STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Μάχη για την τρίτη θέση στο ΟΑΚΑ

Μάχη για την τρίτη θέση στο ΟΑΚΑ

Η ΑΕΚ υποδέχεται το Λαύριο με φόντο την τρίτη θέση της Stoiximan.gr Basket League. Ντεμπούτο Αγγέλου στο κρίσιμο ματς του Αρη με τον Προμηθέα. Διαβάστε αναλυτικά το πρόγραμμα της 20ής αγωνιστικής.

Τη νίκη που θα την φέρει πιο κοντά στην τρίτη θέση της Stoiximan.gr Basket League θα ψάξει σήμερα στο ΟΑΚΑ η ΑΕΚ απέναντι στο Λαύριο (24/3, 17:00). Μετά την ήττα στη Νέα Σμύρνη την προηγούμενη εβδομάδα η Ένωση έμεινε ένα βαθμό πίσω από το Λαύριο, από το οποίο είχε χάσει στον πρώτο γύρο με 80-72, γνωρίζοντας την πρώτη ήττα στην ιστορία των αναμετρήσεων μεταξύ των δύο ομάδων. Η νίκη λοιπόν δεν είναι το μόνο που θα κυνηγήσει σήμερα η ΑΕΚ. Το ζητούμενο είναι και το +9.

Στις 18:30 θα αρχίσει το άλλο ματς που ξεχωρίζει από το σημερινό πρόγραμμα. Πρόκειται για την αναμέτρηση του Αρη με τον Προμηθέα, στη ρεβάνς του 70-40 με το οποίο είχαν επικρατήσει οι Πατρινοί στον πρώτο γύρο. Το συγκεκριμένο ματς ξεχωρίζει αφενός λόγω της κρισιμότητας που έχει για τους γηπεδούχους (έπεσαν στην 12η θέση της βαθμολογίας μετά την τρίτη σερί ήττα από τον ΠΑΟΚ), αφετέρου για το ντεμπούτο του Βαγγέλη Αγγέλου στον πάγκο των "κίτρινων".

Όσον αφορά στα παιχνίδια με τα οποία θα ανοίξει το αγωνιστικό πρόγραμμα της ημέρας, ο Κολοσσός θα υποδεχτεί στις 15:45 τον ΠΑΟΚ και 45 λεπτά αργότερα (στις 16:30) το Ρέθυμνο θα αντιμετωπίσει στην Κρήτη τον Γυμναστικό.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της ημέρας:

ΚΓ Μ. Μερκούρη 16.30 Ρέθυμνο Cretan Kings-Γυμναστικός (Αναστόπουλος Π.-Παναγιώτου-Θεονάς)

ΟΑΚΑ 17.00 ΑΕΚ-Λαύριο Megabolt (Πηλοΐδης-Ανδρικόπουλος-Τζαφλέρης)

Αλεξάνδρειο 18.30 Άρης-Προμηθέας (Σχινάς-Τσώνος Β.-Πιτσίλκας)

Βενετόκλειο 15.45 Κολοσσός H Hotels-ΠΑΟΚ (Καρακατσούνης-Μάνος-Καλδίρης)

Δείτε εδώ την βαθμολογία της Stoiximan.gr Basket League έπειτα από 19 αγωνιστικές

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ