STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Μαρκόπουλος: "Δύσκολη και έμπειρη ομάδα η Κηφισιά"

Μαρκόπουλος: "Δύσκολη και έμπειρη ομάδα η Κηφισιά"
INTIME SPORTS

Τι δήλωσε ο Σούλης Μαρκόπουλος για την νίκη του ΠΑΟΚ απέναντι στον Ικαρο αλλά και για την "μάχη" των πλέι οφ με τη Κηφισιά

Για την νίκη του ΠΑΟΚ επί του Ικαρου αλλά και για την "μάχη" των πλέι οφ απέναντι στην Κηφισιά μίλησε ο Σούλης Μαρκόπουλος.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, τόνισε αρχικά: "Πετύχαμε τον στόχο μας να είμαστε σε μια πλεονεκτική θέση στα πλέι οφ. Τώρα ήρθε η στιγμή της αλήθειας, πρέπει να κρατήσουμε την έδρας μας για να προκριθούμε στην επόμενη φάση. Σήμερα θέλαμε την νίκη για ψυχολογικούς λόγους και γιατί μας πείραξε η ήττα από τον Ηλυσιακό. Είναι δύσκολο το ότι θα παίξουμε τρεις αγώνες μέσα σε έξι μέρες".

Για την Κηφισιά: "Η Κηφισιά είναι δύσκολη και έμπειρη ομάδα. Εχει τέσσερις πολύ έμπειρους παίκτες που έχουν παίξει σε ευρωπαικές ομάδες και ξέρουν τι θα πει πλέι οφ. Θα πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι εμείς. Εχει προσθέσει δύο νέους παίκτες η Κηφισιά, αυτό είναι πρόβλημα και πρέπει να δούμε πως συμπεριφέρεται με αυτούς τους παίκτες ο αντίπαλος".

Για το αν η Κηφισιά έχει μεγαλύτερο "βάθος" στον πάγκο από τον ΠΑΟΚ: "Αν εξαιρέσεις τον Πανιώνιο, οι άλλες ομάδες είναι ίδιες".

Για τους Κόνιαρη και Λιάπη που πήραν αρκετό χρόνο συμμετοχής απέναντι στον Ικαρο: "Μπορούσαν να παίξουν περισσότερο σήμερα, είναι δύο ταλαντούχοι παίκτες".

Κούπερ: "Με βοήθησαν τεχνικό τιμ και συμπαίκτες γι' αυτό το ρεκόρ"

Ο Ντι Τζέι Κούπερ, δήλωσε: "Ηταν μια καλή νίκη για εμάς. Δεν παίξαμε καλά την περασμένη εβδομάδα και ήταν σημαντικό να είχαμε ένα καλό παιχνίδι. Πρέπει να επικεντρωθούμε στο παιχνίδι της Τρίτης για τα πλέι οφ τώρα".

Για το ρεκόρ του με τις ασίστ (ξεπέρασε τον Μουλαομέροβιτς και έγραψε ιστορία ως ο παίκτης του ΠΑΟΚ με τις περισσότερες ασίστ σε μία σεζόν): "Θέλω να ευχαριστήσω το τεχνικό τιμ και τους συμπαίκτες μου που με βοήθησαν. Ηθελα και εγώ να βοηθήσω την ομάδα. Είναι σημαντικό (σ.σ. το ρεκόρ) γιατί πέρασαν σημαντικοί παίκτες από τον ΠΑΟΚ. Δεν σκεφτόμουν σήμερα το ρεκόρ, για να το πετύχαινα θα έπρεπε να πετύχουν καλάθια και οι συμπαίκτες μου, κάτι που το έκαναν".

Για την ωριμότητα που έδεξε φέτος στο παιχνίδι του και το ότι προσαρμόστηκε στα ευρωπαικά δεδομένα: "Υπήρχαν πιο έμπειροι παίκτες από μένα που με βοήθησαν ενώ ήταν σημαντικό και το τεχνικό επιτελείο. Ολοι μαζί περνούσαμε τα δύσκολα στον ΠΑΟΚ, ήμασταν μια οικογένεια και αυτό ήταν σημαντικό".

Για την "μάχη" με την Κηφισιά στα πλέι οφ: "Αν παίξουμε όπως στο μεγαλύτερο μέρος της σεζόν, θα μπορέσουμε να τα καταφέρουμε και δεν θα έχουμε πρόβλημα να περάσουμε στον επόμενο γύρο".

Γιαπλές: "Δίκαια υποβιβαστήκαμε..."

Από την δική του πλευρά, ο Θανάσης Γιαπλές παραδέχτηκε ότι δίκαια ο Ίκαρος υποβιβάστηκε: "Μπράβο στον ΠΑΟΚ που είναι στην τετράδα για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν. Θέλω για πω για εμάς πως μάλλον έγινε το δίκαιο όσον αφορά την ομάδα μου. Δίκαια χάνουμε την κατηγορία στο αγωνιστικό κομμάτι. Δυστυχώς ο κόσμος μας αγκάλιασε και αυτό είναι το κρίμα στην όλη υπόθεση. Δεν προετοιμαστήκαμε καλά λόγω προβλημάτων, αλλά τα παιδιά προσπάθησαν στο παιχνίδι και μπράβο γι' αυτό. Θα δούμε τι θα γίνει για το μέλλον, θα δούμε τι θα αποφασίσει η διοίκηση που είναι είτε στην Αθήνα, είτε στη Χαλκίδα. Δεν ξέρουμε γι' αυτό...".

Για το τι έφταιξε για τον υποβιβασμό: "Αν μια ομάδα δεν είναι οργανωμένη, αυτό είναι πρόβλημα. Το διοικητικό είναι εντελώς ακαθόριστο στην ομάδα. Είναι περίεργα τα πράγματα, έτσι δεν πας πουθενά...".

Τέλος, ο Άντονι Ρόμπερτσον τόνισε: "Είναι μια δύσκολη ήττα. Πιστεύαμε πως μπορούμε να χτυπήσουμε το ματς, όμως ο ΠΑΟΚ πήρε άνετα την νίκη. Συγχαρητήρια γι' αυτό".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ