STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Μάρκοβιτς: "Δύο ημίχρονα"

Μάρκοβιτς: "Δύο ημίχρονα"
INTIME SPORTS

Ο ΚΑΟΔ πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο του ματς με τον Ίκαρο και κατάφερε να φτάσει στη νίκη, σύμφωνα με τον Νέναντ Μάρκοβιτς.

Ο προπονητής του ΚΑΟΔ, Νέναντ Μαρκοβιτς μίλησε για τη νίκη της ομάδας του απέναντι στον Ίκαρο Χαλκίδας.

" Το παιχνίδι διαμορφώθηκε σε δύο διαφορετικά ημίχρονα. Στο πρώτο ημίχρονο δεν είχαμε ενέργεια και προσπαθήσαμε να σταματήσουμε το τρανσίσιον του αντιπάλου μας", τόνισε ο Μάρκοβιτς και πρόσθεσε:

" Επίσης πετύχαμε κάποια εύκολα καλάθια και ξεφύγαμε στο σκορ όπου πιστέψαμε ότι το παιχνίδι θα ήταν εύκολο για μας. Στη συνέχεια χάσαμε κάποια σουτ και βρεθήκαμε πίσω στο σκορ από τον Ίκαρο.

Στο τρίτο δεκάλεπτο τα πράγματα άλλαξαν. Μπήκαμε δυναμικά και μεγάλα σουτ, άλλαξε η εικόνα της ομάδας μας και τα πράγματα έγιναν δύσκολα για τον αντίπαλό μας. Είμαστε συνηθισμένοι όμως να δουλεύουμε σκληρά στην άμυνα και όταν μπαίνουνε και τα σουτ αυτό μας βοηθάει ακόμη περισσότερο. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου γιατί ήταν αυτοί που έπρεπε και άκουσαν τις επισημάνσεις μου".

Σε ερώτηση για το αν η φυσιολογική κατάληξη του ΚΑΟΔ είναι τα πλέι οφ στο φετινό πρωτάθλημα απάντησε: " Το λογικό για μία ομάδα με τον δικό μας προϋπολογισμό είναι να μείνει στην Α1 έχοντας αυτό το νεανικό σύνολο".

Ο Τζέι Γκόβαν Μπράουν είπε: " Ήταν μία πολύ μεγάλη νίκη για μας. Στο δεύτερο 20λεπτο ακολουθήσαμε τις οδηγίες του προπονητή μας. Κάποιες φορές κερδίζουμε δύο παιχνίδια συνεχόμενα και κάποιες τα χάνουμε. Είναι θέμα αυτοσυγκέντρωσης. Στο ημίχρονο ο προπονητής μου μου είπε ότι όταν βάλω το πρώτο καλάθι θα ακολουθήσουνε και τα επόμενα για αυτό και έβαλα τόσους πολλούς πόντους στην τρίτη περίοδο".

Γιαπλές: "Δεν έχω παράπονο"

Από την πλευρά του, ο προπονητής του Ικάρου Χαλκίδας, Θανάσης Γιαπλές τόνισε: " Δεν μπορώ να πω ότι έχω παράπονο από την μαχητικότητα των παιδιών ή τον τρόπο που κάνουνε προπόνηση. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν αρκετά συγκεντρωμένοι αλλά στο δεύτερο ημίχρονο ο Μπράουν έβαλε τρία τρίποντα και φάουλ ενώ και ο Τζόουνς ήταν πολύ καλός και ο κόσμος ήταν πολύ καλός.

Χάσαμε την επαφή με το σκορ και μετά ήταν δύσκολο η ομάδα να αντιδράσει. Δικαιολογίες δεν έχουμε να πούμε. Έχουνε λεχθεί. Τις βρήκα και εγώ.

Πλέον το παιχνίδι με την Κηφισιά είναι τελικός για μας, θα πρέπει να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια εντός έδρας και θα ψάξουμε μία εκτός έδρας ενώ περιμένουμε και αποτελέσματα άλλων. Καλή συνέχεια στον ΚΑΟΔ και ευχαριστούμε για την φιλοξενία με την ατμόσφαιρα να ήταν πολύ καλή".

Ο Γιάννης Γκαγκαλούδης ανέφερε: " Τα λόγια είναι περιττά. Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά πράγματα. Δεν ήρθαμε για να κάνουμε τουρισμό και ούτε να παρουσιάσουμε το θέαμα του δευτέρου ημιχρόνου.

Η ατμόσφαιρα έχει αλλάξει στην ομάδα τις τελευταίες δύο εβδομάδες. Αν υπήρχε ένα σύνδρομο του δευτέρου ημιχρόνου θα ήμασταν πρωταθλητές σε αυτό. Έχουμε κερδίσει πέντε πρώτα ημίχρονα και στο δεύτερο χάνουμε πανηγυρικά. Η ευθύνη βαραίνει εμάς.

Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν συγκεντρωμένοι αλλά στο δεύτερο ημίχρονο μείναμε στα αποδυτήρια όλοι μας. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να βάλουμε το κεφάλι κάτω. Είμαι 18 χρόνια στον χώρο και δεν έχω υποβιβασμό στην καριέρα μου οπότε θα το παλέψω μέχρι εκεί που δεν πάει.

Ο προπονητής μας είναι μαχητής και θα το παλέψουμε αρχής γενομένης από το παιχνίδι του Σαββάτου με την Κηφισιά στην έδρα μας και είναι αμαρτία μέσα σε έναν χρόνο αυτή η προσπάθεια να καταστραφεί. Εμείς έχουμε βάλει ως στόχο να πάρουμε ένα παιχνίδι εκτός έδρας όπου μας μένει αυτό με τον Ηλυσιακό εκτός και αν κάνουμε μία μεγάλη νίκη εκτός προγράμματος εκτός έδρας. Συγχαρητήρια στον ΚΑΟΔ που αξίζει να είναι εκεί που είναι και καλή συνέχεια".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ