STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Κύπελλο Ανδρών: Κολοσσός εναντίον Λαυρίου, μέρος δεύτερο

Κύπελλο Ανδρών: Κολοσσός εναντίον Λαυρίου, μέρος δεύτερο
EUROKINISSI

Δύο ημέρες μετά τον αγώνα τους στην Basket League, ο Κολοσσός υποδέχεται ξανά το Λαύριο, αυτή τη φορά για την 2η αγωνιστική της Β' Φάσης του Κυπέλλου Ανδρών.

Το Σάββατο που μας πέρασε (12/10), ο Κολοσσός και το Λαύριο πρόσφεραν στον κόσμο ένα θρίλερ πριν το δεύτερο καταφέρει να αλώσει την Ρόδο ( 73-74) χάρη στο τρίποντο του Γκλιν Γουάτσον. Σχεδόν 48 ώρες αργότερα, οι δύο ομάδες κοντράρονται ξανά, αυτή τη φορά για το Κύπελλο Ανδρών.

Ο Κολοσσός λοιπόν υποδέχεται εκ νέου το Λαύριο (17:00) στο κλειστό της Καλλιθέας Ρόδου, στον αγώνα που ανοίγει την αυλαία της 2ης αγωνιστικής της Β' Φάσης, θέλοντας αυτή τη φορά να βρεθεί από την πλευρά των νικητών. Το Λαύριο βέβαια δεν σκοπεύει από την πλευρά του να κάνει την χάρη στους Ροδίτες, οπότε σίγουρα το παιχνίδι θα έχει ενδιαφέρον.

Η 2η αγωνιστική της Β' Φάσης θα διεξαχθεί σε τρία σκέλη, αφού αύριο (15/10), το Ρέθυμνο θα υποδεχθεί τον Ηρακλή (16:30) και η η Δάφνη Δαφνίου την Λάρισα (18:00), ενώ την Τετάρτη (16/10), ο Διαγόρας Δρυοπιδέων θα υποδεχθεί τον Πανιώνιο (17:00).

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ