STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Μανωλόπουλος: "Όταν σου μπαίνει το αγγούρι στον κ...."

Μανωλόπουλος: "Όταν σου μπαίνει το αγγούρι στον κ...."
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο τεχνικός του Κολοσσού, Άρης Λυκογιάννης τόνισε πως με την νίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ, οι Ροδίτες "τελείωσαν" με το θέμα της παραμονής στην κατηγορία. Απίστευτη ατάκα από τον Σωτήρη Μανωλόπουλο για την ήττα από τον Αρκαδικό.

Ο Κολοσσός έκανε εξαιρετική εμφάνιση (74-56) απέναντι στον ΠΑΟΚ και μετά το τέλος του αγώνα ο τεχνικός των Ροδιτών, Άρης Λυκογιάννης τόνισε: " Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Παίζαμε απέναντι σε μία πολύ μεγάλη ομάδα που ξέρει να διαχειρίζεται κρίσεις, γιατί έχει παίκτες μεγάλους σε ηλικία, οι οποίοι έχουν παίξει χρόνια στην ελληνική λίγκα. Κάναμε ένα τραγικό παιχνίδι στην Τρίπολη, κυρίως στην άμυνα. Με φόβο, με αδιαφορία και αδικαιολόγητη χαλάρωση.

Ηττηθήκαμε και κάναμε ένα βίντεο ενός ημιχρόνου, όπου η εικόνα μας ήταν ντροπιαστική και εμετική για όλους! Το συζητήσαμε, αντιδράσαμε και παρά το γεγονός πως σήμερα είχαμε μία σημαντική απώλεια (σ.σ. Άχονεν), είχαμε μία καλή εικόνα, να κυριαρχήσουμε και να πάρουμε μία δίκαιη νίκη και με μεγάλη διαφορά.

Στόχος μας είναι να προσπαθήσουμε να σταθεροποιηθούμε και να αλλάξουμε τον εκτός έδρας χαρακτήρα μας. Έχουμε νέους και μικρούς παίκτες που είναι λογικά να μην μπορούν να διαχειριστούν καταστάσεις, αλλά έχουμε παιχνίδια που μπορούμε μέσα από εκεί να τις αντιστρέψουμε. Θεωρώ σήμερα πως τελειώσαμε με το θέμα της παραμονής με την σημερινή νίκη και από εκεί και πέρα να δούμε πόσες νίκες θα μαζέψουμε μέχρι το τέλος. Καλή συνέχεια στον ΠΑΟΚ και τον κόουτς".

Για το ποιος παίκτης του έκανε περισσότερη εντύπωση: "Ποτέ και κανένας παίκτης δεν μου κάνει ιδιαίτερη εντύπωση, πάντα η ομάδα. Ο Τομ (σ.σ. Λίντεν) έκανε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι, αλλά από την άλλη τον ψάχνουμε τους τελευταίους τρεις μήνες. Αντέδρασε και έκανε ένα δυνατό παιχνίδι. Ο Κολοσσός είναι μία ομάδα που έχει ξένους παίκτες, οι οποίοι για μεγάλο χρονικό διάστημα είναι σκιά του εαυτούς τους, αλλά επειδή θέλει να λειτουργεί ως ομάδα δεν τους διώχνει, τους κρατάει και τους περιμένει. Όχι, όπως κάνουν οι άλλες ομάδες. Ευτυχώς για μένα και την ομάδα, αυτή η τακτική έχει αποδώσει".

Μανωλόπουλος: "Όταν σου μπαίνει το αγγούρι στον κ..."

Ο καλαθοσφαιριστής του Κολοσσού, Σωτήρης Μανωλόπουλος είπε: " Ξέραμε ότι ο ΠΑΟΚ θα έρθει με απουσίες και για μένα ο ΠΑΟΚ είναι ο Βασιλειάδης. Είναι τεράστια απώλεια σε όλους τους τομείς και θέλαμε να το εκμεταλλευτούμε. Πήραμε το μομέντουμ του ματς από την αρχή, αλλά η αλήθεια είναι ότι η ομάδα μας έχει κάποια προβλήματα, που κυρίως προσπαθούμε να λύσουμε στα εκτός έδρας παιχνίδια. Ήταν μία κακή ήττα στον Αρκαδικό, λόγω εμφάνισης, αλλά βλέπετε τι γίνεται όταν σου μπαίνει το αγγούρι στον κ..., τρίζουν συμβόλαια, καρέκλες και καριέρες. Όμως, όταν γίνονται συζητήσεις με αγάπη μέσα στην ομάδα και σαν οικογένεια, θέλοντας ο ένας να βοηθήσει τον άλλον, νομίζω ότι έτσι έρχεται το αποτέλεσμα.

Το παιχνίδι αυτό πρέπει να είναι οδηγός για εμάς. Όλοι λένε για τον Κολοσσό στην έδρα του που είναι καλός και δυνατός, αλλά πρέπει να παίρνουμε και εκτός έδρας νίκες. Πολλές φορές αδικούμε τον εαυτό μας, γιατί είμαστε για παραπάνω. Προσωπικά θέλω να πω πως είναι μία πάρα πολύ μεγάλη νίκη. Ο κόουτς ξέρει γιατί και εκείνος το ήθελε πολύ… Είχαμε χρόνια να τη νικήσουμε αυτή την ομάδα, ενώ ο κόουτς είχε και μερικά απωθημένα, όπως και εγώ. Του το χρωστάω γιατί μέσα στον ΠΑΟΚ στον πρώτο γύρο έκανα το χειρότερό μου φετινό παιχνίδι και δημιούργησα και πειθαρχικά προβλήματα".

Λαρεντζάκης: "Το εγώ κάτω από την ομάδα"

Ο καλαθοσφαιριστής του Κολοσσού, Γιαννούλης Λαρεντζάκης δήλωσε: " Χρειαζόμασταν ένα καλό παιχνίδι με ενέργεια επιθετικά αλλά και αμυντικά. Αυτό στην έδρα μας συμβαίνει πολλές φορές και γι' αυτό είμαστε σε αυτή την θέση. Πρέπει να το κάνουμε και εκτός έδρας για να κοιτάξουμε πιο ψηλά στη βαθμολογία. Σήμερα ξέραμε ότι πρέπει να νικήσουμε μια ομάδα Eurocup όπως είναι ο ΠΑΟΚ. Βάλαμε το εγώ μας κάτω από την ομάδα".

Μανωλόπουλος: "Όταν σου μπαίνει το αγγούρι στον κ...."
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Μαρκόπουλος: "Κάκιστη η ομάδα"

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Σούλης Μαρκόπουλος παραδέχτηκε πως ο "Δικέφαλος" ήταν πολύ κακός απέναντι στον Κολοσσό. Συγκεκριμένα είπε: " Συγχαρητήρια στην ομάδα του Κολοσσού και στον κόουτς. Είναι πολύ καλή ομάδα και δυνατή στην έδρα της. Εμείς φανήκαμε για ακόμη μία φορά αδύναμοι να αντεπεξέλθουμε στις υποχρεώσεις του ματς. Πιστεύω ότι ήταν από τις χειρότερες εμφανίσεις μας και δεν ξέρω ακριβώς τι φταίει. Δεν είναι μόνο το μυαλό ή τα πόδια ή οι πολλοί αγώνες. Ίσως η αρνητική ψυχολογία από τις συνεχόμενες ήττες. Η ομάδα σήμερα ήταν κάκιστη και δεν είχε ψυχολογία".

Δέδας: "Χάσαμε το πνεύμα της μαχητικότητας"

Ο καλαθοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Γιώργος Δεδας τόνισε: " Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Κολοσσό γιατί κυριάρχησε από το πρώτο δεκάλεπτο. Εμείς κάναμε τα αντίθετα απ’ όσα είχαμε πει στην προετοιμασία του ματς. Αφήσαμε τον Κολοσσό να νιώσει άνετα στην έδρα του, ενώ εμείς μπήκαμε χαλαροί και νωθροί τόσο σωματικά, όσο και ψυχολογικά και μετά ήταν δύσκολο να γυρίσουμε το ματς. Αυτά τα περί απουσιών ν είναι δικαιολογίες. Το να είσαι έτοιμος πνευματικά δεν έχει σχέση με απουσίες. Εμείς πρέπει να ανασυνταχτούμε γιατί έχουμε χάσει αυτό το πνεύμα της μαχητικότητας, που είχαμε στο παρελθόν. Έχουμε χάσει έτσι και σ’ άλλα ματς".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ