STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Μαρκόπουλος: "Δεν είναι δουλειά μας να μιλάμε για την διαιτησία"

Μαρκόπουλος: "Δεν είναι δουλειά μας να μιλάμε για την διαιτησία"
INTIME SPORTS

Ο Χάρης Μαρκόπουλος τόνισε πως δεν υπάρχει λόγος να γίνει κουβέντα για την διαιτησία στο ματς. Καστρίτης: "Δεν είχαμε καθαρό μυαλό σε σημαντικές φάσεις".

Ο Κόροιβος Αμαλιάδας πήρε πολύτιμο "διπλό" επί του Αρκαδικού , καθώς νίκησε με 89-88. Στη συνέντευξη Τύπου ο Χάρης Μαρκόπουλος στάθηκε στον έλεγχο του ματς που είχε στο τέλος η ομάδα του και επεσήμανε πως δεν υπάρχει λόγος να γίνει συζήτηση για την διαιτησία στο συγκεκριμένο ματς.

Ο προπονητής του Κόροιβου, Χάρης Μαρκόπουλος, σχολίασε τα εξής: "Δεν είχα ξαναέρθει εδώ και βλέπω πως γίνεται καταπληκτική δουλειά. Είναι πολύ ευχάριστο να παίζουμε σε ένα τέτοιο μπασκετικό γήπεδο. Συγχαρητήρια σε όλους για την δουλειά τους. Παίξαμε καλά, βάλαμε προβληματισμό στον αντίπαλο ποιος θα σκοράρει, βάλαμε μεγάλα σουτ, αλλά στο τέλος βιαστήκαμε. Εκτός από το τελευταίο πεντάλεπτο είχαμε τον έλεγχο του ματς. Δεν είναι δουλειά μας να μιλάμε για τη διαιτησία. Ο αγώνας κρατάει 40 λεπτά, όχι σε μια φάση μόνο".

Καστρίτης: "Δεν είχαμε καθαρό μυαλό σε σημαντικές φάσεις"

Ο προπονητής του Λαυρίου, Γιάννης Καστρίτης, είπε πως: "Συγχαρητήρια για τη νίκη του Κόροιβου. Συγχαρητήρια και για την παρουσία πέρσι και φέτος στην Α1, αποτελούν οδηγό για όλους μας. Στο πρώτο δεκάλεπτο ελέγχαμε το ματς, στο δεύτερο μέρος ο Κόροιβος μας πίεσε και μας προβλημάτισε πάρα πολύ. Παρά το γεγονός πως κερδίζαμε δεν είχαμε καθαρό μυαλό σε σημαντικές φάσεις. Έχουμε όμως, εμπιστοσύνη στα παιδιά, στη δουλειά που γίνεται και πάμε να κοιτάξουμε μπροστά. Τη νέα χρονιά θα εμφανιστούμε ακόμα πιο δυνατοί. Χρόνια πολλά και υγεία σε όλο τον κόσμο. Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος που ήταν εδώ είναι ένα παράδειγμα για όλους. Να υπάρχει υγεία σε όλο τον κόσμο".

Βασιλόπουλος: "Χαίρομαι που πήραμε ένα τόσο σκληρό ματς στον πόντο"

Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος, από πλευράς Κόροιβου, δήλωσε: " Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες. Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι που κρίθηκε στο τέλος. Το άξιζαν και οι δύο ομάδες. Χαίρομαι για τον Αρκαδικό που είναι μια οργανωμένη ομάδα. Εύχομαι στα επόμενα ματς να έχει την τύχη με το μέρος του .Όσον αφορά το ματς, εμείς μπήκαμε χαλαροί στην αρχή και δώσαμε την ευκαιρία στον Αρκαδικό να ξεφύγει. Στο δέυτερο ημίχρονο μπήκαμε πιο συγκεντρωμένοι και βελτιώσαμε την άμυνά μας. Χαίρομαι πολύ που πήραμε ένα τόσο σκληρό ματς στον πόντο. Τέτοιες νίκες δημιουργούν χαρακτήρα. Ελπίζω η ομάδα μου να έχει ανάλογη συνέχεια. Να ευχηθώ καλές γιορτές και στις δύο ομάδες, στους παίκτες και στις διοικήσεις τους, αλλά και να χαίρεται ο κόσμος το πρωτάθλημα της Basket League ΣΚΡΑΤΣ".

Καλλινικίδης: "Το Πρωτάθλημα φέτος μας έχει δώσει πολλά μαθήματα"

Ο Άρης Καλλινικίδης τόνισε τα εξής: " Χαίρομαι που έχω δίπλα μου τον Παναγιώτη Βασιλόπουλο. Ένα τρομερό παιδί που είχε τις ατυχίες και μεγάλο σθένος τις ξεπέρασε. Αποτελεί ένα παράδειγμα για όλους. Είναι από τα παραδείγματα που πετυχαίνεις όταν αγαπάς και επιμένεις να κάνεις αυτό που θέλεις. Είμαστε απογοητευμένοι από τον τρόπο που χάσαμε. Όταν σημειώνεις 88 πόντους στην έδρα σου και χάνεις... Πρέπει να δούμε με καθαρό μυαλό, τις ερχόμενες ημέρες τι είναι αυτό που έφταιξε και κυρίως να αλλάξουμε νοοτροπία. Φέτος η Basket League μας έδωσε πολλά μαθήματα και σιγά-σιγά όσο περνάει ο καιρός, στενεύουν τα περιθώρια. Πρέπει να βάλουμε τον εγωισμό κάτω από την ομάδα. Καλές γιορτές με ΥΓΕΙΑ, Καλά Χριστούγεννα και καλές γιορτές σε όλους".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ