STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Μαρκόπουλος: "Έδειξαν χαρακτήρα τα παιδιά"

Μαρκόπουλος: "Έδειξαν χαρακτήρα τα παιδιά"
INTIME SPORTS

Σύμφωνα με τον Σούλη Μαρκόπουλο ο ΠΑΟΚ άντεξε στην πίεση της Καβάλας και έδειξε χαρακτήρα, φτάνοντας τελικά στο 1-0.

" Ευχαριστούμε τον κόσμο μας που μας βοήθησε πάρα πολύ και να ξεπεράσουμε και το άγχος που είχαμε", ανέφερε αρχικά στην συνέντευξη Τύπου ο Μαρκόπουλος.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: " Η Καβάλα είναι μία πολύ καλή ομάδα και το έδειξε σε όλο το πρωτάθλημα αλλά και στο σημερινό παιχνίδι που είχε στόχους και μας δημιούργησε προβλήματα κυρίως απέναντι στην ζώνη".

Έπειτα δήλωσε: " Παρόλα αυτά τα παιδιά δείξανε χαρακτήρα και με καλή άμυνα αντέξανε στην πίεση της Καβάλας. Πλέον έχουμε ένα ακόμη παιχνίδι την Τετάρτη όπου θα πρέπει να πάμε να παίξουμε εξίσου δυνατά".

Από την πλευρά των παικτών, ο Μιχάλης Γιαννακίδης τόνισε: " Ξέραμε όλη την εβδομάδα ότι το ματς θα ήταν δύσκολο. Δεν είναι τυχαία ομάδα η Καβάλα και μας το έλεγε και ο προπονητής μας.

Παλέψαμε για 40 και στο τέλος βάλαμε κάποια κρίσιμα σουτ και πήραμε το παιχνίδι. Πλέον έχουμε μπροστά μας το παιχνίδι της Τετάρτης και ελπίζουμε να περάσουμε από αυτό στην επόμενη φάση.

Ήμασταν πολύ άστοχοι αλλά κερδίσαμε χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν κοιτάμε τα ποσοστά μας".

Πρίφτης: "Ανάλογοι των απαιτήσεων"

Ο προπονητής της Καβάλας, Δημήτρης Πρίφτης ανέφερε: " Πιστεύω ότι παρουσιαστήκαμε ανάλογοι με τις απαιτήσεις του παιχνιδιού και για λεπτομέρειες δεν τα καταφέραμε.

Δεν έχουμε άγχος για αυτή την σειρά αν και μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί σε αντίθεση με τον ΠΑΟΚ που έχει άγχος για να περάσει στην επόμενη φάση. Θα κάνουμε ότι μπορούμε στο παιχνίδι της Τετάρτης για να είμαστε και πάλι ανταγωνιστικοί".

Ο Λαμόντ Μάκιντος πρόσθεσε: " Θα πρέπει να υποκλιθούμε στον ΠΑΟΚ που άντεξε μέχρι το τέλος και πήρε ένα παιχνίδι που το ήθελε πάρα πολύ.

Στα αποδυτήρια ήμασταν πάρα πολύ απογοητευμένοι αλλά παίρνουμε και θάρρος για το παιχνίδι της Τετάρτης και να αναγκάσουμε να γίνει ένα τρίτο παιχνίδι στην σειρά".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ