STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Μανωλόπουλος: "Έχουμε καλούς σουτέρ"

Μανωλόπουλος: "Έχουμε καλούς σουτέρ"

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος τόνισε πως η ΑΕΚ έχει καλούς σουτέρ και επεσήμανε πως το πρόβλημα της ομάδας του στο δεύτερο μέρος ήταν η επίθεση.

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος πραγματοποίησε το ντεμπούτο του ως πρώτος προπονητής της ΑΕΚ στο ματς κόντρα στον Ολυμπιακό, με τους "κιτρινόμαυρους" να γνωρίζουν την ήττα με 63-70. Ο Έλληνας τεχνικός εξέφρασε την εμπιστοσύνη που έχει στους σουτέρ και επεσήμανε πως το πρόβλημα των γηπεδούχων στο δεύτερο μέρος ήταν η επίθεση.

Ο προπονητής της ΑΕΚ σχολίασε τα εξής: "Ο Ολυμπιακός ήταν πάρα πολύ καλός. Όσον αφορά εμάς, θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μας. Νομίζω ότι μέσα σε δύο ημέρες που είχαμε να προετοιμαστούμε, έκαναν πάρα πολύ μεγάλη προσπάθεια. Ακολούθησαν το πλάνο, αυτά που είχαμε σχεδιάσει. Έβγαλαν πάρα πολλή ενέργεια, ήταν πολύ καλοί στην άμυνα. Το μεγαλύτερό μας πρόβλημα ήταν στο β' ημίχρονο. Στα αποδυτήρια είπα στα παιδιά ότι ο Ολυμπιακός θα πιέσει, γι αυτό ξεκίνησα το γ' δεκάλεπτο με δύο πλεϊμέικερ. Κάναμε όμως λάθη. Είχαμε πρόβλημα στην άμυνα, γιατί βγαίναμε εκτός θέσης. Γι αυτό θεωρώ ότι το μεγαλύτερό μας πρόβλημα ήταν στην επίθεση στο β' ημίχρονο. Δεν καταφέραμε να πάμε την μπάλα εκεί που θέλαμε. Το ότι δεν βάλαμε κάποια ελεύθερα σουτ, μας στοίχισε. Είμαστε μια ομάδα που έχει πολύ καλούς σουτέρ. Είπα στα παιδιά ότι θέλω να σουτάρουν, να έχουν εμπιστοσύνη".

Για το ότι από εδώ και πέρα θα έχει μόνο ένα παιχνίδι την εβδομάδα: "Τα διπλά παιχνίδια μόνο καλό κάνουν, από τη στιγμή που έχεις μεγάλο ρόστερ, ποιοτικούς παίκτες. Μας βοήθησε όλο αυτό φέτος, να γίνουμε καλύτεροι. Ήταν μια καλή εμπειρία. Φυσικά κι υπάρχει μεγάλη απογοήτευση για τον αποκλεισμό, όλοι πιστεύαμε ότι μπορούσαμε να περάσουμε στους "8".

Για τον μικρό χρόνο συμμετοχής του Μπραντ Νιούλεϊ: "Θεώρησα ότι το πρόβλημα ήταν στην επίθεση. Ο Μπραντ (Νιούλεϊ) έχει έρθει τώρα, μετά βίας έχει μάθει τα συστήματα. Μας έδωσε πάρα πολλά, αλλά θεώρησα ότι επειδή είχαμε πρόβλημα στην επίθεση, έπρεπε να βάλουμε έναν σουτέρ. Δεν σούταρε απόψε, αλλά εγώ θέλω να σουτάρει".

Χαριτόπουλος: "Mας έλειψε το μακρινό σουτ"

Ο Δημήτρης Χαριτόπουλος από την πλευρά του τόνισε πως: "Θέλαμε αρκετά τη νίκη, ήμασταν αρκετά καλά προετοιμασμένοι, κάτι που φάνηκε. Φτάσαμε σε ένα σημείο να βγάλουμε τον Ολυμπιακό από τον ρυθμό του. Μας έλειψε πολύ το μακρινό σουτ, δεν είχαμε καλό ποσοστό. Αν είχαμε, θα παίρναμε τη νίκη. Έχουμε μια περίοδο να δουλέψουμε μπροστά μας με τον νέο προπονητή, γιατί πρέπει να προετοιμαστούμε για τα playoffs. Θέλουμε να πετύχουμε και να φανούμε δυνατοί στο τέλος".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ