STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Μανωλόπουλος: "Άλλο παιχνίδι το Σάββατο"

Μανωλόπουλος: "Άλλο παιχνίδι το Σάββατο"
STOLISVAGGELIS

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος αναφέρθηκε στη διάθεση που έδειξαν οι παίκτες του στον παιχνίδι με τον Κολοσσό (98-71), τονίζοντας όμως πως απαιτείται προσοχή εν όψει Βενετοκλείου.

Ο Παναθηναϊκός έκανε ξεκούραστα το πρώτο βήμα που απαιτείται για την πρόκριση στα ημιτελικά των πλέι οφ. Οι "πράσινοι" κέρδισαν άνετα τον Κολοσσό (98-71) , με τον Σωτήρη Μανωλόπουλο να δηλώνει " σε γενικές γραμμές ευχαριστημένος από την εικόνα των παικτών".

Στη συνέχεια, ο 45χρονος κόουτς είπε: " Ξεκινήσαμε το παιχνίδι πολύ καλά. Ο Κολοσσός είναι πολύ καλή ομάδα με τακτική στο παιχνίδι του και καλό προπονητή. Ήταν σημαντικό παιχνίδι για εμάς για να κάνουμε βήματα μπροστά. Είχαμε βάλει στόχους και τους πετύχαμε. Στο πρώτο μέρος είμαι ευχαριστημένος. Στο δεύτερο ο Κολοσσός βρήκε λύσεις και μας δημιούργησε προβλήματα στην άμυνα", ενώ αναφερόμενος στο παιχνίδι που ακολουθεί, στο Βενετόκλειο είπε: " Το Σάββατο έχουμε ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο στόχο μας".

Από την πλευρά του, ο Γιάνις Μπλουμς πρόσθεσε: " Παίξαμε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Και στην άμυνα και στην επίθεση. Ελέγξαμε όλο το παιχνίδι. Είχαμε και κάποια άσχημα σημεία, αλλά πρέπει να βελτιωθούμε. Να παίζουμε καλά για 40 λεπτά και όχι για 35. Θα χρειαστεί να έχουμε περισσότερη συγκέντρωση και να είμαστε έτοιμοι για το επόμενο ματς. Θα είναι ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι. Παίζουμε στην έδρα του αντιπάλου μας και είναι σίγουρο ότι ο Κολοσσός θα παρουσιάσει μια διαφορετική εικόνα".

Λυκογιάννης: "Να γεμίσει το Βενετόκλειο"

Όσον αφορά τον Κολοσσό, ο Άρης Λυκογιάνης δήλωσε αρχικά πως " το σκορ του πρώτου δεκαλέπτου αποτυπώνει επακριβώς την εικόνα του παιχνιδιού", για να συνεχίσει: " Ξεκινήσαμε πολύ χαλαρά, ο Ουότερς χρεώθηκε γρήγορα με τρία φάουλ και αυτό μας επηρέασε. Δε μπορούσαμε να συνεχίσουμε ανάλογα και να μείνουμε κοντά στο σκορ. Στη συνέχεια ήμασταν καλοί, αλλά ο Παναθηναϊκός έκανε αυτό που ήθελε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Το Σάββατο θέλουμε τον κόσμο να έρθει και να γεμίσει το Βενετόκλειο. Θα είναι το καλύτερο κλείσιμο μιας χρονιάς που κύλησε ιδανικά για εμάς".

Τέλος, ο Βασίλης Τολιόπουλος είπε: " Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε πολύ δυνατά σε αντίθεση με εμάς. Στα επόμενα τρία δεκάλεπτα ήμασταν ανταγωνιστικοί, κάτι που ήταν και ο στόχος μας. Τώρα θέλουμε να κάνουμε το ίδιο και το Σάββατο και να ευχαριστηθούμε το ματς παρέα με τον κόσμο μας".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ