιχνίδι των All Time Stars με τους Rising Stars για το EKO All Star Game 2018.

Οι δύο πρώην "πράσινοι" (σ.σ.: ο δεύτερος παραμένει ενεργός, ως παίκτης του Ηλυσιακού) σκόραραν με την πρώτη από τα 6μ75 στα πρώτα λεπτά του αγώνα, αποδεικνύοντας πως όσα χρόνια κι αν περάσουν, η ικανότητά τους στο περιφερειακό σουτ παραμένει ίδια και απαράλλακτη.

Για να τα καταφέρουν βέβαια χρειάστηκαν οι ασίστ του Θοδωρή Παπαλουκά, ο οποίος είπε -κι αυτός- να θυμηθεί τα παλιά μοιράζοντας no look πάσες. Φυσικά, το "Δημήτρης Τόφαλος" σηκώθηκε στο πόδι μόλις είδε τους δύο θρύλους να σκοράρουν για τρεις, με τον Δημήτρη Διαμαντίδη να αποθεώνεται ξανά και ξανά.

Το τρίποντο του Αντώνη Φώτση

Το τρίποντο του Δημήτρη Διαμαντίδη

Για την ιστορία, οι "παλιοί" ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με 16/28 τρίποντα, αφήνοντας τους "νέους" με το στόμα ανοιχτό. Τον... στόχο βρήκαν (πέραν των δύο προαναφερθέντων) οι Θοδωρής Παπαλουκάς (1/1), Νίκος Αργυρόπουλος (1/1), Κώστας Χαραλαμπίδης (1/3), Δημήτρης Παπανικολάου (1/2), Νίκος Βετούλας (1/1), Νίκος Χατζής (2/2) και Φραγκίσκος Αλβέρτης (3/6).

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ