STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Λαρεντζάκης: "Έφταιξα για την ήττα από τον ΠΑΟΚ"

Λαρεντζάκης: "Έφταιξα για την ήττα από τον ΠΑΟΚ"
INTIME SPORTS

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης έχρισε εαυτόν ως έναν από τους βασικούς λόγους της ήττας του Κολοσσού από τον ΠΑΟΚ, πριν από μία εβδομάδα. Από την πλευρά του, ο Νίκος Μπάρλος αναφέρθηκε στη μεγάλη νίκη επί του Ρεθύμνου. Δείτε τι έγραψαν στο blog τους στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ.

Ο Κολοσσός υποδέχεται το Λαύριο (21/11, 17:00) για την 7η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ, με τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη να το έχει πάρει... προσωπικά. Ο 21χρονος γκαρντ των "θαλασσί" παραδέχθηκε πως ήταν ένας από τους λόγους που η ομάδα του ηττήθηκε την περασμένη εβδομάδα από τον ΠΑΟΚ. Την ίδια ώρα, ο Νίκος Μπάρλος αναφέρθηκε στο πάθος που θα πρέπει να βγάλουν στο παιχνίδι οι παίκτες του Λαυρίου για να πάρουν τη νίκη στη Ρόδο.

Το blog του Γιαννούλη Λαρεντζάκη

Γεια και χαρά σε όλους!

Το προηγούμενο σαββατοκύριακο ήταν πολύ δύσκολο για εμάς μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ, καθώς μας πόνεσε αρκετά. Ειδικά ο τρόπος που αυτή η ήττα ήρθε. Είχαμε αρκετές ευκαιρίες να πάρουμε τη νίκη μέσα στην Θεσσαλονίκη, αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε… Για να είμαι ειλικρινής έφταιξα και εγώ γιατί ήμουν αρκετά άστοχος στο τέλος!

Όμως, αυτό το ματς πέρασε πια και από Δευτέρα επικεντρωθήκαμε στο παιχνίδι με το Λαύριο που είναι μία δύσκολη και επικίνδυνη ομάδα. Δουλέψαμε αρκετά και όσο πρέπει για να είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι, ώστε να πετύχουμε το στόχο μας που είναι μόνο η νίκη. Ευτυχώς για άλλη μία φορά, η εβδομάδα κύλησε πολύ καλά για εμάς και χωρίς τραυματισμούς, άρα θα είμαστε όλοι ετοιμοπόλεμοι για το Σάββατο. Μάλιστα, θα την έλεγα και πολύ καλοκαιρινή, καθώς εδώ στη Ρόδο ο καιρός ήταν πολύ καλός με αρκετό ήλιο.

Όπως είπα και πιο πάνω είμαστε έτοιμοι για το συγκεκριμένο παιχνίδι, όπου αν παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι και παίξουμε το μπάσκετ που ξέρουμε, δείχνοντας το καλό μας αγωνιστικό πρόσωπο, τότε μπορούμε να φτάσουμε στη νίκη, μπροστά στον κόσμο μας που τον καλούμε για άλλη μία φορά να έρθει και να γεμίσει το Βενετόκλειο.

Τα λέμε την επόμενη εβδομάδα,

Γιαννούλης

To blog του Νίκου Μπάρλου

Έπειτα από τις μάχες με την ΑΕΚ και τον Άρη, κόντρα στο Ρέθυμνο πήραμε την πρώτη νίκη μας στην Α1, στο γήπεδο μας και κάναμε χαρούμενο τον κόσμο μας. Η στήριξη των φιλάθλων μας ήταν αυτή που για μία ακόμη φορά έκανε τη διαφορά και μας έδωσε ώθηση, απέναντι σε έναν αντίπαλο που σίγουρα θα τερματίσει πολύ ψηλά στη βαθμολογία. Το Ρέθυμνο, ναι μεν δεν έχει ξεκινήσει καλά αλλά θα βρει τον δρόμο του και θα πάρει τις νίκες που πρέπει.

Μετά από το συγκεκριμένο αποτέλεσμα, πάμε στη Ρόδο για την αναμέτρηση με τον Κολοσσό, μια παραδοσιακή δύναμη στο πρωτάθλημα, που πάντα ξέρει πώς να παίρνει το θετικό αποτέλεσμα, ειδικά στην έδρα της. Ο κόουτς Λυκογιάννης έχει περάσει τη φιλοσοφία του στους παίκτες του που ανταποκρίνονται απόλυτα στις απαιτήσεις των αγώνων.

Εμείς από την πλευρά μας, θέλουμε για μια ακόμη φορά να αγωνιστούμε με πάθος και συγκέντρωση και να βελτιώσουμε την απόδοση μας σε όλους τους τομείς. Αν τα καταφέρουμε, θα διεκδικήσουμε το καλύτερο που μας αναλογεί από ένα εκτός έδρας ματς σε μία τόσο δύσκολη έδρα. Το Λαύριο θέλει να είναι ΟΜΑΔΑ είτε στην έδρα του, είτε μακριά από αυτή και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και στη Ρόδο.

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ