STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Καστρίτης: "Έχουμε εμπιστοσύνη στα παιδιά"

Καστρίτης: "Έχουμε εμπιστοσύνη στα παιδιά"
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Καστρίτης δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του για τη νίκη του Αρκαδικού επί του Ρεθύμνου, με τον Θανάση Σκουρτόπουλο να τονίζει πως η επικράτηση των αντιπάλων του ήταν δίκαιη.

Τρεις αγωνιστικές χρειάστηκε να περιμένει ο Αρκαδικός μέχρι να κατακτήσει το πρώτο ροζ φύλλο αγώνα στην ιστορία του στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Η νίκη επί του Ρεθύμνου απέκτησε ιστορικό χαρακτήρα για τους νεοφώτιστους, με τον Γιάννη Καστρίτη να είναι χαρούμενος για το αποτέλεσμα, αλλά απόλυτα "προσγειωμένος".

" Σήμερα πετύχαμε μια ιστορική νίκη για όλους μας. Είναι η 1η μας νίκη στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά μας. Η νίκη ήρθε, μέσα από πολύ καλές στιγμές, δείξαμε πως θέλουμε το ματς. Ωστόσο δεν πρέπει να μείνουμε σε αυτή τη νίκη, όπως δεν κάνει να μένουμε και στις ήττες. Δίνει δύο βαθμούς όπως κάθε νίκη, δεν πρέπει να εφησυχάσουμε", δήλωσε αρχικά ο νεαρός προπονητής, για να προσθέσει:

" Δουλέψαμε πολύ, καθώς την τελευταία βδομάδα ολοκληρώσαμε το ρόστερ μας και πλέον κοιτάμε μπροστά. Είχαμε πει και το εννοούσαμε πως έχουμε εμπιστοσύνη στα παιδιά, έτσι και έγινε. Δεν θέλω να σταθώ στον καθένα προσωπικά, αλλά να πω πως όλοι άξιζαν αυτή τη νίκη. Θέλω να την αφιερώσω στον κόσμο μας, ο οποίος ήταν εξαιρετικός και μας στήριξε. Τον ευχαριστούμε".

Από την πλευρά του, ο Γιάννης Καραμαλέγκος σχολίασε: " Ήταν ένα πολύ σημαντικό ματς για εμάς. Κάναμε την πρώτη μας νίκη στο πρωτάθλημα μετά από μια δύσκολη εβδομάδα. Είχαμε δύο ήττες με μεγάλη διαφορά, αλλά δεν το βάλαμε κάτω. Ακολουθήσαμε τις οδηγίες του προπονητή μας και πήραμε τη νίκη. Συγχαρητήρια σε όλους".

Σκουρτόπουλος: "Δίκαιη η νίκη του Αρκαδικού"

Καστρίτης: "Έχουμε εμπιστοσύνη στα παιδιά"
INTIME SPORTS

Ένα μεγάλο μπράβο στον Αρκαδικό. Είχα έρθει και το καλοκαίρι και βλέπω και τώρα πως έχουν αλλάξει τα πράγματα. Η νίκη ήταν δίκαιη, εμείς είχαμε πολλά προβλήματα, είχαμε παίκτες που έφτασαν κοντά μας αργά και γενικότερα προσπαθήσαμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Προχωράμε, πλέον κάνουμε κανονικές προπονήσεις, είμαστε όλοι μαζί και συνεχίζουμε. Συγχαρητήρια και στον κόσμο για την σωστή και γεμάτη ήθος ατμόσφαιρα που δημιούργησε", με τον άρτι αφιχθέντα Τάιλερ Στόουν να προσθέτει:

" Ήρθαμε εδώ για να παίξουμε το μπάσκετ μας και να πάρουμε τη νίκη. Θεωρώ το αποτέλεσμα δίκαιο. Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα και σε όσα έχω δει μέχρι τώρα. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό από εδώ και πέρα".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ