STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Λυχναράς: "Δεν είμαι μέλος καμίας ΚΑΕ, απάντησα μόνο βάσει της εμπειρίας μου"

Λυχναράς: "Δεν είμαι μέλος καμίας ΚΑΕ, απάντησα μόνο βάσει της εμπειρίας μου"
Eurokinissi EUROKINISSI

Ο Άρης Λυχναράς έκανε διευκρινιστική δήλωση αναφορικά με όσα είπε κατά την διάρκεια της χθεσινής (16/5) σύσκεψης στα γραφεία του ΕΣΑΚΕ.

Σε συνομιλία που είχε με τους δημοσιογράφους το απόγευμα της Τετάρτης (16/5) στα γραφεία του ΕΣΑΚΕ, ο Άρης Λυχναράς κατέθεσε μεταξύ άλλων την άποψή του γύρω από την υπόθεση της προσφυγής που έχει καταθέσει ο Ολυμπιακός στο ΑΣΕΑΔ. Σήμερα (17/5) ο γνωστός νομικός έκανε και μία διευκρινιστική δήλωση, επιχειρώντας να καταστήσει σαφές ότι δεν αναφέρθηκε ποτέ στην ουσία της προσφυγής του Ολυμπιακού και ότι δεν προσπάθησε να υποκαταστήσει τον νομικό εκπρόσωπο κάποιας ΚΑΕ.

Αναλυτικά η διευκρινιστική δήλωση του Άρη Λυχναρά:

" Με την παρούσα μου θα ήθελα να καταστήσω γνωστές τις απαντήσεις μου αναφορικά με χθεσινά (15-5-2019) «ερωτήματα δημοσιογράφων», που μου ετέθησαν, με αφορμή το Δ.Σ. ΕΣΑΚΕ, δεδομένου ότι αυτές μεταφέρθηκαν ανακριβώς από μερίδα του τύπου.

Προς αποκατάσταση της αλήθειας και του ονόματός μου, αλλά και προς αποφυγή οιασδήποτε παρερμηνείας, με ό,τι τούτο συνεπάγεται, δηλώνω ότι:

α.) ΔΕΝ τυγχάνω Μέλος Διοικητικού Συμβουλίου καμίας ΚΑΕ, όπως ανακριβώς αναφέρθηκε σε σχετικό δημοσίευμα.

β.) ΟΥΔΟΛΩΣ αναφέρθηκα στην ουσία της Προσφυγής του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ στο ΑΣΕΑΔ, διότι δεν έχω λάβει γνώση του δικογράφου.

γ.) Σε σχετικά ερωτήματα των παρισταμένων δημοσιογράφων, απάντησα εκ της ιδιότητας μου, του Δικηγόρου και μόνον ως και της εμπειρίας των 41 ετών που ασκώ το επάγγελμα αυτό, αναφέροντας το προφανές, ότι δηλαδή «δεν μπορούμε να προδικάσουμε την απόφαση του ΑΣΕΑΔ Εάν μάλιστα η Προσφυγή της ΟΣΦΠ-ΚΑΕ γίνει δεκτή, τότε οι εξελίξεις θα δρομολογηθούν σύμφωνα με το διατακτικό της Απόφασης του ΑΣΕΑΔ. Εάν απορριφθεί η Προσφυγή τότε παύει το θέμα.» Επίσης απάντησα το πασιφανές ότι δηλαδή υπάρχει δυνατότητα αναβολής της συζήτησης της Προσφυγής, διότι είναι «πρωτοείσακτη».

δ.) Με τις άνω δηλώσεις μου Δεν προσπάθησα να υποκαταστήσω κανένα Νόμιμο Εκπρόσωπο, οιασδήποτε ΚΑΕ.

ε.) Δεν άσκησα καμία κριτική ούτε εξέφρασα οποιαδήποτε γνώμη για τους Νομικούς Συμβούλους του ΕΣΑΚΕ, οι οποίοι είναι έγκριτοι και έμπειροι συνάδελφοί μου, το έργο των οποίων σέβομαι και τιμώ.

Αθήνα 16-5-2019

Αρης Χ. Λυχναράς".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ