ΜΠΑΣΚΕΤ

Λυκογιάννης: "Ο Χολαργός κερδίζει τον σεβασμό της μπασκετικής κοινότητας"

Λυκογιάννης: "Ο Χολαργός κερδίζει τον σεβασμό της μπασκετικής κοινότητας"
EUROKINISSI

Ο προπονητής του Χολαργού, Άρης Λυκογιάννης, μετά τη νίκη της ομάδας του επί του Λαυρίου για την 11η αγωνιστική της Basket League 2018/2019, αποκάλυψε τον νούμερο 1 στόχο των γηπεδούχων.

Ο Χολαργός ξεπέρασε το εμπόδιο του Λαυρίου επικρατώντας με 82-71 εντός έδρας, εδραιώθηκε στην πρώτη οκτάδα του βαθμολογικού πίνακα και ο Άρης Λυκογιάννης παρουσιάστηκε ιδιαίτερα ορεξάτος στη συνέντευξη Τύπου.

Αρχικά, ο προπονητής των γηπεδούχων μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την εξαιρετική τους αγωνιστική παρουσία, σημειώνοντας ότι: "Πρώτα απ' όλα χρόνια πολλά σε όλους. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου γιατί αυτή είναι η τέταρτη σερί νίκη μας και αυτό δείχνει πως βρισκόμαστε σε καλό μομέντουμ παρότι σε κάθε ματς έχουμε και έναν καινούργιο τραυματία (σ.σ. χτύπησε στο πόδι ο Ζερμέιν Λοβ σε σύγκρουση με τον Λαμπ και αποχώρησε στα τελευταία λεπτά). Ήταν ένα ιδιαίτερο παιχνίδι, καθώς είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα με πλούσιο ταλέντο στο παιχνίδι ένας εναντίον ενός".

Έπειτα, αναφέρθηκε στα "κλειδιά" της αναμέτρησης, σχολίαζοντας μεταξύ άλλων την αμυντική συνέπεια που έδειξαν οι παίκτες του: "Κάναμε όμως εξαιρετική δουλειά αμυντικά και από την καλή μας άμυνα μπορέσαμε και βρήκαμε ρυθμό. Ενώ, είχαμε και πνευματική ηρεμία, στοιχείο σημαντικό όταν αντιμετωπίζεις την συγκεκριμένη ομάδα. Κερδίσαμε δίκαια και τώρα ακολουθεί το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Εύχομαι καλή χρονιά σε όλους και εμείς να συνεχίσουμε έτσι και το 2019".

Τέλος, ο Άρης Λυκογιάννης αποκάλυψε ότι ο Χολαργός αποτελεί τη μοναδική ομάδα που απέφυγε να θέσει στόχους τη φετινή χρονιά, εκφράζοντας παράλληλα και τον δικό του διακαή πόθο: "Είμαστε η μοναδική ομάδα που δεν μίλησε καθόλου για στόχους. Αυτό που ζήτησα από την πρώτη στιγμή ήταν να κερδίσουμε τον σεβασμό της μπασκετικής κοινότητας. Θέλουμε να αρέσει η ομάδα του Χολαργού σε όσους ασχολούνται με το μπάσκετ".

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ