STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Λαρεντζάκης: "Αγώνας ζωής και θανάτου με Κόροιβο"

Λαρεντζάκης: "Αγώνας ζωής και θανάτου με Κόροιβο"

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης εξήγησε ότι η νίκη επί του Κόροιβου στο Βενετόκλειο (5/12) είναι επιτακτική για τον Κολοσσό, με δεδομένο ότι πρόκειται για δυο ομάδες που έχουν τους ίδιους στόχους στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

Ο Κολοσσός Ρόδου υποδέχεται αύριο (5/12, 17:00) τον Κόροιβο στο Βενετόκλειο και ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης έκανε λόγο για έναν αγώνα "ζωής και θανάτου" απέναντι στην ομάδα της Ηλείας.

Το blog του Γιαννούλη Λαρεντζάκη

Αγώνας «ζωής και θανάτου» με τον Κόροιβο

"Γεια σας

Πέρασε μία πολύ δύσκολη εβδομάδα για εμάς ύστερα από την ήττα στα Τρίκαλα, γιατί ήταν… δύσκολος και ο τρόπος με τον οποίο ήρθε! Εκείνο το παιχνίδι κρίθηκε σε λεπτομέρειες και πολλές παραμέτρους που δεν μπορούσαμε να νικήσουμε… Όμως, το παιχνίδι αυτό αποτελεί παρελθόν για εμάς, καθώς ακολουθεί αυτό με τον Κόροιβο Αμαλιάδας που είναι "ζωής και θανάτου", αφού είναι μία ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους με εμάς και γι’ αυτό θα πρέπει να πάρουμε τη νίκη πάση θυσία.

Το θετικό είναι πως για άλλη μία εβδομάδα δεν είχαμε κάποιο πρόβλημα τραυματισμού και έτσι δουλέψαμε όλοι μαζί.

Όσον αφορά το ματς, ο Κόροιβος είναι μία δύσκολη ομάδα που δεν τα παρατάει ποτέ και παλεύει για 40 λεπτά στο παρκέ, ενώ είναι πολύ καλά δουλεμένη. Μάλιστα, το μεγάλο ατού της είναι η καλή "χημεία" που υπάρχει μεταξύ των παικτών. Όλοι τους θέλουν προσοχή, αλλά θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί στην περιφέρεια.

Όμως, όπως είπα και πιο πάνω, το παιχνίδι αυτό είναι πολύ σημαντικό για εμάς και γι' αυτό είμαστε έτοιμοι να δώσουμε και την ψυχή μας στο παρκέ. Ελπίζω, για άλλη μία φορά ο κόσμος να έρθει στο γήπεδο, γιατί σε αυτό το ματς η παρουσία του είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητη.

Τα λέμε την επόμενη εβδομάδα

Γιαννούλης"

Το blog του Παναγιώτη Βασιλόπουλου

Για το καλύτερο στην Ρόδο

"Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του μπάσκετ

Εδώ και λίγη ώρα είμαστε στη Ρόδο για τον αγώνα με τον Κολοσσό. Το... παράδοξο φέτος στον Κόροιβο είναι ότι έχουμε κάνει πιο πολλές εκτός έδρας νίκες, απ' ότι εντός! Μακάρι να συνεχίσουμε αυτή την ιδιαίτερη παράδοση. Είχαμε πολύ δύσκολο πρόγραμμα στις πρώτες αγωνιστικές της Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Πολλοί ίσως δεν περίμεναν να έχουμε αυτή την πορεία μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα. Η ομάδα είναι στην 5η θέση, έχει ρεκόρ 5-3 και παίζει όμορφο μπάσκετ! Τι άλλο θέλουμε; Το μόνο που με προβληματίζει είναι ότι ταλαιπωρηθήκαμε μέχρι να φτάσουμε στη Ρόδο. Ξεκινήσαμε πολύ νωρίς για το νησί, είμαστε όλη την ημέρα στο δρόμο...

Μετά το ματς με τον Κολοσσό ακολουθεί η διακοπή. Το ζητούμενο για εμάς είναι να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι σε αυτό το διάστημα και να συνεχίσουμε από εκεί που σταματήσαμε. Τώρα σε ό,τι αφορά το παιχνίδι στη Ρόδο, ο Κολοσσός είναι μια πολύ καλή ομάδα που θέλει να κερδίζει τέτοια ματς στην έδρα του. Πάμε για το καλύτερο!"

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ