STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Κολοσσός - Χολαργός: Είχαν μαζί 0/13 σουτ στην παράταση!

Κολοσσός - Χολαργός: Είχαν μαζί 0/13 σουτ στην παράταση!

Ο Κολοσσός και ο Χολαργός δεν έβαλαν ούτε ένα σουτ στην παράταση και είχαν μαζί 0/18 στα τελευταία 6'32'' της αναμέτρησης που έγινε στην Ρόδο (PHOTO)!

Στην Ρόδο διεξήχθη ένα από τα δύο συναρπαστικά παιχνίδια της ημέρας για την 15η αγωνιστική της Basket League . Έγινε όμως και κάτι που ίσως να μην έχει συμβεί ξανά στο παρελθόν, τουλάχιστον πρόσφατα: Ο Χολαργός πήρε το παιχνίδι δίχως να βάλει ούτε ένα σουτ στην παράταση! Κι αυτό συνέβη διότι ο Κολοσσός δεν πέτυχε ούτε πόντο στο ίδιο χρονικό διάστημα...

Οι δύο ομάδες είχαν μαζί στο έξτρα πεντάλεπτο 0/13 σουτ, με τον Κολοσσό να καταγράφει 0/5 τρίποντα, 0/3 δίποντα και τον Χολαργό 0/2 τρίποντα και 0/3 δίποντα. Έξι πόντοι σημειώθηκαν στην παράταση, όλοι από τη γραμμή των ελευθέρων βολών, με τον Χολαργό να έχει 6/6 και τους γηπεδούχους 0/2.

Αν συνυπολογίσουμε, δε, την κανονική διάρκεια, τότε το σερί ανομβρίας στο Βενετόκλειο μεγαλώνει ακόμα περισσότερο, καθώς το τελευταίο καλάθι στο ματς σημειώθηκε 1'28'' πριν από την λήξη της κανονικής διάρκειας και ήταν ένα λέι-απ του Χόκινς. Από εκεί και πέρα οι δύο ομάδες αστόχησαν στα τελευταία 18 σουτ που επιχείρησαν, με τον Κολοσσό να έχει 0/12 και τον Χολαργό 0/6!

Δείτε το γράφημα με τα σουτ των δύο ομάδων στην παράταση:

Κολοσσός - Χολαργός: Είχαν μαζί 0/13 σουτ στην παράταση!

* Με το μπλε χρώμα τα σουτ του Κολοσσού και με το κόκκινο αυτά του Χολαργού.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ